Internship la UEFISCDI pentru studenți și masteranzi

vineri, 24 mai 2024, 20:35
1 MIN
 Internship la UEFISCDI pentru studenți și masteranzi

Masteranzii și doctoranzii care doresc să învețe mai multe despre activitatea organizațiilor publice și să acumuleze experiență practică în domenii precum data analytics, politici publice și proiecte de sprijin pentru inovare și antreprenoriat, precum și comunicarea științei sunt încurajați să aplice pentru Programul de Internship UEFISCDI.

Timp de 6 luni, internii vor putea colabora cu specialiștii UEFISCDI (Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltarii și Inovării), îmbunătățindu-și abilitățile de comunicare, lucru în echipă, gândire critică, creativitate, responsabilitate și rezolvare rapidă a problemelor pentru a satisface nevoile directe ale beneficiarilor organizației.

Prin intermediul acestui program, UEFISCDI ajută la trecerea de la educatie la locul de munca prin pregatirea si dezvoltarea profesionala a unui numar maxim de 5 participanti. În timpul programului desfășurat între 1 iulie 2024 și 31 decembrie 2024, internii primesc o plată lunară de internship în funcție de numărul de ore efectiv participate – 378 ore pe intern.

Detalii despre entitățile implicate, condițiile de participare, termenele și modul de selecție sunt explicate pe larg în categoria ,,Cariere” de pe site-ul web al UEFISCDI: https://uefiscdi.gov.ro/anunturi-cariere.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii