anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 03.12.2022

Instagram va afişa mai multe reclame. Ce format a testat compania?

GALERIE
Instagram
 • Instagram
- +

După prima scădere a veniturilor trimestriale din istoria companiei, Meta vrea să redreseze corabia afişând mai multe reclame în propriile produse şi în special în Instagram.

Instagram este deja împodobit cu foarte multe reclame în feed-ul principal, însă, platforma deţinută de Meta va afişa, în curând, reclame şi în cadrul altor secţiuni. În primul rând, brandurile pot deja să cumpere reclame ce vor fi afişate în secţiunea Explore. Acestea se vor diferenţia de conţinutul obişnuit prin dimensiune, ocupând spaţiul a patru imagini.

În al doilea rând, vor apărea reclame şi în fluxul profilurilor personale, care nu trebuie confundat cu profilul propriu-zis. În fluxul unui profil personal se ajunge după ce se deschide o postare din cadrul unui profil şi se derulează în jos. Instagram spune că va împărţi veniturile din reclamele afişate în fluxurile profilurilor personale cu unii dintre creatorii de conţinut, însă, nu oferă detalii în acest sens.

Compania a început să testeze un format mai scurt de reclame ce pot fi sărite pentru Reels. Acestea vor fi afişate la finalul unui clip şi pot avea între 4 şi 10 secunde.

Mai este testată o reclamă ce ia forma unui carusel de imagini cu derulare orizontală. Aceasta ar urma să fie afişată în partea de jos a clipurilor video din cadrul secţiunii Reels din Facebook.

Încercările Meta de a creşte veniturile produselor sale din reclame vin după ce compania a înregistrat, în al doilea trimestru al anului, prima scădere a veniturilor. Acestea au scăzut în T2 cu doar 1%, însă, Meta se aşteaptă la o scădere cuprinsă între 2% şi 11% pentru al treilea trimestru al anului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Patria nu e tribunal

Pavel LUCESCU

Patria nu e tribunal

Nu există unitate de măsură pentru patriotism. Şi, prin urmare, nu există mai mult sau mai puţin patrioţi. Există în schimb o infinitate de grade de intensitate a relaţiei cu propria patrie, de la pura indiferenţă, la pura pasiune, dar nimic care să justifice instituirea vreunui tribunal al patriotismului.

opinii

China şi „stabilitatea socială”

Alexandru CĂLINESCU

China şi „stabilitatea socială”

China are o frumoasă tradiţie: în timpul aşa-zisei „revoluţii culturale”, fotografiile „duşmanilor poporului” erau lipite pe toţi pereţii şi pe toate gardurile. Regimul a reuşit să insufle teama de decădere socială, eficient şi pervers mijloc de coerciţie. Aşa stând lucrurile, orice mişcare de protest împotriva dictaturii partinice este un act de mare curaj.

George „Gogu” Constantinescu (2)

Neculai SEGHEDIN

George „Gogu” Constantinescu (2)

Integrala invenţiilor lui George Constantinescu a fost scrisă la Cluj, editată şi tipărită la Iaşi şi donată Muzeului Politehnicii din Bucureşti. Asta şi pentru ca legătura între cele trei oraşe să fie şi alta decât cea din butada conform căreia legile se gândesc la Cluj, se scriu la Bucureşti şi se aplică la Iaşi.

Evanghelia înfăşată în scutece de Prunc

pr. Constantin STURZU

Evanghelia înfăşată în scutece de Prunc

De ce ne ajunge atât de uşor la inimă colindul? Pentru că el nu este altceva decât Evanghelia înfăşată în scutece de Prunc. 

pulspulspuls

Letopiseţul giudeţului nostru: despre cum a botezat Mihai Chirica un cronicar şi cum a decontat musiu Paralexe deplasarea la Cremenal din visteria publică

Letopiseţul giudeţului nostru: despre cum a botezat Mihai Chirica un cronicar şi cum a decontat musiu Paralexe deplasarea la Cremenal din visteria publică

Pentru astăzi ne-am propus să-l tragem de urechi pe primarul târgului nostru, onorabilul edil Mihai Chirica, care a greşit impardonabil o referire la denumirea celui mai proaspăt liceu din oraş, care poartă numele cronicarului Miron Costin. 

Caricatura zilei

Iohannis și gazele

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.