anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 26.11.2022

Comunicat de presa

#ImpreunaPentruUcraina - Acțiune comună Chicco România și Paralela 45 Turism în sprijinul mamelor și copiilor ucraineni refugiați (P)

GALERIE
1200x1200
  • 1200x1200
- +

Chicco România și Paralela 45 Turism donează articole pentru copiii ucraineni ajunși pe teritoriul României și îi îndeamnă pe români să se alăture campaniei de donații pe care o inițiază și care se derulează la nivel național prin rețeaua de agenții a turoperatorului și magazinele Chicco.

Chicco România donează 7.000 de produse pentru igienă copii și accesorii hrănire. În colaborare cu Asociația SAMAS și Asociația Grup Civic Botoșani, Chicco România donează 500 de pachete de scutece, 500 de biberoane, 5.000 de cosmetice și produse de îngrijire, precum și 1.000 dezinfectanți și produse igienizante către taberele de refugiați.

Persoanele care vor să se implice în campanie pot să doneze articole de igienă feminină și hrană pentru bebeluși și copii, cum ar fi lapte praf, biscuiți, borcane cu mâncare bebe, cereale la sediile celor două divizii din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Alba Iulia, Ploiești, Iași, Galați, Constanța, Neptun.
Nu trebuie și nu putem fi nepăsători la tragedia mămicilor și copiilor forțați să-și lase în urmă tații, casa, țara. Noi, cei de la Chicco, alegem să fim oameni, pe timp de pace sau război, oriunde există un copil. Donațiile noastre vor ajunge acolo unde este nevoie și suntem siguri că mulți ni se vor alătura în acest demers ”, declară Ruxandra Burcea, director general Chicco România.

#ImpreunaPentruUcraina nu trebuie să fie doar o lozincă. Vrem să facem tot ce ne stă în putință pentru a alina suferința acestor oameni nevinovați. Suntem oameni care ajută oameni aflați în dificultate și ne îndemnăm comunitatea să ni se alăture”, declară Ioana Burcea, director de marketing Paralela 45 

Donațiile vor fi colectate de echipele Paralela 45 și Chicco România și vor ajunge, prin intermediul Asociației Samas și al Asociației Grup Civic din Botoșani, cu sprijinul companiei de curierat Cargus, în punctele unde sunt critice și necesare.

Adresele punctelor de colectare:
Agenția Paralela 45 Batiștei: Strada Batiștei nr. 3
Agenția Paralela 45 Magheru: Bulevardul Magheru nr. 10A
Agenția Paralela 45 Floreasca: Strada Ceaikovski nr.7
Agenția Paralela 45 Timișoara: Strada Augustin Pacha nr.6
Agenția Paralela 45 Iași: Strada Vasile Alecsandri nr. 9
Agenția Paralela 45 Constanța: Bulevardul Tomis nr. 65
Agenția Paralela 45 Cluj-Napoca, Strada Regele Ferdinard nr. 20
Agenția Paralela 45 Neptun: Strada Trandafirilor nr. 16H
Agenția Paralela 45 Brașov: Bulevardul 15 Noiembrie nr. 94
Agentia Paralela 45 Alba Iulia: Piața Iulia Maniu, Bl P1
Agenție Paralela 45 Ploiești: Bulevardul Republicii nr. 1
Magazin Chicco Floreasca: Strada Ceaikovski nr. 7
Magazin Chicco Vitan Mall: Calea Vitan nr. 55-59
Magazin Chicco Brașov Coresi Mall: Strada Zaharia Stancu nr. 1
Magazin Chicco Iași Palas Mall: Strada Palas nr. 7A
Magazin Chicco Timișoara Iulius Mall: Strada Aristide Demetriade nr. 1
Magazin Chicco Cluj - Napoca: Strada Iuliu Maniu nr. 43
Magazin Chicco Galati: Strada Brăilei, Bloc P1
Magazin Chicco Constanța: Strada Mircea Cel Bătran nr. 99C

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.