anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Articol sustinut de Prime Kapital

Inovație marca Prime Kapital – securizarea avansului pentru locuințele Silk District

GALERIE
SLK_AER_C02_
 • SLK_AER_C02_
- +

Prime Kapital, compania care va pune pe harta orașului cel mai cool cartier ieșean, Silk District, continuă să inoveze. 

Puternicul dezvoltator care construiește primul complex de tip brownfield din Iași, racordat la tendința mondială actuală, în care accentul este pus pe ansambluri mixed-use, și va sădi un ”plămân verde” de aproape patru hectare în inima orașului, revoluționează și politica legată de avansurile achitate de cumpărători.

Astfel, clienții Silk District au la dispoziție un serviciu unic în piață, care permite securizarea avansurilor plătite. Prin măsura inovativă luată, sunt eliminate total îngrijorările clienților legate de tema amintită.

Implementarea serviciului de securizare a avansurilor clienților separă procesul de vânzare a locuințelor de potențialele riscuri ale dezvoltării proiectelor rezidențiale. Clienții au astfel  certitudinea că sumele plătite drept avans la achiziția locuinței dorite sunt păstrate în siguranță.

Cum funcționează serviciul de securizare a avansurilor plătite?

Serviciul presupune transferul sumelor achitate de către client drept avans într-un cont separat.  Asupra acestui cont se instituie o ipotecă. Aceasta obligă Prime Kapital să ramburseze avansul în cazul în care dezvoltatorul nu își îndeplinește obligațiile de livrare a locuinței asumate prin antecontractul de vânzare-cumpărare. Ipoteca pe cont este o garanție reală mobiliară. Prin constituirea acesteia se garantează o obligație fermă a dezvoltatorului față de clientul ce achiziționează o locuință în Silk District. 

Care sunt avantajele serviciului de securizare a avansurilor plătite?

- clientul are garanția faptului că Prime Kapital nu va utiliza avansul achitat până când locuința nu este finalizată;
- riscul de pierdere a avansului este eliminat în cazul în care dezvoltatorul nu își va ține promisiunea de a livra locuința contractată;
- avansul este restituit imediat în ipoteza în care apartamenul nu este livrat la timp, clientul nemaifiind nevoit să treacă printr-un proces civil, deoarece, conform legii, contractul de ipotecă mobiliară constituie titlu executoriu;
- există certitudinea că sumele plătite drept avans la achiziția locuinței dorite sunt păstrate în siguranță.

Cine poate beneficia de serviciul de securizare a avansurilor plătite?

Prime Kapital implementează revoluționarul sistem amintit nu numai la Iași, la Silk District, ci și în celelalte proiecte imobiliare de anvergură pe care le are în țară: Marmura Residence București, Avalon Estate București și Pleiades Residence Ploiești.

Detalii legate de modul în care poate fi achiziționat un apartament în Silk District, cartierul situat la doar 10 minute de mers pe jos de campusul Tudor Vladimirescu și 20 de minute de Palas, pot fi găsite pe site-ul https://silkdistrict.ro/ sau la biroul de vânzări din Calea Chișinăului nr. 22, Iași.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

Cosmin PAȘCA

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

A se observa formularea în context a profesorului: autostrada „este un mijloc ca EU să ajung undeva”. Cu alte cuvinte, pentru Bulai şoseaua rapidă are un singur sens, spre Iaşi. Oraşul e văzut ca o grădină zoologică, oamenii stau aici într-un ţarc, din care n-au voie să iasă. Pot fi însă vizitaţi, ideal când începe bâlciul de Sfânta Parascheva.

opinii

New York şi Alabama. Un circuit epic

Codrin Liviu CUȚITARU

New York şi Alabama. Un circuit epic

Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

George ŢURCĂNAŞU

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

Întâmplările lui Nobel (I)

Bogdan ILIESCU

Întâmplările lui Nobel (I)

„All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

pulspulspuls

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.