Inedit concurs de scrisori de dragoste
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 15.05.2021

Inedit concurs de scrisori de dragoste

GALERIE
scrisoare de dragoste
  • scrisoare de dragoste
- +

Cele mai frumoase şi inspirate felicitări şi scrisori de dragoste în limba engleză vor fi premiate în această lună de către Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi”, competiţia February’s Moonstruck, aflată la cea de-a V-a ediţie, adresându-se elevilor de toate vârstele din judeţ. 

Concursul este organizat prin Compartimentul American Corner, elevii având ocazia să trimită felicitări şi scrisori la cele două secţiuni. Astfel, competiţia de felicitări este destinată elevilor din clasele I-IV, iar participanţii pot realiza o felicitare cu mesaj şi le pot depune la sediul bibliotecii până pe 12 februarie. Competiţia de scrisori este adresată elevilor de gimnaziu şi liceu, aceştia urmând să scrie o lucrare literară originală în limba engleză, care poate fi şi o povetire, un eseu sau o poezie.

Lucrările trebuie să fie originale, să nu depăşească o pagină în format A4 şi să fie trimise într-un format editabil la adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com până pe 12 februarie, alături de datele de contact ale autorului. Toţi participanţii de la această secţiune trebuie să aibă permis de acces la bibliotecă valabil. Jurizarea lucrărilor va avea loc în perioada 13-25 februarie, juriul fiind format din profesori de limba engleză de la şcolile partenere. Lista premianţilor va fi publicată pe data de 26 februarie, iar cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-o broşură care va intra în fondul bibliotecii. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică şi premii surpriză.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.