Înscrieri online la Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Înscrieri online la Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași

GALERIE
tuiasi19tuiasi20tuiasi21tuiasi23tuiasi24tuiasi25tuiasi26tuiasi27tuiasi29tuiasi30tuiasi31tuiasi32tuiasi33tuiasi34tuiasi35tuiasi36tuiasi38
 • tuiasi19
 • tuiasi20
 • tuiasi21
 • tuiasi23
 • tuiasi24
 • tuiasi25
 • tuiasi26
 • tuiasi27
 • tuiasi29
 • tuiasi30
 • tuiasi31
 • tuiasi32
 • tuiasi33
 • tuiasi34
 • tuiasi35
 • tuiasi36
 • tuiasi38
- +

 Admiterea la cele 11 facultăţi ale Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi (TUIAŞI) se va desfăşura în două sesiuni:

¾      sesiunea de vară: 14 - 31 iulie – înscrierea candidaţilor şi afişarea rezultatelor
¾      sesiunea de toamnă: 8 - 18 septembrie – înscrierea candidaţilor şi afişarea rezultatelor
 
Studenţii pot alege una dintre cele 64 specializări la licenţă, dintre care trei în limba engleză, 82 la master, dintre care patru în engleză, şi 13 la doctorat
 
TUIAŞI oferă:
 
¾      4203 de locuri la licenţă, dintre care 2950 la buget și 502 la taxă
¾      2813 de locuri la master, dintre care 1750 la buget și 1063 la taxă
 
 

Admitere TUIAȘI 2014 from TUIAȘI on Vimeo.

 TUIAŞI este singura universitate din Iaşi la care studenţii se pot înscrie la facultate şi online. Aceştia pot completa dosarul de admitere online, fără să fie nevoiţi să se deplaseze până la facultate şi pot plăti taxa de înscriere online cu un card bancar sau prin virament sau la bancă. De asemeni, îşi pot urmări situaţia dosarului pe Internet.
Pot primi consiliere şi asistenţă prin email, chat sau telefon
 
Facultăţile universităţii cuprind principalele domenii de studiu din sfera ingineriei. Sub umbrela Universităţii Tehnice din Iaşi se regăsesc: Facultatea de Automatică şi Calculatoare; Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului; Facultatea de Construcţii şi Instalaţii; Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial; Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată; Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului; Facultatea de Mecanică; Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor; Facultatea de Textile – Pielărie şi Management Industrial; Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino”.
 
În ceea ce priveşte admiterea la studiile de licenţă, la majoritatea facultăţilor admiterea se face pe bază de dosar şi ţi se vor lua în calcul notele de la Bacalaureat. Doar la Facultăţile de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” şi Automatică şi Calculatoare – specializarea Calculatoare și Tehnologia Informației – se  dă examen de admitere. Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial şi Facultatea de Mecanică îţi oferă posibiltatea de a alege dacă să intri pe bază de dosar sau de examen.
 
Taxele de înscriere la concursul de admitere la licenţă şi de master variază între 100 și 300 în funcţie de facultate.
 
Taxele de şcolarizare la studiile de licenţă şi de master variază între 2000 şi 4000 de lei, în funcţie de facultate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Condiţia sincerităţii

Lucian DÎRDALA

Condiţia sincerităţii

Problema este că noi avem alegeri acum, iar campania electorală ar trebui să fie intervalul în care să-i întrebăm pe politicieni cum vor proceda mai încolo. Dacă vrem să ameliorăm funcţionarea sistemului nostru politic, sinceritatea este una dintre condiţiile fundamentale.

Filmuletul zilei

opinii

Memoria Moldovei reloaded (II)

Florin CÎNTIC

Memoria Moldovei reloaded (II)

Dincolo de festivism şi artificii, se cuvine să vedem victoria de la Chişinău a Maiei Sandu printr-o lentilă de Realpolitik, dacă vrem să ne folosească la ceva. Iar arhivele oferă nu numai argumente identitare şi istorice, dar şi sugestii de bună guvernare.

De ce mă ocup cu literatura?

Radu PĂRPĂUȚĂ

De ce mă ocup cu literatura?

Într-un articol pe care l-am publicat cu ani în urmă în „Ziarul de Iaşi” scriam despre profesiunea mea de credinţă ca scriitor. În articolul „Scrisul” vorbeam despre faptul că scrierea literaturii îţi mănâncă toată viaţa. Scrisul şi gândul la scris îţi ocupă tot timpul, te devorează, nu te lasă ziua, îţi omoară nopţile, te chinuie în tren, în taxi, în parc şi vai! la serviciu, peste tot, clipă de clipă, zi de zi. 

Ca-n vis...

Nicolae TURTUREANU

Ca-n vis...

Ieri, o zi în care „m-am simţit”, adică n-am fost aşa nesimţit, ca-n altele. Dar proiectele matinale s-au zburătăcit. Mai întâi, am cedat insistenţelor (de câteva zile) ale „ăstora”, de-a-mi instala un nou program pe computer. La naiba, acum toate-s puse altfel, iar eu umblu ca un elefănţel printre porţelanuri... Şi nu pricep mai nimic. 

pulspulspuls

Unde dai şi unde crapă, după un of exprimat la ceas de seară

Unde dai şi unde crapă, după un of exprimat la ceas de seară

Una scurtă pe azi tot din zona Ţaigherimii, stimaţi participanţi la trafic, dacă tot i-am avut în vizor în ultimele zile pe aceşti băieţi isteţi. 

Caricatura zilei

Licitație

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.