Un grup de ingineri de la Apple s-a hotarat sa ridice un pic cortina care "protejeaza" cea mai inventiva companie din lume, dezvaluirile fiind cu mult peste ce si-ar fi imaginat cel mai paranoic om din lume. Angajatii simt in fiecare minut "rasuflarea rece" a bodyguarzilor companiei, fiecare produs este invelit in material negru atunci cand nu se lucreaza la el, iar problemele de la serviciu raman la serviciu.

O sotie (Kim Scheinberg) a unui fost angajat (John Kullmann) a povestit pentru un site american o situatie anectodica: in timp ce se afla in biroul sotului ei, acesta i-a aratat sefului sau prototipul iOS pentru PC-uri cu procesoare Intel. Surpriza a fost ca nici macar seful nu stia la ce lucreaza subalternul sau! Mai mult, sotiei angajatului i s-a spus cu un ton serios spre amenintator sa "uite" ce-a vazut in acel birou.

Un al inginer care a trecut pe la Apple a povestit ca pleca in delegatii (din Statele Unite in Marea Britanie) dar nu putea sa-i spuna sotiei pentru ce se deplasa. Robert Bowdidge povestea ca nici macar nu putea sa-si ia sotia in calatorie (fara a sta impreuna), in timp ce familia lui il suspecta ca lucreaza pentru guvernul Statelor Unite.