În sfârșit, Julie Mayaya ȘI-A PRIMIT BANII de la „Vocea României”

sâmbătă, 23 martie 2013, 15:17
3 MIN
 În sfârșit, Julie Mayaya ȘI-A PRIMIT BANII de la „Vocea României”

A cucerit publicul cu vocea ei caldă, dar puternică, și și-a adjudecat marele premiu de 100.000 de euro la concursul ”Vocea României”. Iar după aproape patru luni de așteptare, Julie Mayaya a intrat și în posesia banilor.

În februarie, la două luni după ce câștiga marele premiu de la ”Vocea României”, sezonul al doilea, Julie Mayaya încă aștepta să încaseze cecul de 100.000 de euro, pus la bătaie în cadrul concursului.

Nerăbdătoare să intre în posesia lor, întrucât viața de artist costă, învingătoarea show-ului de la PRO TV încă investea banii strânși de ea dinainte de concurs, pentru a-și pregăti spectacolele.

”Primesc mesaje de la tot felul de persoane pe care nu le cunosc, cum că au diverse probleme de sănătate şi au nevoie de bani pentru nu ştiu ce operaţie, nu ştiu unde. Deja toată lumea mă întreabă ce am făcut cu banii. Staţi, fraţilor, eu deocamdată vin cu banii mei de acasă, cei strânşi înainte de Vocea României”, mărturisea Julie.

Se pare însă că ”Vocea României” a reușit, în cele din urmă, să-și încaseze banii ce i se cuveneau. ”Congoveanca”, așa cum a fost poreclită în cadrul showului, ne-a declarat că deocamdată are un program prea încărcat ca să se gândească ce va face cu cei 100.000 de euro.

”Am primit banii. Deocamdată am prea am prea multe pe cap ca să mă gândesc la ce voi face cu ei”, ne-a dezvăluit Julie.

Cât despre viața de după ”Vocea României”, Mayaya mărturisește că nu mai are timp să se relaxeze, fiind extrem de ocupată atât cu showurile ei, dar și cu spectacolele lui Horia Brenciu, unde este invitată să cânte alături de el.

”Nu am timp să mă relaxez, sunt foarte ocupată cu concerte, cu turneul lui Horia, la Sala Palatului…”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, există întotdeauna timp pentru dragoste. Julie spune că profită de timpul liber, pentru a-l petrece alături de iubitul ei.

”Iubitul meu este mândru că am câștigat Vocea României. Petrecem cât de mult timp putem împreună, deși sunt destul de ocupată. Locuim împreună”, a spus Julie.

Julie Mayaya Nzal A Nka, născută pe 17 februarie 1986, la Iași este o cântăreață româno-congoleză și câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Vocea României.

Născută la Iași dintr-o mamă româncă și un tată congolez, Mayaya a petrecut cea mai mare parte a copilăriei sale în Republica Democrată Congo, dar efectuându-și studiile în România. Julie a început să cânte la vârsta de 5 ani, în corul școlii.

În 2000, Julie a început să colaboreze cu Victor Lavric și formația lui, VLP Project. În adolescență, a cântat la nunți și la petreceri, fără să facă, însă, studii muzicale. După absolvirea Liceului „Grigore C. Moisil" din Iași, a urmat studiile Universității Spiru Haret din București, unde s-a specializat pe matematică, informatică și drept civil. În ciuda împotrivirilor părinților săi, a refuzat să profeseze în domeniul informaticii și a ales muzica. Împreună cu VLP Project, Mayaya a înregistrat melodiile „Zi după zi" (2002) și „Te aștept să mai visăm" (2004), fiecare având și câte un videoclip, dar aceste două piese nu s-au bucurat de succes comercial. A contribuit și la mixul „Feelin’ Right" (2011) al DJ-ului Raoul Russu.

În 2012, la sfatul prietenilor, s-a înscris la concursul ”Vocea României”, fiind încurajată de succesul prietenului său, Iulian Canaf, la ediția din 2011 a aceluiași concurs. A apărut în cel de-al patrulea episod al sezonului 2 interpretând piesa „Hurt" a Christinei Aguilera și întorcând scaunele tuturor celor 4 jurați. A continuat competiția alături de Horia Brenciu, remarcându-se pe piese soul și jazz și fiind asemănată cu Tina Turner. A câștigat concursul pe 26 decembrie 2012.

libertatea.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii