Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 15.03.2024

În mijlocul unei operații de transplant la Fundeni, în sala de operații o asistentă își bea cafeaua și stă la taclale cu o alta, fără mască pe față

GALERIE
operatie, transpant, cafele, taclale
  • operatie, transpant, cafele, taclale
- +

La taclale și cafea în operație. Operație rară de transplant, la Institutul Clinic Fundeni. O femeie de 54 de ani a fost salvată de nepotul său de 24 de ani, care i-a donat o parte din ficat. Andrei este militar la Scorpionii Roșii Craiova, iar spiritul lui de sacrificiu ar fi mers și mai departe. Spune că ar fi făcut acest gest pentru oricine ar fi avut nevoie, potrivit Digi24.

În mijlocul operației, stupoare: o membră a echipei medicale stă la taclale cu o altă membră, cu o cafea în mână și fără mască pe figură, după cum se vede în imaginile din sala de operații.

„Esența medicinei românești: în plin transplant hepatic, o doamnă stă relaxată, fără mască, cu paharul de cafea în mână. Horror. Inadmisibil”, a comentat, pe Facebook, medicul Marius Uscatu, care a continuat, într-un comentariu: „indiferent cine ar fi, persoana trebuie imediat concediată. Este total inadmisibil și chiar criminal”.

Mai mult, pe defapt.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Erori de distribuţie

Alexandru CĂLINESCU

Erori de distribuţie

Cei zece ani petrecuţi la Cotroceni i-au deschis lui Iohannis, după câte se pare, apetitul pentru putere şi pentru funcţii înalte. Ca şef la NATO se va putea plimba cu avionul, va călători în multe ţări, va discuta de la egal la egal cu liderii statelor din organizaţie, va fi în centrul atenţiei de fiecare dată când se produce un eveniment deosebit – pe scurt, o perspectivă îmbietoare care nu avea cum să nu-l tenteze.

opinii

Baia Turcească: muzeu sau centru de artă contemporană?

George PLEȘU

Baia Turcească: muzeu sau centru de artă contemporană?

În formula actuală, dominată de o ambiguitate a relaţiilor dintre Ateneu, UNAGE şi filiala UAP Iaşi, dublată de lipsa specialiştilor şi promovarea unor persoane obediente, care să colaboreze cu puterea politică pentru realizarea propriei agende a acesteia, în detrimentul cetăţenilor care plătesc din taxele lor nu doar persoanele angajate, dar şi costurile de funcţionare ale Băii Turceşti, proiectul Centrului Internaţional de Artă Contemporană pare eşuat înainte de a fi lansat oficial.

Reţeta de post care nu dă greş niciodată

pr. Constantin STURZU

Reţeta de post care nu dă greş niciodată

Duminica ce urmează, numită şi a Izgonirii lui Adam din Rai, reprezintă ultima treaptă dinaintea Postului Mare. Este ultima hrană duhovnicească pe care o primim în desaga sufletului nostru pentru a fi întăriţi pe drumul anevoios al postului. 

Cărămidă cu cărămidă

Bogdan ILIESCU

Cărămidă cu cărămidă

“Words are, of course, the most powerful drug used by mankind.” (Cuvintele sunt, desigur, cel mai puternic drog folosit de omenire, t.a.) - Rudyard Kipling

pulspulspuls

Văleu, stai să vezi că mai sunt lucruri nesigure la candidaturile principale ale liberalilor din târg!

Văleu, stai să vezi că mai sunt lucruri nesigure la candidaturile principale ale liberalilor din târg!

Scurt pe doi, câteva vorbe despre cum stau bobii în politichia locală aşa de complicată a târgului şi judeţului nostru stimaţi telespectatori, că zici că-i mai complicată decât cea de la americani, nu alta. 

Caricatura zilei

Mașină ca a lui Șoșoacă

Senatoarea Diana Sosoaca a fost prinsa recent gonind cu 110 km/h într-o zona în care limita de viteza era de 40 km (...)

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri