Împreună suntem în siguranță! Peste 4.000 de persoane au participat pe 3 martie la exercițiul de alarmare în caz de cutremur, în clădirile deținute de grupul Tester
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 06.03.2021

Advertorial

Împreună suntem în siguranță! Peste 4.000 de persoane au participat pe 3 martie la exercițiul de alarmare în caz de cutremur, în clădirile deținute de grupul Tester

GALERIE
camera comertfoto_1_Conduentfoto_2_Atexisfoto_2_conduentfoto_2_sonovisionfoto_4_sonovisionISU-0047ISU-0066Tester3
 • camera comert
 • foto_1_Conduent
 • foto_2_Atexis
 • foto_2_conduent
 • foto_2_sonovision
 • foto_4_sonovision
 • ISU-0047
 • ISU-0066
 • Tester3
- +

Grupul Tester s-a raliat campaniei „Nu tremur la cutremur”, inițiate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Iași, și a derulat pe 3 martie, în sediile sale, un amplu exercițiu de alarmare în caz de cutremur.

În centrele de afaceri Ideo și Tester Technology Park, precum și în parcul logistic Solo, peste 4000 de persoane din 11 companii au avut prilejul să își antreneze reflexele preventive și de apărare în caz de seism, într-o acțiune comună a organizatorilor, participanților și autorităților dedicată siguranței la locul de muncă.

„Paza bună trece primejdia rea”, spune o înțeleaptă vorbă din bătrâni, mai actuală ca niciodată atunci când ne gândim la situațiile de urgență ce pot apărea oricând și la felul în care fiecare dintre noi poate contribui la siguranța sa și a celor din jur. Principiul prevenției, căci despre el vorbim, stă și la baza amplei campanii „Nu tremur la cutremur” derulate de autorități, în cadrul căreia ISU Iași a inițiat pe 3 martie un exercițiu de alarmare în caz de seism și a invitat întreaga comunitate să i se alăture.
Grupul de firme Tester, care deține la Iași 4 centre de afaceri și un parc logistic, găzduind în spațiile sale companii prestigioase, s-a raliat cu deschidere acțiunii de prevenție, considerând-o un excelent prilej de a întări sistemele și condițiile de siguranță în clădirile proprii.
 
„Felicităm Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Iași pentru inițierea exercițiului de alarmare desfășurat pe 3 martie și mulțumim partenerilor noștri de la Conduent, Ecolab, Falcon Trading, Xerox, Atexis, Sonovision, Oracle, Lear Corporation, Pos Net, Geberit, Grădinița Hansel und Gretel, care au participat cu toate echipele la această acțiune. Au fost mulţi oamenii care au gândit şi au acţionat astfel ca organizarea şi desfăşurarea exercițiului să fie aproape perfectă, fără sincope. Au fost oameni-prieteni uniţi înspre realizarea unei acțiuni educative de prevenire, o oportunitate de a învăța ce trebuie să facem înainte, în timpul, dar și după cutremur. Simțim cu toții că acum suntem mai instruiți, că împreună putem munci în siguranță în sediile noastre și încurajăm continuarea acestor campanii de prevenție. Mulțumim echipei ISU Iași, tuturor partenerilor și colegilor pentru implicare”, a declarat Octavian Bălan, director executiv Real Estate în cadrul grupului Tester.
 
Vineri, 3 martie, la ora 12:00, alarma de cutremur a sunat la Ideo, în cele trei centre de afaceri din Tester Technology Park, în clădirea de birouri și parcul logistic Solo. Peste 4000 de persoane din 11 companii ce își desfășoară activitatea în aceste spații au reacționat prompt, așa cum fuseseră instruite: au rămas pe loc, și-au păstrat calmul, nu au fugit pe scări și nu au utilizat lifturile, ci s-au adăpostit în locurile cele mai sigure identificate în apropierea postului de lucru: sub tocul ușii, sub grinzi sau lângă pereți de rezistență, sub birouri solide. Au evitat să se afle în apropierea obiectelor care pot răni, adică mobile suprapuse, ferestre, vitrine, lămpi sau echipamente grele fără ancorare.
Pentru buna desfășurare a exercițiului, inspectorii ISU Iași s-au aflat mereu alături de organizatori și participanți, supraveghind modul de reacție al personalului, oferind instrucțiuni și asistența de specialitate necesară.
 
Companiile găzduite în sediile Tester au participat cu interes la întreaga acțiune, văzând în ea o binevenită soluție preventivă pentru situațiile de cutremur și o completare a propriilor inițiative ce vizează siguranța angajaților.
Cu această ocazie, managementul Ecolab România a transmis: „Pentru Ecolab, siguranța și sănătatea la locul de muncă sunt valori esențiale, promovate intens în cadrul companiei la nivel global. Exercițiul „Nu tremur la cutremur”, organizat în ziua de 3 martie 2017 de către Centrul de Afaceri Ideo în colaborare cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Iași, a fost un bun prilej pentru a evalua nivelul de cunoștințe și acțiunile de prevenție întreprinse în cadrul companiei noastre, atât în timpul unui cutremur cât și după terminarea acestuia. Astfel de acțiuni ne ajută să înțelegem și să luăm măsurile corecte pentru a ne proteja angajații și a crește siguranța muncii în Ecolab.”
 
Divizia Real Estate a grupului de firme Tester include patru centre de afaceri și un parc logistic, adică cca 60.000 mp construiti, unde lucrează peste 6.000 de persoane. Conduent, Lear Corporation, GfK, Oracle, Atexis, Tata Technologies, Sonovision, Falcon, Daas, Ecolab și KPMG se numără printre companiile importante și prestigioase care își desfășoară activitatea în clădirile dezvoltate la Iași de grupul Tester, unde se bucură de condiții excelente de lucru, de resurse premium pentru activitatea profesională și activitățile conexe sau de timp liber desfășurate, de facilități diverse pentru angajați.
 
Contact:
Grupul de firme Tester
Centrul de Afaceri Solo
Iași, Lețcani, nr. 1113
Tel: 0232 933
office@testergrup.ro
www.testergroup.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.