anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Advertorial

Investiții „la înălțime” .PRO pentru un Penthouse în Azimut Copou Iași (P)

GALERIE
penthouse azimut (1)penthouse azimut (1)penthouse azimut (2)penthouse azimut (4)penthouse azimut (3)
 • penthouse azimut (1)
 • penthouse azimut (1)
 • penthouse azimut (2)
 • penthouse azimut (4)
 • penthouse azimut (3)
- +

Nu este nimic mai încântător decât priveliștea asupra împrejurimilor admirată de la înalțimea zborului de pasăre. E o satisfacție pe care o poți experimenta doar dacă  alegi să locuiești într-un penthouse aflat în complexul Azimut Copou Iași.

Vederile extinse, tavanele înalte și senzația de izolare pe care o ai exclusiv în grădinile mari sunt motive excelente pentru a investi într-p asemenea locuinţă.

De ce ai vrea un penthouse în Azimut Copou Iași?

Pentru acel sentiment de nedescris, pentru suprafețele generoase, tavanele mai înalte, compartimentarea open space, prezența obligatorie a unei terase private și, uneori, planificarea în două niveluri. Spațiul exterior al terasei într-un penthouse este mult mai mare decât două balcoane ale unui apartament puse laolaltă. Îți imaginezi ce loc de poveste poate fi?

Pace și intimitate?

Penthouse-urile sunt mai liniștite decât alte apartamente din câteva motive: sunt mai departe de zgomotul străzii și au un număr limitat de vecini la etaj.

Spațios?

Penthouse-urile au de obicei planuri spațioase, concept deschis, ceea ce caută cumpărătorii cu posibilități financiare mai generoase. Să locuieşti într-un penthouse cu o planificare deosebită este opţiunea ideală pentru persoanele interesate de design interior și care se bucură de spațiul lor. Un aspect aerisit, unic este cu siguranță un mare plus al penthouse-urilor.

O terasă?

Este cu siguranță o necesitate pentru cei cu animale de companie și este locul perfect pentru petreceri de familie. Nu mai spunem nimic despre zona de șezlong pe care o poți avea chiar la tine acasă, iar bronzul natural să poată fi obținut ușor.  O mică grădină pentru iubitorii de plante la ghiveci, o oază de prospețime  și sănătate pentru copii. Iar dacă mai ai şi o meserie creativă în care ai nevoie mereu de inspiraţie, chiar eşti clientul nostru!

Vederi panoramice?

Sigur că puteți avea priveliști superbe și în alte apartamente construite de dezvoltatorul imobiliar Inamstro Romania, dar de multe ori acestea nu pot concura cu priveliștile de la ultimul etaj - mai ales atunci când acestea vin cu valoare adăugată graţie propriul spațiu privat în aer liber.

Pentru a valorifica acest aspect, penthouse-urile din Azimut Copou Iași au ferestre panoramice. Tu vezi lumea înconjurătoare, însă nu ești văzut, un mare plus pe care-l oferă spațiile locative de „la înălțime”.

O mai mică volatilitate a pieței?

În medie, penthouse-urile tind să se vândă cu aproximativ 5 până la 10 la sută mai uşor decât apartamentele obișnuite. Și, de asemenea, tind să fie mai puțin afectate de volatilitatea pieței.

Penthouse-uri cu vedere unică găsiți, desigur, în complexul Azimut Copou Iași. În imediata apropiere aveți acces la parcul „Copou”, club de tenis, centru sportiv modern, universități de top, zone de agrement, spații comerciale la parter, sistem multiparking subteran și o conexiune ușoară cu arterele orașului.

Pentru mai multe detalii și programări pentru a vedea spațiile locative disponibile, puteți apela: +40 751 558 555, +40 758 557 555.

Website: https://www.inamstro.ro/azimut/

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.