anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Întăriri serioase la Comisia Tehnică

GALERIE
raducanu-marcel
  • raducanu-marcel
- +

  

Marcel Răducanu, Ionel Augustin şi Ţiţi Dumitriu vor activa la FRF sub comanda lui Mihai Stoichiţă
 
 
Fostul internaţional Marcel Răducanu şi-a dat acceptul de a face parte din Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, urmând să vină din Germania la Bucureşti în fiecare lună pentru a participa la şedinţe, a anunţat directorul tehnic, Mihai Stoichiţă. Funcţia de preşedinte de onoare a comisiei i-a fost oferită lui Emerich Ienei, de la care Stoichiţă încă aşteaptă un răspuns. “Componenţa comisiei este formată din trei sectoare, angajaţi ai federaţiei, membri externi şi cei din administraţie, Vlad Munteanu, Marcel Puşcaş, Andrei Vochin şi Vlad Ungureanu. Ceilalţi membri sunt Sandu Tăbârcă, Ionuţ Badea, Aurel Ţicleanu, Gheorghiţă Geolgău, Christos Papadopulos, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Dumitru Moraru, Ciprian Paraschiv. Dintre membrii externi care au acceptat să facă parte sunt Mihai Ianovschi, Ionel Augustin, Dumitru Dumitriu şi Marcel Răducanu, producător de talente în zona Dortmundului. Trei zile pe lună va veni în România. Suntem colegi de generaţie şi am reuşit să-l convingem să facă parte din această comisie. I-am propus şi domnul Emerich Ienei să fie preşedintele de onoare al acestei comisii, aşteptăm un răspuns. Am fi onoraţi să avem printre noi figuri importante ale fotbalului românesc”, a declarat Stoicnhiţă la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF.
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a dorit ca din comisie să facă parte antrenori cu experienţă la nivelul de copii şi juniori: “S-a aprobat noua componenţă a comisiei tehnice, a fost prima şedinţă a domnului Mihai Stoichiţă din postura de director tehnic şi de preşedinte al Comisiei Tehnice. Ne-am dorit să avem la un loc antrenori cu mare experienţă, care au pregătit jucători de mare anvergură, care s-au implicat la nivel de copii şi juniori. Am dorit să apelăm la persoane din generaţii diferrite, care au făcut performanţe în România. Componenţa nu este una închisă, putem apela şi la alte persoane”.
Mihai Stoichiţă a criticat modul de aplicare a tehnicilor de perfecţionare a copiilor şi juniorilor, spunând că fotbalul trebuie să revină pe teren, nu în birouri. “Eu am spus, cam trebuie să mutăm fotbalul din birouri, înapoi pe teren. Se pare că în ultima vreme a fost în sens invers, mai mult l-am discutat, l-am jucat pe computer, iar educaţia copilului în sine s-a cam mutat în birou. Îmi dau seama că munca nu va fi uşoară, suntem puţini cam adormiţi în zona asta, şi trebuie să fim atenţi cum educăm copii”, a mai spus Stoichiţă. În cadrul şedinţei Comitetului Executiv s-a discutat şi pe marginea propunerilor făcute de compania olandeză Hypercube pentru modificarea sistemului competiţional.
“Ne aflăm în faza a treia a proiectului realizat cu Hypercube, am discutat să avem întâlniri cu reprezentanţii LPF şi cu reprezentanţi ai Ligii a II-a, pentru a discuta concret de formatele competiţionale pe care le putem aborda”, a mai spus Răzvan Burleanu. 
 
 

    

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Cosmin PAȘCA

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Iaşul nu-şi va recăpăta nici în următorii patru sau 40 de ani „aerul” european dacă autorităţile locale se vor zgârci la preţul proiectelor şi vor îndepărta, dintr-un patriotism local prost înţeles (sau din motive de corupţie?) companii importante pe plan internaţional.

Filmuletul zilei

opinii

Patos ideologic

Codrin Liviu CUȚITARU

Patos ideologic

A apărut odată cu faţa vopsită în alb şi negru. Gestul constituia un mesaj postcolonialist. În dualitatea fizionomică se sugera dubla critică, dubla identitate a individului postmodern, coexistenţa culturilor - una a „colonizatorului” tradiţional şi cealaltă a „colonizatului” de odinioară. A fost acuzat de rasism, întrucât a implicat că bietul „colonizat” nu poate fi decât o persoană de culoare.

Eficienţa pieţelor financiare

Alin ANDRIEȘ

Eficienţa pieţelor financiare

De-a lungul timpului investitorii pe pieţele financiare au căutat să găsească o metodă de identificare a valorii reale a unui activ financiar care să le permită obţinerea unor profituri considerabile. 

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

George ŢURCĂNAŞU

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

Despre sistemul european statistic şi administrativ.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Apropo de focarul de covid din aceste zile care s-a oploşit pe la berourile chefereului ieşean, şi despre care nu mai contenesc bârfele, căci, poate nu ştiţi, oamenii de acolo chiar mor de plictiseală la serviciu, nu gluma, haideţi să vă spunem şi noi una haioasă pe astăzi, legat de parascovenie. 

Caricatura zilei

Indieni vânători de nemascați

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.