Încă o încercare pentru Centrul de loisir și dezvoltare personală din ”Dallas”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Încă o încercare pentru Centrul de loisir și dezvoltare personală din ”Dallas”

GALERIE
centru multifunctional
  • centru multifunctional
- +

Municipalitatea a reluat licitaţia pentru construirea centrului multifuncţional din Cicoarei. Precedenta procedură fusese anulată după ce singura ofertă înaintată, de către o asociere de firme, a fost declarată neconformă. Noua licitaţie are ca termen de ofertare 2 octombrie. Contractul are aceeaşi valoarea ca la licitaţia anterioară: 12,5 milioane lei, fără TVA. 

Amintim că proiectul este finanţat cu fonduri europene prin intermediul Programului Operaţional Regional (POR). Potrivit proiectului, la centrul multifuncţional, care va fi amenajat pe str. Sofia Nădejde nr. 30, se vor desfăşura activităţi educaţionale, culturale şi sociale pentru persoanele defavorizate din zona Cicoarei. Scopul Primăriei este de a încuraja incluziunea socială şi să îmbunătăţească fondul construit al zonei.

„Centrul multifuncţional propus va avea structură dihotomică, fiind format din două segmente de importanţă majoră: zonă de loisir – cu pondere majoră, şi cea culturală – ca spaţiu individualizate care să încurajeze dezvoltarea personală a beneficiarilor”, se arată în caietul de sarcini. Segmentul de loisir va avea funcţiuni precum sală de sport (capacitate 150 persoane în tribună) şi sală de spectacole (capacitate 120 persoane), iar cel dedicat educaţiei va cuprinde săli de co-working, săli IT şi bibliotecă. Centrul multifuncţional va avea o suprafaţă desfăşurată de aproape 3.200 mp, cu trei corpuri de clădire la un regim de înălţime parter şi 2 etaje. Contractul de finanţare a fost semnat în luna mai 2020, iar valoarea totală a proiectului se ridică la 16,8 milioane lei.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.