Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

În sfârșit, Julie Mayaya ȘI-A PRIMIT BANII de la "Vocea României"

GALERIE
julie
  • julie
- +

A cucerit publicul cu vocea ei caldă, dar puternică, și și-a adjudecat marele premiu de 100.000 de euro la concursul ”Vocea României”. Iar după aproape patru luni de așteptare, Julie Mayaya a intrat și în posesia banilor.

În februarie, la două luni după ce câștiga marele premiu de la ”Vocea României”, sezonul al doilea, Julie Mayaya încă aștepta să încaseze cecul de 100.000 de euro, pus la bătaie în cadrul concursului.

Nerăbdătoare să intre în posesia lor, întrucât viața de artist costă, învingătoarea show-ului de la PRO TV încă investea banii strânși de ea dinainte de concurs, pentru a-și pregăti spectacolele.

”Primesc mesaje de la tot felul de persoane pe care nu le cunosc, cum că au diverse probleme de sănătate şi au nevoie de bani pentru nu ştiu ce operaţie, nu ştiu unde. Deja toată lumea mă întreabă ce am făcut cu banii. Staţi, fraţilor, eu deocamdată vin cu banii mei de acasă, cei strânşi înainte de Vocea României”, mărturisea Julie.

Se pare însă că ”Vocea României” a reușit, în cele din urmă, să-și încaseze banii ce i se cuveneau. ”Congoveanca”, așa cum a fost poreclită în cadrul showului, ne-a declarat că deocamdată are un program prea încărcat ca să se gândească ce va face cu cei 100.000 de euro.

”Am primit banii. Deocamdată am prea am prea multe pe cap ca să mă gândesc la ce voi face cu ei”, ne-a dezvăluit Julie.

Cât despre viața de după ”Vocea României”, Mayaya mărturisește că nu mai are timp să se relaxeze, fiind extrem de ocupată atât cu showurile ei, dar și cu spectacolele lui Horia Brenciu, unde este invitată să cânte alături de el.

”Nu am timp să mă relaxez, sunt foarte ocupată cu concerte, cu turneul lui Horia, la Sala Palatului...”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, există întotdeauna timp pentru dragoste. Julie spune că profită de timpul liber, pentru a-l petrece alături de iubitul ei.

”Iubitul meu este mândru că am câștigat Vocea României. Petrecem cât de mult timp putem împreună, deși sunt destul de ocupată. Locuim împreună”, a spus Julie.

Julie Mayaya Nzal A Nka, născută pe 17 februarie 1986, la Iași este o cântăreață româno-congoleză și câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Vocea României.

Născută la Iași dintr-o mamă româncă și un tată congolez, Mayaya a petrecut cea mai mare parte a copilăriei sale în Republica Democrată Congo, dar efectuându-și studiile în România. Julie a început să cânte la vârsta de 5 ani, în corul școlii.

În 2000, Julie a început să colaboreze cu Victor Lavric și formația lui, VLP Project. În adolescență, a cântat la nunți și la petreceri, fără să facă, însă, studii muzicale. După absolvirea Liceului „Grigore C. Moisil" din Iași, a urmat studiile Universității Spiru Haret din București, unde s-a specializat pe matematică, informatică și drept civil. În ciuda împotrivirilor părinților săi, a refuzat să profeseze în domeniul informaticii și a ales muzica. Împreună cu VLP Project, Mayaya a înregistrat melodiile „Zi după zi" (2002) și „Te aștept să mai visăm" (2004), fiecare având și câte un videoclip, dar aceste două piese nu s-au bucurat de succes comercial. A contribuit și la mixul „Feelin' Right" (2011) al DJ-ului Raoul Russu.

În 2012, la sfatul prietenilor, s-a înscris la concursul ”Vocea României”, fiind încurajată de succesul prietenului său, Iulian Canaf, la ediția din 2011 a aceluiași concurs. A apărut în cel de-al patrulea episod al sezonului 2 interpretând piesa „Hurt" a Christinei Aguilera și întorcând scaunele tuturor celor 4 jurați. A continuat competiția alături de Horia Brenciu, remarcându-se pe piese soul și jazz și fiind asemănată cu Tina Turner. A câștigat concursul pe 26 decembrie 2012.

libertatea.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri