Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Întâmplare în Iași cu o pizza, o riglă, un preț umflat și modificări pe site. ”RUȘINEEEE”

GALERIE
pizza d
  • pizza d
- +

Un ieșean a povestit în mediul virtual cum ar fi luat ”țeapă” după ce a comandat mai multe pizza Gemeni. Eduard Boglis consideră că a fost victima unei reclame înșelătoare promovată de pizzerie. În sprijinul acuzațiilor sale, ieșeanul a măsurat cu rigla pizzele comandate, a prezentat bonul fiscal cu alte prețuri decât cele pe care le știa și a făcut printscreenuri la modificările făcute ”în viteză” pe site-ul pizzeriei care erau brusc în defavoarea sa.

Postarea lui  Eduard Boglis, însoțită de poze:

„Tipic romanesc sau…cum sa tragi la cantar sa mai faci si tu un ban gramada…

Mereu m-am intrebat de ce noi romanii, dupa ce ne apucam de o afacere si promovam niste produse, investim in calitate si ne facem o baza solida de clienti, cand ajungem acolo sus imediat incepem sa ne gandim la profit…mai exact sa renuntam la calitate, produse mai proaste si mai ieftine si sa renuntam la cantitate…mai putin si la aceeasi bani…

Asta am patit astazi cu cei de la Pizza Gemeni…alias Dopo Poco.

O aniversare la munca si ne gandim sa facem o comanda de pizza. Avand in vedere ca in ultima perioada am comandat doar de la Pizza Gemeni pentru ca fac o pizza destul de buna si sa nu mai zic ca la inceput aveau si niste promotii mari si ieseai super bine la pret, am decis sa optam pentru o oferta de 1+1 ca ne ajungea mai ieftin si oricum aveam de comandat vreo 13 pizza. Ii intreb in prealabil daca la aceasta cantitate comandata imi fac vreo reducere asa cum faceau la inceput…raspunsul a fost unul negativ asa ca am comandat pe promotia in curs. Dar smecherii m-au mintit..pentru ca mi-au facut reducere in final la pizza, la dimensiunea ei mai exact…au venit toate la dimensiunea de 25,26-27cm, nu de 30cm asa cum este promovata si cum o primeam in trecut. ..( am scos sublerul si le-am masurat , le-am facut poze si le-am trimis si lor sa vada grozavia.)

Intr-un final am fost sunat de catre o domnisoara manager care dupa ceva munca de lamurire si la insistentele mele a fost de accord sa imi faca alte pizza si eu sa le returnez pe cele intrate la apa.

Si ce sa mai vezi…in timp ce vorbeam cu domnisoara , ma uit pe bonul fiscal primit si observ ca am fost putin tepuit si la suma totala de plata…cum sa va explic eu …oamenii m-au pus sa platesc pe pizzele cele mai ieftine pret de pizza cea mai scumpa comandata. Adica am avut 6 pachete de 1+1 ( pachet de 44 de lei si pachete de 41 de lei) si ei m-au pus sa platesc suma maxima pentru toate cele 6 pachete.

Pai de ce dom’le…de ce furi tu de la mine din buzunar?

O intreb pe domnisoara daca este normal ce face si ea …insista sa imi spuna ca asa trebuie sa fie si eu trebuie sa platesc pizza cea mai scumpa chiar daca eu comand altceva. Unde scrie?! Cica la termini si conditii imi spune dumneaei…si eu doritor sa aflu si mai multe o rog sa imi arate unde si ca sa vezi minune….nu era specificat nicaieri. Ca sa ma linisteasca, imi spune ca imiediat imi trimite un link unde sa pot vedea acest lucru ….

Si cum minunile nu se mai opresc…ca din senin apar in 5 minute doua aliniate noi la punctual 2 din termini si conditii de pe pagina lor, care fac referire fix la discutia mea avuta cu domnisoara J)…ce inseamna sa traim in secolul vitezei.

Doar ca noi cum ne plictiseam si eram in asteptarea comezii de pizza, am zis sa facem niste screenshoturi la acesti termeni si conditii ca daca ii trece romanului prin cap sa modifice , macar sa avem si noi ceva cu care sa ripostam.

RUSINE!!!!!!!!

Dupa ce i-am atras atentia ca nu e corect ce fac si cum procedeaza, raspunsul lor a fost: ‘’Ca proprietari ai site-ului, ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestuia , asa cum este specificat in regulament.’’ Adica isi pot permite sa schimbe regulile in timpul jocului dupa bun plac astfel incat ei sa cada meu in piciaore.

Concluzia…nu dau 2 bani pe problemele noastre.

Si sincer cred ca noi suntem vinovati, pentru ca aceptam ceea ce primim, pentru ca de multe ori suntem prinsi la mijloc si ni se termina pauzele la munca si acceptam sa mancam ceea ce vine, cum vine…

Sa auzim numai de bine…si inca o data RUSINEEEEEE!!!!!”

Internauții l-au sfătuit să facă plângere la Protecția Consumatorului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri