Înscrie-te la Mirunette Language Competition și câștigă o tabără internațională în Marea Britanie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 16.06.2021

Comunicat de Presă

Înscrie-te la Mirunette Language Competition și câștigă o tabără internațională în Marea Britanie

GALERIE
MLC-Afis-Final-web
  • MLC-Afis-Final-web
- +

Mirunette Education lansează a 8-a ediție a concursului național de limba engleză – Mirunette Language Competition. Concursul este destinat tuturor elevilor din România cu vârste cuprinse între 10-17 ani, iar participarea este gratuită. Marile premii oferite de Mirunette Education constau în două tabere internaționale de o săptămână în Marea Britanie. Înscrierile pentru prima etapă a concursului s-au deschis pe 20 ianuarie. Toți elevii doritori și curajoși se pot înscrie până la data limită de 1 martie, completând un formular online pe site-ul organizatorului, secțiunea concurs.

Mirunette Language Competition va avea 3 etape ce se vor desfășura în perioada 20 ianuarie – 26 aprilie. Prima etapă presupune completarea formularului de înscriere online ce conține și o întrebare simplă al cărui răspuns se regăsește pe site-ul www.mirunette.ro. A doua etapă constă într-o probă video, detaliile urmând a fi trimise de catre organizator celor care vor trece de prima rundă. Ultima probă va lua forma unor interviuri în limba engleză, la sediul Mirunette, cu toți cei 40 de finaliști. Marii câștigători vor fi anunțați în luna mai, iar pe lângă cele două tabere în Marea Britanie oferite de Mirunette Education, finaliștii vor primi multe alte premii de la partenerii concursului: British Council, Editura Humanitas, Opera Comică pentru Copii, UnTeatru, Dent Estet, Ideal Board Games, Parc Aventura Brașov și DinoParc Râșnov. Festivitatea de premiere va fi sponsorizată de Lăptăria cu Caimac și grupul Romaqua (prin brand-urile Giusto și Aquatique).

“Mirunette Language Competition are ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străina și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanților. Organizarea acestui concurs național a venit din dorința de a promova limba engleză ca mijloc al cunoașterii pentru elevii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani. Concursul a început în 2013, sprijinit fiind de parinții și profesorii interesați de progresul personal al copiilor și s-a dezvoltat datorită celor peste 10.000 de participanți care au fost dispuși să iasă din zona lor de confort.” a declarat Georgiana Malac, Marketing and Business Development Coordinator Mirunette Education. Mirunette Language Competition este deschis tuturor celor care sunt interesați să învețe și să își dezvolte nivelul de limba engleză, indiferent de zona din care provin. Pentru a-i încuraja, dar și pentru a le oferi șansa unei experiențe de învățare alternativă și dezvoltare personală oferim ca premii două tabere internaționale de o săptămână in Marea Britanie. Totodată, mă bucură faptul că împreună cu partenerii noștri vom reuși să recompensăm eforturile tuturor participanților, și astfel să susținem prin această inițiativă elevii curajoși, curioși și dornici să se dezvolte.” spune Cristian Theodoru, Executive Manager Mirunette Education.

Mirunette Language Competition este organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și anual înregistrează peste 2.000 de elevi participanți. Obiectivul principal al concursului este acela de a oferi șansa tuturor elevilor talentați și pasionați de limba engleză de a ieși din zona lor de confort și de a testa sistemele educaționale din străinătate.

Din 2004 Mirunette Education oferă programe și tabere internaționale în Europa, SUA și Canada ce au ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străină și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanților. Compania reprezintă cu succes în România instituții prestigioase de învățământ din întreaga lume ce oferă garanția calității dar și relaxarea părinților care aleg să își trimită copiii în astfel de programe internaționale. 

În paralel, Mirunette Education oferă servicii de consiliere educațională pentru admiterea la școli, licee și universități de top din străinătate. 
Programele Mirunette se adresează copiilor cu vârste începând de la 7 ani, elevilor de liceu, dar și studenților ce doresc să își îmbunătățească cunoștiințele de limbi străine, să trăiască o experiență internațională și să se pregătească pentru o lume multiculturală. În același timp Mirunette Education se adresează parinților dispuși să investească în educația copiilor lor, profesorilor ce doresc să își diversifice pregătirea pentru a deveni dascăli inspiraționali și adulților dornici să își îmbunătățească exprimarea într-o limbă străină. 

Mai multe informații despre Mirunette Education și serviciile oferite găsiți la https://www.mirunette.ro/ sau pe pagina de Facebook/Instagram Mirunette Education.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joe Biden întâlneşte lumea

Lucian DÎRDALA

Joe Biden întâlneşte lumea

Lipseşte, deocamdată, o întâlnire la vârf cu liderul chinez, dar probabil că în viitor se va discuta despre un moment şi un cadru adecvat de desfăşurare. În orice caz, patru din cinci înseamnă destul de mult.

Filmuletul zilei

opinii

Metastazele democraţiei

Florin CÎNTIC

Metastazele democraţiei

Una dintre marile enigme ale corpului uman e mecanismul prin care celulele vii se dau peste cap şi în loc să genereze în continuare viaţă încep să se adune în tumori maligne care duc la distrugerea completă a organismului. Acest proces ciudat poartă numele de cancer.

Generaţii... generaţii...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Generaţii... generaţii...

Fac parte din generaţia care simţea fiori când în liceu, din întâmplare, puneam mâna pe clanţă odată cu o colegă de clasă; o generaţie care era scoasă la tablă şi nu se simţea umilită - dimpotrivă, scria cu mândrie în faţa clasei; generaţia care nu mergea cu maşina la şcoală (nu că ar fi un defect mersul cu maşina la şcoală), ci îngrămădit în autobuzul de navetişti; o generaţie care scria jurnale în secret pe care le împărtăşea numai celor mai buni prieteni şi prietene, căci se cultivau prieteniile pe atunci, prietenii care aveau să ţină o viaţă, transformate în ceva aşa frumos şi greu de descris; o generaţie care se ruşina să stea pe scaun în autobuz când un adult era în picioare; o generaţie care învăţa singură, părinţii nu se pricepeau la chimie şi fizică, iar bani pentru meditaţii nu prea erau; o generaţie crescută cu frica de părinţi, care frică cu anii s-a transformat în respect şi iubire - la fel şi cu profesorii (nu că acum tinerii nu şi-ar iubi părinţii, poate şi profesorii).

Orchestratorul

Alex VASILIU

Orchestratorul

Astăzi mă voi referi doar la orchestrator pentru că el a fost, a rămas, în multe cazuri, al doilea autor al unei piese, ori lucrări muzicale mai ample. Uneori, chiar cel mai important. Dacă este să ne gândim mai întâi la genul muzicii aşa-zis uşoare, orchestratorul a făcut minuni. Sigur, depinde şi de cine ascultă. Dacă melodia solistului vocal este frumoasă, uşor de reţinut, lirică sau în tempo (ritm) mişcat, unii dau puţină atenţie comentariului orchestral, aproape că nici nu-l observă.

pulspulspuls

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iote că vrem să fugim unde om vedea cu ochii după alt subiecţel în afară de ăsta cu dosare penale pentru aleşii locali, dar numai nu reuşim, of, of, căci iar apare ceva nou, neştiut până acuma. 

Caricatura zilei

Bloc la cimitir

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.