Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Advertorial

Indiferent de locuinţa noastră, dăunători îşi vor face apariţia din moment în moment

GALERIE
daunatori
  • daunatori
- +

Ştim cât de neplăcută este prezenţa lor, aşa că vă vom veni în ajutor. Probabil vi s-a întâmplat de foarte multe ori să vă întâlniţi seara cu ei şi să scăpaţi de câţiva.

Odată ce ai în casă câţiva gândaci, va fi foarte dificil să îi dai afară. Ei pot gusta mâncarea, pot distruge wallpaperul din casă, inclusiv cărțile și electronicele. De asemenea, aceştia pot răspândi agenți patogeni prin contaminarea hranei, a aparatelor și a suprafețelor din casă. Sunt foarte multe modalităţi prin care putem da afară aceşti musafiri.

Printre ele puteţi opta pentru alegerea unei momeli, sau al unui spray insecticid, capcană/barieră care să vă scape de ei. Achiziţionarea unui aparat anti-gândaci este cea mai bună opţiune care vă poate feri de aceşti musafiri nepoftiţi. Ultrasunetele emise de acesta vor putea ţine gândaci la distanţă. Aparatul poate fi transportat oriunde, fiind extrem de uşor – aşa că da, veţi putea să îl folosiţi atât într-un mediu închis precum casa dumneavoastră, cât şi într-un mediu deschis, precum curtea/grădină.

Aparat anti gandaci va funcţiona perfect dacă veţi respecta aceste reguli:

  1. Duceţi gunoiul regulat
  2. Încercaţi să ţineţi cât mai multă curăţenie cu putinţă
  3. Folosiţi-vă aparatul lângă locurile în care consideraţi că aveţi cei mai mulţi dăunători

Pe lângă gândaci, ne putem întâlni inclusiv cu şoareci şi cârtiţe. Aceşti dăunători sunt coşmarul nostru. Pentru a scăpa de ei va trebui să vă folosiţi de 2 aparate: un aparat anti soareci şi un aparat anti-cartiţe. Aparatul anti-şoareci transmite unde puternice ce vor acţiona instant asupra rozătoarelor. Bineînţeles ca puteţi opta pentru mai multe variante ale acestui produs.

Cea mai cunoscută este cea cu ultrasunete sau unde electromagnetice. Dacă credeţi că metodele tradiţionale sunt mult ai bune, atunci puteţi opta pentru o capcană mecanică/cu lipici. Bineînţeles că un aparat anti-şoareci va fi o prezenţă mult mai subtilă în casa dumneavoastră, comparativ cu varianta tradiţională şi dureroasă de a prinde rozătoarele nepoftite în casa dumneavoastră. Precum aparatul anti-gândaci, aparatul anti-şoareci este foarte uşor de transportat, fiind varianta perfecte de eliminare al eventualelor mici rozatoare. Îl puteţi transporta atât în maşina cât şi la locul de muncă/gradina/casa.

Încercaţi să

  1. Astupaţi eventualele găuri care apar în casa/grădină
  2. Păstraţi casa/biroul cât mai curat

Dacă iubiţi să plantaţi diverse legume sau flori în curtea dumneavoastră, este esenţial să vă feriţi de cârtiţe. Optaţi pentru un aparat anti cartite, care va putea să pună stop întâlnirilor neprielnice cu acestea. Odată ce veţi sesiza anumite găuri în pământ, va trebui să ştiţi că acela este momentul în care va trebui să acţionaţi cu un aparat anti-cartiţe. Făcând acest lucru le veţi îndepărta şi vă puteţi continua activitatea de grădinărit cu uşurinţă.

Indiferent de model în care veţi dori să folosiţi aceste aparate, va trebui să vă documentaţi înainte şi să stabiliţi pentru ce vreţi să folosiţi aparatele. Aceste vor îndepărta inamicii fără doar şi poate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri