anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 20.09.2020

Advertorial

Investigații pediatrice GRATUITE la Policlinica Arcadia Cicoarei

GALERIE
Pediatrie Arcadia
  • Pediatrie Arcadia
- +

Centrul de Pediatrie Arcadia încurajează părinții să se adreseze medicului pediatru pentru a investiga în profunzime problemele de sănătate ale celor mici.
Astfel, copiii cu vârsta până în 4 ani pot efectua la Policlinica Arcadia Cicoarei consultații și analize medicale GRATUITE* adresate tulburărilor imunității, anemiei, rahitismului și altor carențe nutriționale, pe baza unui bilet de trimitere CAS către specialitatea Pediatrie generală.
 

Pachetul medical gratuit include o consultație de pediatrie, alături de un set de analize dedicat tipului specific de afecțiune.**

TULBURĂRI ALE IMUNITĂȚII

Afecțiuni vizate: infecții repetate ale căilor respiratorii, rezultate anormale ale examenelor de sânge – nediagnosticate, imunodeficiență cunoscută.
Set analize de laborator recomandat: Hemoleucogramă, Proteine totale, Electroforeza proteinelor serice, Imunoglobulina A,  Imunoglobulina E, Imunoglobulina G, Imunoglobulina M.

ANEMIE

Afecțiuni vizate: anemia prin carența de fier, acid folic, alte anemii (intrainfecțioase, inflamații cronice).
Set analize de laborator recomandat: Hemoleucogramă, Proteina C reactivă (test cantitativ), Numărătoare reticulocite, Fier (sideremie), Feritină, Transferină, Coeficient de saturație al transferinei.

RAHITISM

Afecțiuni vizate: rahitism evolutiv al sugarului, carența de vitamina D, carența alimentară în calciu, tulburări de metabolism al mineralelor, alte carențe nutriționale.
Set de analize de recomandat: Hemoleucogramă, Calciu ionic, Calciu total, Fosfor seric (Fosfat/PO4), Fosfataza alcalină Vitamina D (25-OH Vit. D3).

Consultația medicală inclusă în pachet și setul de analize recomandat de medicul pediatru*** se vor efectua în aceeași zi, în cadrul Policlinicii Arcadia Cicoarei.

Observații:
*Programările pentru pachetele gratuite de investigații pediatrice se realizează la numărul de Call Center – 0232 920, în limita fondurilor CAS și a locurilor disponibile.
**Dacă diagnosticul din biletul de trimitere de la medicul de familie nu permite efectuarea investigațiilor din ofertă, medicul Arcadia își rezervă dreptul de a recomanda alte investigații.
***Pachetele medicale gratuite pot fi efectuate cu programare la următorii medici Arcadia:
Dr. Oana Temneanu, Dr. Ana Pavel, Dr. Roxana Pușcașu, Dr. Elena Matei, Dr. Diana Fitrolakis.


Pachetele medicale gratuite din această ofertă pot fi accesate până la data de 31 martie 2017.
www.arcadiamedical.ro
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Să ne luăm tricolorii înapoi!

Nicolae GRECU

Să ne luăm tricolorii înapoi!

Fie că suntem dinamovişti sau stelişti, fie că ne credem cetăţeni ieşeni sau botosăneni, doar naţionala noastră se numeşte România.

Filmuletul zilei

opinii

Doi mari învăţaţi: Gheorghe Ivănescu şi Eugeniu Coşeriu (III)

Eugen MUNTEANU

Doi mari învăţaţi: Gheorghe Ivănescu şi Eugeniu Coşeriu (III)

Autorul articolului încheie schiţarea, începută în foiletoanele anterioare, a portretelor celor mai importanţi lingvişti pe care Iaşul i‑a dat ştiinţei universale.

Nevoia de echilibru

arh. Ionel OANCEA

Nevoia de echilibru

Acelaşi mare arhitect şi om de cultură amintit aici mereu, George Matei Cantacuzino, compara împrejurimile Iaşului istoric, cu podgoriile, livezile, fâneţele, pădurile şi iazurile ei, presărate cu mănăstiri şi conace, cu Toscana Florenţei. Astăzi, peisajul acesta fabulos a dispărut. Este proba limpede a inexistenţei culturii urbane a locuitorilor şi a administratorilor, în aceeaşi măsură.

Confruntarea. De dorit, de evitat?

pr. Constantin STURZU

Confruntarea. De dorit, de evitat?

Motto: „Vreme este să taci şi vreme să grăieşti”  (Eclesiastul 3, 7)

pulspulspuls

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

Pentru că e uichend, haideţi să fie, conform tradiţiei, tot fără politichie, deşi e campanie. 

Caricatura zilei

Detector

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.