Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Comunicat de presa

#ImpreunaPentruUcraina - Acțiune comună Chicco România și Paralela 45 Turism în sprijinul mamelor și copiilor ucraineni refugiați (P)

GALERIE
1200x1200
  • 1200x1200
- +

Chicco România și Paralela 45 Turism donează articole pentru copiii ucraineni ajunși pe teritoriul României și îi îndeamnă pe români să se alăture campaniei de donații pe care o inițiază și care se derulează la nivel național prin rețeaua de agenții a turoperatorului și magazinele Chicco.

Chicco România donează 7.000 de produse pentru igienă copii și accesorii hrănire. În colaborare cu Asociația SAMAS și Asociația Grup Civic Botoșani, Chicco România donează 500 de pachete de scutece, 500 de biberoane, 5.000 de cosmetice și produse de îngrijire, precum și 1.000 dezinfectanți și produse igienizante către taberele de refugiați.

Persoanele care vor să se implice în campanie pot să doneze articole de igienă feminină și hrană pentru bebeluși și copii, cum ar fi lapte praf, biscuiți, borcane cu mâncare bebe, cereale la sediile celor două divizii din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Alba Iulia, Ploiești, Iași, Galați, Constanța, Neptun.
Nu trebuie și nu putem fi nepăsători la tragedia mămicilor și copiilor forțați să-și lase în urmă tații, casa, țara. Noi, cei de la Chicco, alegem să fim oameni, pe timp de pace sau război, oriunde există un copil. Donațiile noastre vor ajunge acolo unde este nevoie și suntem siguri că mulți ni se vor alătura în acest demers ”, declară Ruxandra Burcea, director general Chicco România.

#ImpreunaPentruUcraina nu trebuie să fie doar o lozincă. Vrem să facem tot ce ne stă în putință pentru a alina suferința acestor oameni nevinovați. Suntem oameni care ajută oameni aflați în dificultate și ne îndemnăm comunitatea să ni se alăture”, declară Ioana Burcea, director de marketing Paralela 45 

Donațiile vor fi colectate de echipele Paralela 45 și Chicco România și vor ajunge, prin intermediul Asociației Samas și al Asociației Grup Civic din Botoșani, cu sprijinul companiei de curierat Cargus, în punctele unde sunt critice și necesare.

Adresele punctelor de colectare:
Agenția Paralela 45 Batiștei: Strada Batiștei nr. 3
Agenția Paralela 45 Magheru: Bulevardul Magheru nr. 10A
Agenția Paralela 45 Floreasca: Strada Ceaikovski nr.7
Agenția Paralela 45 Timișoara: Strada Augustin Pacha nr.6
Agenția Paralela 45 Iași: Strada Vasile Alecsandri nr. 9
Agenția Paralela 45 Constanța: Bulevardul Tomis nr. 65
Agenția Paralela 45 Cluj-Napoca, Strada Regele Ferdinard nr. 20
Agenția Paralela 45 Neptun: Strada Trandafirilor nr. 16H
Agenția Paralela 45 Brașov: Bulevardul 15 Noiembrie nr. 94
Agentia Paralela 45 Alba Iulia: Piața Iulia Maniu, Bl P1
Agenție Paralela 45 Ploiești: Bulevardul Republicii nr. 1
Magazin Chicco Floreasca: Strada Ceaikovski nr. 7
Magazin Chicco Vitan Mall: Calea Vitan nr. 55-59
Magazin Chicco Brașov Coresi Mall: Strada Zaharia Stancu nr. 1
Magazin Chicco Iași Palas Mall: Strada Palas nr. 7A
Magazin Chicco Timișoara Iulius Mall: Strada Aristide Demetriade nr. 1
Magazin Chicco Cluj - Napoca: Strada Iuliu Maniu nr. 43
Magazin Chicco Galati: Strada Brăilei, Bloc P1
Magazin Chicco Constanța: Strada Mircea Cel Bătran nr. 99C

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri