Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Comunicat de Presă

Înscrie-te la Mirunette Language Competition și câștigă o tabără internațională în Marea Britanie

GALERIE
MLC-Afis-Final-web
  • MLC-Afis-Final-web
- +

Mirunette Education lansează a 8-a ediție a concursului național de limba engleză – Mirunette Language Competition. Concursul este destinat tuturor elevilor din România cu vârste cuprinse între 10-17 ani, iar participarea este gratuită. Marile premii oferite de Mirunette Education constau în două tabere internaționale de o săptămână în Marea Britanie. Înscrierile pentru prima etapă a concursului s-au deschis pe 20 ianuarie. Toți elevii doritori și curajoși se pot înscrie până la data limită de 1 martie, completând un formular online pe site-ul organizatorului, secțiunea concurs.

Mirunette Language Competition va avea 3 etape ce se vor desfășura în perioada 20 ianuarie – 26 aprilie. Prima etapă presupune completarea formularului de înscriere online ce conține și o întrebare simplă al cărui răspuns se regăsește pe site-ul www.mirunette.ro. A doua etapă constă într-o probă video, detaliile urmând a fi trimise de catre organizator celor care vor trece de prima rundă. Ultima probă va lua forma unor interviuri în limba engleză, la sediul Mirunette, cu toți cei 40 de finaliști. Marii câștigători vor fi anunțați în luna mai, iar pe lângă cele două tabere în Marea Britanie oferite de Mirunette Education, finaliștii vor primi multe alte premii de la partenerii concursului: British Council, Editura Humanitas, Opera Comică pentru Copii, UnTeatru, Dent Estet, Ideal Board Games, Parc Aventura Brașov și DinoParc Râșnov. Festivitatea de premiere va fi sponsorizată de Lăptăria cu Caimac și grupul Romaqua (prin brand-urile Giusto și Aquatique).

“Mirunette Language Competition are ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străina și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanților. Organizarea acestui concurs național a venit din dorința de a promova limba engleză ca mijloc al cunoașterii pentru elevii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani. Concursul a început în 2013, sprijinit fiind de parinții și profesorii interesați de progresul personal al copiilor și s-a dezvoltat datorită celor peste 10.000 de participanți care au fost dispuși să iasă din zona lor de confort.” a declarat Georgiana Malac, Marketing and Business Development Coordinator Mirunette Education. Mirunette Language Competition este deschis tuturor celor care sunt interesați să învețe și să își dezvolte nivelul de limba engleză, indiferent de zona din care provin. Pentru a-i încuraja, dar și pentru a le oferi șansa unei experiențe de învățare alternativă și dezvoltare personală oferim ca premii două tabere internaționale de o săptămână in Marea Britanie. Totodată, mă bucură faptul că împreună cu partenerii noștri vom reuși să recompensăm eforturile tuturor participanților, și astfel să susținem prin această inițiativă elevii curajoși, curioși și dornici să se dezvolte.” spune Cristian Theodoru, Executive Manager Mirunette Education.

Mirunette Language Competition este organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și anual înregistrează peste 2.000 de elevi participanți. Obiectivul principal al concursului este acela de a oferi șansa tuturor elevilor talentați și pasionați de limba engleză de a ieși din zona lor de confort și de a testa sistemele educaționale din străinătate.

Din 2004 Mirunette Education oferă programe și tabere internaționale în Europa, SUA și Canada ce au ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străină și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanților. Compania reprezintă cu succes în România instituții prestigioase de învățământ din întreaga lume ce oferă garanția calității dar și relaxarea părinților care aleg să își trimită copiii în astfel de programe internaționale. 

În paralel, Mirunette Education oferă servicii de consiliere educațională pentru admiterea la școli, licee și universități de top din străinătate. 
Programele Mirunette se adresează copiilor cu vârste începând de la 7 ani, elevilor de liceu, dar și studenților ce doresc să își îmbunătățească cunoștiințele de limbi străine, să trăiască o experiență internațională și să se pregătească pentru o lume multiculturală. În același timp Mirunette Education se adresează parinților dispuși să investească în educația copiilor lor, profesorilor ce doresc să își diversifice pregătirea pentru a deveni dascăli inspiraționali și adulților dornici să își îmbunătățească exprimarea într-o limbă străină. 

Mai multe informații despre Mirunette Education și serviciile oferite găsiți la https://www.mirunette.ro/ sau pe pagina de Facebook/Instagram Mirunette Education.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri