Începe proiectarea reabilitării termice la 39 de blocuri. Află care sunt acestea
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 13.06.2021

Începe proiectarea reabilitării termice la 39 de blocuri. Află care sunt acestea

GALERIE
reabilitare termica
  • reabilitare termica
- +

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea lucrărilor de reabilitare termică a 39 de blocuri de pe raza munici­piului.  

Potrivit unui anunţ publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziţii Publice (SEAP), proiectul va fi întocmit de către firma Aduro Impex SRL din Bucureşti. Compania va încasa 380.000 lei, fiind singurul participant la o licitaţie organizată de municipalitate. Iniţial, va­loarea estimată de către Primărie pentru proiectarea lucrărilor a fost de jumătate de milion de lei. Termenul de execuţie a documentaţiilor este începutul lunii noiembrie.

După realizarea proiectării, autoritatea locală intenţionează să depună proiectul pentru accesarea de finanţare nerambursabilă în cadrul axei 3.1 a Programului Operaţional Regional 2014 - 2020. Conform ghidului solicitantului, valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 5 milioane euro, iar cea minimă de 100.000 euro, în contextul în care cofinanţarea beneficiarului (primărie şi asociaţie de proprietari) ajunge la 40%. La nivelul Regiunii de Nord-Est, sunt disponibile aproape 64 milioane euro.

Pe lista clădirilor rezidenţiale care urmează să fie reabilitate se numără blocurile din şos. Păcurari (549, 556, 557, T7, T6, T1, 583), strada Plantelor (753, 754), strada Arcu (CL5, CL6, scara B1 nr.5), strada Străpungerii Silvestru (CL10, CL17), bulevardul Nicolae Iorga (Z4), strada Tabacului (257), aleea Sucidava (261), bulevardul Ştefan cel Mare (A), strada Grădinari (F1-1), strada S. Şchiopu (F-4 nr. 10, F-4 nr. 14), bulevardul Dacia (SA3), şoseaua Nicolina (A4, 978C), Splai Bahlui (B1, B3), şoseaua Naţională (251), strada Eternitate (305), strada I. Lozonschi (C1, C2 şi C3), strada Horia (Horia 1, Horia 2), strada Cuza Vodă (C, D), bulevardul Poitiers (C6), strada Toma Cozma (8), Piaţa Unirii (scările A-B, nr. 9), strada Vitejilor (SC13) şi strada Macazului (11C). 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.