anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ADVERTORIAL

Încep cursurile organizate de Institutul Diplomatic Român la Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi!

GALERIE
IDR
  • IDR
- +

La începutul acestei săptămâni, la sediul Institutului Diplomatic Român din Bucureşti (IDR) a avut loc o nouă întâlnire de lucru între conducerea acestei instituţii şi aceea a Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi. Subiectul acesteia a fost iniţierea înscrierilor pentru programul de cursuri organizate de IDR la sediul UPA din Iaşi în prima parte a anului universitar 2013-2014, conform Protocolului de Parteneriat semnat între Institutul Diplomatic Român şi Fundaţia Academică „Petre Andrei” Iaşi pe 26 iulie a.c. La discuţie au participat, din partea IDR, Directorul General, Dan Petre, şi Conf.univ.dr. Ruxandra Ivan, cadru didactic la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti şi Training Coordinator în cadrul IDR, iar din partea UPA din Iaşi Rectorul instituţiei, Prof.univ.dr. Doru Tompea, Preşedintele Senatului Universitar, Conf.univ.dr. Daniel Şandru şi Decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative, Conf.univ.dr. Sorin Bocancea.
 
Ne bucurăm să constatăm că acest Parteneriat deosebit de onorant pentru Universitatea noastră va deveni funcţional odată cu debutul noului an universitar şi că tinerii din întreaga regiune a Moldovei vor avea acces, prin selecţie academică, la cursurile pe care Institutul Diplomatic Român le va organiza la UPA din Iaşi. În ceea ce ne priveşte, vom asigura tot sprijinul şi logistica necesare pentru ca aceste cursuri de înaltă ţinută să se desfăşoare în cele mai bune condiţiuni”, a declarat Rectorul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, Prof.univ.dr. Doru Tompea.
 
Cu ocazia întâlnirii ce a avut loc la sediul IDR din Bucureşti (instituţie ce funcţionează sub auspiciile Ministerului Afacerilor Externe) au fost stabilite modalităţile de înscriere a cursanţilor, precum şi programarea cursurilor ce vor fi susţinute de specialiştii Institutului Diplomatic Român la sediul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi.
 
Informaţiile detaliate privind documenwww.upa.rotele necesare pentru înscrierea la cursuri, cuantumul taxelor ce trebuie achitate, precum şi referitoare la programarea susţinerii cursurilor se găsesc pe site-ul www.upa.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Gazoductul Nord Stream 2 şi securitatea Europei

Alexandru LĂZESCU

Gazoductul Nord Stream 2 şi securitatea Europei

Pentru Germania gazoductul şi relaţiile cu Rusia par să aibă prioritate în faţa intereselor de securitate ale Europei de Est şi legăturilor transatlantice.

Filmuletul zilei

opinii

Pe faţă şi pe dos

Nichita DANILOV

Pe faţă şi pe dos

Dincolo de ieşirea în aparenţă viscerală şi acuzaţiile halucinante ale preşedintelui Iohannis la adresa PSD-ului, ghicim un calcul politic rece. Atacând PSD-ul, dar şi UDMR-ul, preşedintele Iohannis a făcut o mişcare neaşteptată pe tabla de şah a spectrului politic românesc.

Patru pastile de vară covidată

Michael ASTNER

Patru pastile de vară covidată

Of de feisbuchist răzvrătit

Cum e posibil un stat minimal? (1)

Sorin CUCERAI

Cum e posibil un stat minimal? (1)

Fiindcă suntem deja în august şi ca să mai uităm de pandemie, le propun cititorilor mei un joc intelectual: cum ar fi posibil un stat minimal? Nu pentru că aş milita în favoarea unui astfel de stat, ci mai degrabă ca un joc cu mărgelele de sticlă.

pulspulspuls

Hopaa: ce avem noi aicea?

PULS

Hopaa: ce avem noi aicea?

Iacătă, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe, ce a putut surprinde pe una din străduţele lăturalnice din zona domiţilului, alaltăseară, în timpul preumblărilor de după cină recomandate de medic pentru digestie, amicul nostru Archibald Tănase! 

Caricatura zilei

LetsKanya

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.