Indiferent de locuinţa noastră, dăunători îşi vor face apariţia din moment în moment
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Indiferent de locuinţa noastră, dăunători îşi vor face apariţia din moment în moment

GALERIE
daunatori
 • daunatori
- +

Ştim cât de neplăcută este prezenţa lor, aşa că vă vom veni în ajutor. Probabil vi s-a întâmplat de foarte multe ori să vă întâlniţi seara cu ei şi să scăpaţi de câţiva.

Odată ce ai în casă câţiva gândaci, va fi foarte dificil să îi dai afară. Ei pot gusta mâncarea, pot distruge wallpaperul din casă, inclusiv cărțile și electronicele. De asemenea, aceştia pot răspândi agenți patogeni prin contaminarea hranei, a aparatelor și a suprafețelor din casă. Sunt foarte multe modalităţi prin care putem da afară aceşti musafiri.

Printre ele puteţi opta pentru alegerea unei momeli, sau al unui spray insecticid, capcană/barieră care să vă scape de ei. Achiziţionarea unui aparat anti-gândaci este cea mai bună opţiune care vă poate feri de aceşti musafiri nepoftiţi. Ultrasunetele emise de acesta vor putea ţine gândaci la distanţă. Aparatul poate fi transportat oriunde, fiind extrem de uşor – aşa că da, veţi putea să îl folosiţi atât într-un mediu închis precum casa dumneavoastră, cât şi într-un mediu deschis, precum curtea/grădină.

Aparat anti gandaci va funcţiona perfect dacă veţi respecta aceste reguli:

 1. Duceţi gunoiul regulat
 2. Încercaţi să ţineţi cât mai multă curăţenie cu putinţă
 3. Folosiţi-vă aparatul lângă locurile în care consideraţi că aveţi cei mai mulţi dăunători

Pe lângă gândaci, ne putem întâlni inclusiv cu şoareci şi cârtiţe. Aceşti dăunători sunt coşmarul nostru. Pentru a scăpa de ei va trebui să vă folosiţi de 2 aparate: un aparat anti soareci şi un aparat anti-cartiţe. Aparatul anti-şoareci transmite unde puternice ce vor acţiona instant asupra rozătoarelor. Bineînţeles ca puteţi opta pentru mai multe variante ale acestui produs.

Cea mai cunoscută este cea cu ultrasunete sau unde electromagnetice. Dacă credeţi că metodele tradiţionale sunt mult ai bune, atunci puteţi opta pentru o capcană mecanică/cu lipici. Bineînţeles că un aparat anti-şoareci va fi o prezenţă mult mai subtilă în casa dumneavoastră, comparativ cu varianta tradiţională şi dureroasă de a prinde rozătoarele nepoftite în casa dumneavoastră. Precum aparatul anti-gândaci, aparatul anti-şoareci este foarte uşor de transportat, fiind varianta perfecte de eliminare al eventualelor mici rozatoare. Îl puteţi transporta atât în maşina cât şi la locul de muncă/gradina/casa.

Încercaţi să

 1. Astupaţi eventualele găuri care apar în casa/grădină
 2. Păstraţi casa/biroul cât mai curat

Dacă iubiţi să plantaţi diverse legume sau flori în curtea dumneavoastră, este esenţial să vă feriţi de cârtiţe. Optaţi pentru un aparat anti cartite, care va putea să pună stop întâlnirilor neprielnice cu acestea. Odată ce veţi sesiza anumite găuri în pământ, va trebui să ştiţi că acela este momentul în care va trebui să acţionaţi cu un aparat anti-cartiţe. Făcând acest lucru le veţi îndepărta şi vă puteţi continua activitatea de grădinărit cu uşurinţă.

Indiferent de model în care veţi dori să folosiţi aceste aparate, va trebui să vă documentaţi înainte şi să stabiliţi pentru ce vreţi să folosiţi aparatele. Aceste vor îndepărta inamicii fără doar şi poate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.