Încep cursurile organizate de Institutul Diplomatic Român la Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ADVERTORIAL

Încep cursurile organizate de Institutul Diplomatic Român la Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi!

GALERIE
IDR
  • IDR
- +

La începutul acestei săptămâni, la sediul Institutului Diplomatic Român din Bucureşti (IDR) a avut loc o nouă întâlnire de lucru între conducerea acestei instituţii şi aceea a Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi. Subiectul acesteia a fost iniţierea înscrierilor pentru programul de cursuri organizate de IDR la sediul UPA din Iaşi în prima parte a anului universitar 2013-2014, conform Protocolului de Parteneriat semnat între Institutul Diplomatic Român şi Fundaţia Academică „Petre Andrei” Iaşi pe 26 iulie a.c. La discuţie au participat, din partea IDR, Directorul General, Dan Petre, şi Conf.univ.dr. Ruxandra Ivan, cadru didactic la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti şi Training Coordinator în cadrul IDR, iar din partea UPA din Iaşi Rectorul instituţiei, Prof.univ.dr. Doru Tompea, Preşedintele Senatului Universitar, Conf.univ.dr. Daniel Şandru şi Decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative, Conf.univ.dr. Sorin Bocancea.
 
Ne bucurăm să constatăm că acest Parteneriat deosebit de onorant pentru Universitatea noastră va deveni funcţional odată cu debutul noului an universitar şi că tinerii din întreaga regiune a Moldovei vor avea acces, prin selecţie academică, la cursurile pe care Institutul Diplomatic Român le va organiza la UPA din Iaşi. În ceea ce ne priveşte, vom asigura tot sprijinul şi logistica necesare pentru ca aceste cursuri de înaltă ţinută să se desfăşoare în cele mai bune condiţiuni”, a declarat Rectorul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, Prof.univ.dr. Doru Tompea.
 
Cu ocazia întâlnirii ce a avut loc la sediul IDR din Bucureşti (instituţie ce funcţionează sub auspiciile Ministerului Afacerilor Externe) au fost stabilite modalităţile de înscriere a cursanţilor, precum şi programarea cursurilor ce vor fi susţinute de specialiştii Institutului Diplomatic Român la sediul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi.
 
Informaţiile detaliate privind documenwww.upa.rotele necesare pentru înscrierea la cursuri, cuantumul taxelor ce trebuie achitate, precum şi referitoare la programarea susţinerii cursurilor se găsesc pe site-ul www.upa.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

Dan CONSTANTIN

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti.

Filmuletul zilei

opinii

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Nichita DANILOV

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru.

Noii infractori

Dana ȚABREA

Noii infractori

În cadrul Maratonului dramaturgiei israeliene pe scene româneşti, derulat între 14 şi 16 aprilie, cele cinci teatre partenere (Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul „L.S. Bulandra” Bucureşti şi Teatrul de Stat din Constanţa), propun publicului, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului, montări ale pieselor unor autori israelieni de prestigiu, precum Edna Mazia, Hillel Mittelpunkt, Zadok Zemach, Savyon Liebrecht sau Hanoh Levin.

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Michael ASTNER

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Ultima întrebare a interviului (din Die Welt) luat de Mara Delius politologului Mark Lilla (despre care am scris săptămâna trecută) pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de 150 de intelectuali din SUA (majoritatea de stânga!, cum m-a asigurat la telefon un prieten…).

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.