Închirieri mașini București (P)

joi, 26 noiembrie 2020, 09:46
5 MIN
 Închirieri mașini București (P)

In ultimii ani si cu precadere in perioadele de sezon ale anului, ne confruntam cu un număr imens de turiști, investitori și oameni de afaceri din diferite părți ale lumii care vin întotdeauna în orașele mari, în special în capitala tarii, un oras cu infrastructuri dezvoltate și o mulțime de atracții. Cu toate acestea, nu toată lumea are ocazia să ajungă acolo unde si-a planuit, cu mașina privată. Pentru toate aceste situatii, există o solutie benefica, simpla si la indemana tuturor – închirieri maşini Bucureşti. Accesand serviciul de închiriere a unei mașini, lucrurile devin mai simple si se elimina de indata problema mobilitatii devenind in acest fel, complet independent de transportul public în comun care este foarte aglomerat si uneori destul de greu de accesat. Acest serviciu, datorită ofertelor interesante, este mult mai elegant, confortabil si de ce nu, mai profitabil, decât utilizarea unui taxi. Unul dintre principalele sale avantaje este alegerea independentă a tipului și a mărcii de autoturism preferate. Firma de închirieri auto are o flotă destul de extinsă – de la mașini de clasă economică pana la clasă VIP. Există nu de putine ori si situații în care o persoană, care chiar dacă are propriul său autoturism, folosește serviciile de închirieri mașini.

Momentele în care ai putea închiria o mașină

1) Întâlniri de afaceri. Prima impresie conteaza, fiind foarte importanta pentru o astfel de situatie. Intr-o intalnire de afaceri fiecare detaliu conteaza iar deplasarea cu o masina business la o astfel de intalnire maximizeaza foarte mult sansele de reusita la incheierea afacerii.

2.) Nuntă, reprezinta de asemeni, unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra. Cu greu mai vezi tineri căsătoriți care, pe lângă ținute și bijuterii scumpe, să nu aibă la nunta lor și o  mașina de lux. Prin urmare, închirierea lor este destul de facila si va fi un plus la această ceremonie aducand in acest fel mai multa eleganta si rafinament, evenimentului.

3.) Achiziționarea unei mașini noi. Înainte de a cumpăra o mașină nouă, este recomandabil să afli toate avantajele și dezavantajele sale. Și cel mai bun mod ca sa iti poti face o idée cat mai clara despre potentiala viitoare achizitie auto, este să contactezi o firma de închirieri auto București sector 6 pentru închirierea modelului de mașină pe care dorești să o cumperi. In acest mod o sa ai o imagine clara si completa, despre autoturismul pe care urmeaza sa-l achizitionezi !

4.) Masina imobilizata in service. De fiecare data, acest lucru nu este deloc placut si atrage dupa sine si ceva cheltuieli suplimentare sau chiar destul de consistente uneori ! Partea buna a lucrurilor este ca pentru o perioada mai lunga de timp, in cazul in care masina trebuie sa ramana imobilizata in service, tarifele pentru inchirierea unui autoturism se poate adapta si negocia in functie de nevoile tale. Mai mult, masina poate sa-ti fie livrata, gratuit de altfel la service-ul unde urmeaza sa o repari !

Modalitati de închirieri mașini București

In zilele noastre, gratie tehnologiei, modalitatile de inchirieri masini Bucuresti, sunt numeroase, variate si la indemana oricarei persoane conectate la internet.

Astfel, exista o linie telefonica mobila dedicata si deschisa in permanenta unde un operator raspunde solicitarilor clientilor. Acestei linii telefonice ii este asociat serviciul whatsapp utilizat de majoritatea posesorilor de telefon mobil.

De asemenea modalitatea de rezervare prin intermediul utilizarii Facebook si Facebook messenger, este disponibila, unde clientii pot accesa pagina, interactiona si pot efectua rezervari non-stop

O altă modalitate clasica este aceea de a închiria o mașină  prin utilizarea rezervarii on-line direct pe website-ul companiei, cu ajutorul serviciului de internet. Acesta este un sistem foarte rapid, convenabil și profitabil, în special pentru oaspeții capitalei intrucat, îți va permite să alegi și să comanzi modelul dorit, de acasă la un prêt avantajos. Pe site-ul firmei, poți vizualiza in timp real, catalogul de modele de mașini, poți afla despre durata prestării serviciilor și parametrii de închiriere, și de asemenea, poți trimite o solicitare completă pentru mașina selectată. 

Închirierea mașinilor se efectuează 24/24 ore si 7 zile din 7, iar numărul de documente solicitate este redus la minimum: un permis de conducere, cardul de identitate sau pasaportul sau orice document care confirmă identitatea. În plus, există diverse reduceri și promoții, datorită cărora clientul poate economisi până la 50%, in functie de anotimp, autoturism si perioada selectata. Toate mașinile furnizate sunt asigurate, în stare foarte bună de functionare si au un aspect curat și îngrijit cu un rezervor plin de benzină. Dacă este necesar, poți solicita un scaun pentru copii și un navigator GPS, evident, acestea fiind oferite gratuit de firma de inchirieri masini Bucuresti sector 6 .

Firme de închirieri mașini București, cartier Militari sector 6

Inchirierile auto atat in zona cartierului Militari  cat si in zona Drumul Taberei din sectorul 6 Bucuresti, au cunoscut in ultimii ani o solicitare neasteptat de mare intrucat  aceasta zona a sectorului 6 Bucuresti, cunoaste la randul ei in aceasta perioada o dezvoltare puternica, atat din punct de vedere industrial cat si din punct de vedere demografic, lucru foarte important si benefic, domeniului si zonei de inchirieri auto Bucuresti.

In capitala noastra, exista o firma de închirieri mașini București sector 6 care și-a câștigat de foarte mult timp reputația și încrederea, datorită, promptitudinii, a calitatii serviciilor si a  feedbackului pozitiv din partea clienților care apelează adesea la Expert Închirieri Auto. Firma s-a facut remarcata si a dezvoltat un portofoliu de clienti intr-un mod natural in primul rand prin calitatea serviciilor oferite clientilor cat si prin calitatea  autoturismelor  oferite spre inchirieri. Totodata compania dispune de cele mai atractive prețuri și de o mare varietate de tarife care se potrivesc oricărei ocazii. Poți închiria o mașină cu sau fără șofer, pentru orice perioadă. Firma de închirieri mașini sector 6 oferă o gamă largă de modele populare, cum ar fi clasa economică, crossover-uri, SUV-uri, clasa business etc. Pentru cei cărora le este greu să aleagă o mașină pentru străzile din București, experții profesioniști, le vor veni întotdeauna în ajutor, cu multa rabdare si cu o consiliere de calitate adaptata nevoilor clientilor. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii