Îngrijitoare pentru bătrâni și vârsta acesteia (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

sambata, 22.01.2022

Îngrijitoare pentru bătrâni și vârsta acesteia (P)

GALERIE
1636449635.8129
 • 1636449635.8129
- +

Ne întrebăm adesea dacă suntem potriviți pentru o anumită muncă. Suntem oare prea tineri sau prea bătrâni? Și în profesia de îngrijitoare pentru persoanele bătrâne, ne întrebăm adesea care este vârsta adecvată pentru o îngrijitoare. Dacă visezi să pleci la muncă în străinătate, iar prietena ta te sfătuiește să lucrezi ca îngrijitoare pentru bătrâni, nu ezita. Desigur, îngrijirea în Germania înseamnă, de asemenea, cerințe și, înainte de a începe munca în această profesie, merită să te familiarizezi cu ele. Cu toate acestea, dacă îndeplinești toate cerințele prezentate mai jos, poți aplica fără teamă prin agenția ATERIMA MED., datorită căreia vei primi un loc de muncă într-un post indicat și toate beneficiile de asigurare necesare.

Contează vârsta îngrijitoarei?

Dacă am dori să analizăm foarte atent legea, aceasta nu spune nimic despre vârsta unei îngrijitoare pentru bătrâni, deși se presupune că vârsta limită pentru o îngrijitoare pentru vârstnici este de 60 de ani. Acest lucru se datorează faptului că îngrijitoarea are multe responsabilități, uneori trebuie să aibă și mai multă putere, de exemplu, atunci când persoanele în vârstă trebuie ajutate să se ridice, când trebuie să împingă un cărucior la plimbare sau să ajute la îmbrăcare și spălare. Pe de altă parte, cea mai tânără îngrijitoare nu poate să aibă vârsta mai mică de 16 ani, deși pentru acest loc de muncă sunt acceptate persoane ceva mai în vârstă și cu experiența profesională sau personală necesară.

Agențiile definesc în mod clar criteriile de admitere, iar îngrijirea în Germania poate fi efectuată de obicei de persoane cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani. Agenția ATERIMA MED. definește clar criteriile de admitere care pot fi găsite pe site-ul agenției de ocupare a forței de muncă. Aici contează atât experiența profesională, dacă o anumită persoană a lucrat, de exemplu, ca asistentă medicală într-o casă comunitară, cât și experiența de viață. De multe ori, rolul de îngrijitoare este preluat de persoane care au avut grijă de părinți sau socri când în ultimii ani de viață.

Persoanele tinere în rolul de îngrijitoare

Munca de îngrijitoare în Germania este o muncă pentru toată lumea. Atât femeile, cât și bărbații sunt bineveniți aici, deși aceștia din urmă încă aplică rar pentru rolul de îngrijitor pentru persoanele în vârstă. Vârsta este foarte importantă, deoarece o persoană prea tânără poate să nu aibă experiența necesară, iar o îngrijitoare peste 60 de ani nu mai are îndeajuns de multă putere. Cele mai importante avantaje ale tinerelor îngrijitoare sunt energia, entuziasmul pentru muncă și cunoașterea limbilor străine. Chiar dacă această abilitate din urmă le lipsește, tinerii învață mai repede, motiv pentru care sunt acceptați mai bine în profesia de îngrijire a persoanelor bătrâne. În plus, o persoană tânără are mai multe idei și creativitate, se regăsește mai repede într-un loc nou, iar munca de îngrijitoare în Germania este o provocare interesantă și o nouă experiență în viața privată și profesională.

Persoanele mai în vârstă în rolul de îngrijitoare

La fel este și la o vârstă mai înaintată. Persoanele mai în vârstă sunt, de asemenea, perfect potrivite în rolul de îngrijitoare pentru persoanele bătrâne, cu condiția ca sănătatea lor să fie în cea mai bună stare posibilă. În acest caz nu există restricții de vârstă. O persoană mai în vârstă cu experiență în îngrijire, care știe perfect ce sarcini vor fi îndeplinite zilnic și care are, de asemenea, o educație medicală este candidatul ideal pentru acest rol. Adesea, femeile după pensionare doresc să câștige niște bani în plus și sunt angajate ca îngrijitoare pentru persoanele bătrâne, unde se regăsesc excelent din punct de vedere profesional.

Așa cum se poate observa din articolul de mai sus, vârsta îngrijitoarei contează, dar nu în toate aspectele. Desigur, cea mai bună vârstă pentru orice muncă este de 30-50 de ani, atunci când o persoană se află la capacitatea sa maximă, are puterea și energia de a lucra. Cu toate acestea, nu există o limită de vârstă superioară sau inferioară stabilită. Dacă o femeie are 65 de ani, dar o stare foarte bună de sănătate, ea poate aplica în continuare pentru rolul de îngrijitoare. Aici contează experiența, preferințele îngrijitoarei pentru bătrâni și trăsăturile de caracter pe care ar trebui să le aibă fiecare îngrijitoare. Empatia, răbdarea, ușurința de a stabili contacte sunt doar câteva dintre caracteristicile care sunt necesare la angajare.

Îngrijire bătrâni Germania – ATERIMA MED

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Avem selecţioner!

Nicolae GRECU

Avem selecţioner!

Dinspre conclavul de la „Casa Fotbalului” se iţesc dâre de fum alb, numai că cine e alesul rămâne un mister.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Autorul prezintă în continuare procesul rapid de dispariţie a ţărănimii prin colectivizarea comunistă a agriculturii, aşa cum l‑a perceput în propria copilărie.

Din bucătăria rugăciunii

pr. Constantin STURZU

Din bucătăria rugăciunii

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a consacrat 2022 ca fiind "Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinului” şi "Anul comemorativ al sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigore Palama şi Paisie de la Neamţ”. De fapt, şi când vorbim despre sfinţii isihaşti, tot despre rugăciune vorbim. Adică despre ceea ce ne orientează spre Dumnezeu.

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

„Când teoria matematică este arbitrul suprem al adevărului, devine dificil să vedem diferenţa dintre ştiinţă şi pseudoştiinţă. Rezultatul sunt oameni precum judecătorul din procesul lui Evangeline Adams sau Fiul Raiului din China antică, care au încredere în exactitatea matematică a teoriilor fără a lua în considerare performanţele lor - care confundă matematica cu ştiinţa, raţionalitatea cu realitatea.” (Levinovitz, 2016)

pulspulspuls

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Veşti noi pe astăzi, stimaţi telespectatori, multe “bombă”, despre noua împărţeală de posturi de şefi regionali din Moldova, la instituţiunile ce au sediul, multe din ele, taman la Iaşi. 

Caricatura zilei

Din cauza Omicron, se lasă cu penalizări

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X