anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

În ultimul moment a mai apărut un candidat la conducerea Spitalului „Socola“

GALERIE
candidati socola
  • candidati socola
- +

În cursă s-a înscris, pe lângă actualul manager, Liliana Chelaru, cadru didactic în cadrul Departamentului de Ştiinţe Morfo-Funcţionale de la UMF.

Surpriză în desfăşurarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi: pentru participarea la concurs s-au înscris doi candidaţi.

La niciun concurs organizat în ultimii ani la spitalele din Iaşi pentru funcţia de manager nu a mai existat o competiţie, de regulă fiind un singur candidat înscris, care şi câştiga cu brio concursul.

Astfel, şi-au depus dosarele actualul manager interimar, Bogdan Şaramet, dar şi şef. lucr. Liliana Chelaru, cadru didactic care predă disciplina Histologie în cadrul Departamentului de Ştiinţe Morfo-Funcţionale I de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi.

Interesant este şi faptul că cel de-al doilea candidat, Liliana Chelaru, şi-a depus dosarul de înscriere în ultima zi, pe 20 iulie, în ultima oră, termenul limită fiind ora 10, iar cererea de înscriere fiind depusă la ora 9,08.

Perioada de înscriere a candidaţilor a fost deschisă încă de pe 18 iunie, candidaţii având o lună de zile pentru a-şi depune dosarele. Susţinerea publică a proiectului de management va avea loc săptămâna viitoare, pe 28 iulie de la ora 10, în Biblioteca spitalului şi se va face în ordine alfabetică.

Tema proiectului de management aleasă de candidatul Bogdan Şaramet este „Planificarea şi organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului“, iar tema aleasă de Liliana Chelaru este „Performanţa clinică şi financiară a activităţii spitalului“. Rezultatele finale vor fi afişate pe 31 iulie, la ora 13.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Cosmin PAȘCA

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Din 2012 încoace, neîntrerupt (inclusiv în timpul Guvernului Cioloş) PSD- PRO România, UDMR şi ALDE au controlat jocul legislativ. Se apropie sfârşitul, iar această majorităte toxică a ales să-şi facă ieşirea din scenă cu un foc de artificii de povestit nepoţilor. Lăsat nesupravegheat, „focul” va părjoli o ţară, dar asta a fost ultima lor grijă.

Filmuletul zilei

opinii

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

Despre Iaşi (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre Iaşi (II)

În ciuda faptului că Iaşul a recuperat mult din deficitul de modernitate în raport cu oraşele Timişoara şi Cluj, au existat în aceste evoluţii şi numeroase sincope. 

Incremenirea în ignoranţă

Bogdan ILIESCU

Incremenirea în ignoranţă

sau Eşecul revoluţiei ştiinţifice

pulspulspuls

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

PULS

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

Noi veşti de pe vechiul front electoral, stimaţi telespectatori, acum la spartul târgului, cu trei zile înainte de alegeri. O păsărică ce îşi are cuibuleţul chiar sub streaşina unui vestit notar din târg ne-a ciripit zilele trecute că, într-o zi de dimineaţă, aşa mai pe răcoare, cine credeţi că a călcat pragul stabilimentului?

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.