anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Îndrăznește să fii responsabil cu Expleo! (P)

GALERIE
Expleo TDC 2
 • Expleo TDC 2
- +

Târgul de Cariere, cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Moldova, ajunge virtual la Iași, azi și mâine, de la 11 :00 la 18 :00, cu oportunități profesionale, trenduri de angajare sau fidelizare a angajaților și sfaturi care să răspundă intereselor variate ale candidaților. Printre companiile pregătite să întâlnească noi candidați se numără și Expleo România, companie specializată în inginerie informatică și mecanică, parte din Expleo Group care în momentul de față numără 15 000 de colaboratori.

De peste 20 de ani pe piață, cu sedii în Iași și București, Expleo România se remarcă prin excelență, colaborare, respect, curaj și responsabilitate, valori care trec dincolo de granițele României și ajung și la clienții lor, din Europa de Est.

Responsabilitate înseamnă stabilitate. Ea se reflectă atât în relația cu clienții Expleo, dar și în relația cu angajații. Expleo încurajează colaborarea de lungă durată. Fiind o companie de consultanță în inginerie și având o gamă diversificată de clienți și proiecte, există posibilitatea ca pe termen mediu un angajat să se poată dezvolta în mai multe direcții. Responsabilitate înseamnă și implicare în formarea continuă a angajaților. Încă de la începuturile existenței sale pe piața din România, Expleo a mizat mult pe formarea abilităților și competențelor tehnice pentru angajații săi. Aceștia au acces la platforme de E-learning, beneficiind și de o formare continuă în raport cu activitatea desfășurată. Atunci când e asumată, responsabilitatea înseamnă și schimbare. Anul trecut a fost un an al schimbării pentru toți. O schimbare fundamentală pentru multe companii a fost cea legată de munca de acasă. Expleo a reușit să o implementeze cu succes, angajații apreciind noua organizare și fiind receptivi la această transformare și chiar încurajând compania să perpetueze acest stil de lucru și după încetarea contextului pandemic.

Strâns legată de responsabilitate este și creativitatea. Atunci când e parte din jobul tău, ea devine responsabilitate. Fără o creativitate constantă, nu ar putea exista inovare.

Creativitatea ne permite să ne dezvoltăm continuu, să ameliorăm calitatea, productivitatea și să gestionăm mai bine riscurile sau problemele ce pot apărea. Mai mult de atât, creativitatea este o sursă de plăcere, deoarece aceasta ne stimulează imaginația și la finalul fiecărui proiect, ne simțim mândri de aportul nostru creativ. Așadar, aceasta trebuie încurajată pentru binele colegilor noștri, pentru îmbunătățirea performanței, dar în mod evident și pentru a inova, spun reprezentații companiei.

La Târgul de Cariere Iași, Expleo caută oameni pasionați de industrie, care să fie motivați să se dezvolte în interiorul companiei, pregătind pentru această ediție oportunități în diverse arii, cu preponderență pe digital. Pentru că la târg sunt așteptați și cei care sunt la început de drum în carieră, reprezentanții Expleo le transmit acestora un mesaj:

Atitudinea pozitivă și încrederea în sine sunt puncte de plecare în orice moment al carierei. Încurajăm viitorii candidați să se documenteze despre angajator și să își definească bine așteptările în ceea ce privește parcursul profesional pentru a putea identifica o potrivire în concordanță cu oportunitățile companiei.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.