Întăriri serioase la Comisia Tehnică
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Întăriri serioase la Comisia Tehnică

GALERIE
raducanu-marcel
  • raducanu-marcel
- +

  

Marcel Răducanu, Ionel Augustin şi Ţiţi Dumitriu vor activa la FRF sub comanda lui Mihai Stoichiţă
 
 
Fostul internaţional Marcel Răducanu şi-a dat acceptul de a face parte din Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, urmând să vină din Germania la Bucureşti în fiecare lună pentru a participa la şedinţe, a anunţat directorul tehnic, Mihai Stoichiţă. Funcţia de preşedinte de onoare a comisiei i-a fost oferită lui Emerich Ienei, de la care Stoichiţă încă aşteaptă un răspuns. “Componenţa comisiei este formată din trei sectoare, angajaţi ai federaţiei, membri externi şi cei din administraţie, Vlad Munteanu, Marcel Puşcaş, Andrei Vochin şi Vlad Ungureanu. Ceilalţi membri sunt Sandu Tăbârcă, Ionuţ Badea, Aurel Ţicleanu, Gheorghiţă Geolgău, Christos Papadopulos, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Dumitru Moraru, Ciprian Paraschiv. Dintre membrii externi care au acceptat să facă parte sunt Mihai Ianovschi, Ionel Augustin, Dumitru Dumitriu şi Marcel Răducanu, producător de talente în zona Dortmundului. Trei zile pe lună va veni în România. Suntem colegi de generaţie şi am reuşit să-l convingem să facă parte din această comisie. I-am propus şi domnul Emerich Ienei să fie preşedintele de onoare al acestei comisii, aşteptăm un răspuns. Am fi onoraţi să avem printre noi figuri importante ale fotbalului românesc”, a declarat Stoicnhiţă la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF.
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a dorit ca din comisie să facă parte antrenori cu experienţă la nivelul de copii şi juniori: “S-a aprobat noua componenţă a comisiei tehnice, a fost prima şedinţă a domnului Mihai Stoichiţă din postura de director tehnic şi de preşedinte al Comisiei Tehnice. Ne-am dorit să avem la un loc antrenori cu mare experienţă, care au pregătit jucători de mare anvergură, care s-au implicat la nivel de copii şi juniori. Am dorit să apelăm la persoane din generaţii diferrite, care au făcut performanţe în România. Componenţa nu este una închisă, putem apela şi la alte persoane”.
Mihai Stoichiţă a criticat modul de aplicare a tehnicilor de perfecţionare a copiilor şi juniorilor, spunând că fotbalul trebuie să revină pe teren, nu în birouri. “Eu am spus, cam trebuie să mutăm fotbalul din birouri, înapoi pe teren. Se pare că în ultima vreme a fost în sens invers, mai mult l-am discutat, l-am jucat pe computer, iar educaţia copilului în sine s-a cam mutat în birou. Îmi dau seama că munca nu va fi uşoară, suntem puţini cam adormiţi în zona asta, şi trebuie să fim atenţi cum educăm copii”, a mai spus Stoichiţă. În cadrul şedinţei Comitetului Executiv s-a discutat şi pe marginea propunerilor făcute de compania olandeză Hypercube pentru modificarea sistemului competiţional.
“Ne aflăm în faza a treia a proiectului realizat cu Hypercube, am discutat să avem întâlniri cu reprezentanţii LPF şi cu reprezentanţi ai Ligii a II-a, pentru a discuta concret de formatele competiţionale pe care le putem aborda”, a mai spus Răzvan Burleanu. 
 
 

    

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.