Anunturi de Mica Publicitate
mineralia
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 22.09.2023

Advertorial

Investiții „la înălțime” .PRO pentru un Penthouse în Azimut Copou Iași (P)

GALERIE
penthouse azimut (1)penthouse azimut (1)penthouse azimut (2)penthouse azimut (4)penthouse azimut (3)
  • penthouse azimut (1)
  • penthouse azimut (1)
  • penthouse azimut (2)
  • penthouse azimut (4)
  • penthouse azimut (3)
- +

Nu este nimic mai încântător decât priveliștea asupra împrejurimilor admirată de la înalțimea zborului de pasăre. E o satisfacție pe care o poți experimenta doar dacă  alegi să locuiești într-un penthouse aflat în complexul Azimut Copou Iași.

Vederile extinse, tavanele înalte și senzația de izolare pe care o ai exclusiv în grădinile mari sunt motive excelente pentru a investi într-p asemenea locuinţă.

De ce ai vrea un penthouse în Azimut Copou Iași?

Pentru acel sentiment de nedescris, pentru suprafețele generoase, tavanele mai înalte, compartimentarea open space, prezența obligatorie a unei terase private și, uneori, planificarea în două niveluri. Spațiul exterior al terasei într-un penthouse este mult mai mare decât două balcoane ale unui apartament puse laolaltă. Îți imaginezi ce loc de poveste poate fi?

Pace și intimitate?

Penthouse-urile sunt mai liniștite decât alte apartamente din câteva motive: sunt mai departe de zgomotul străzii și au un număr limitat de vecini la etaj.

Spațios?

Penthouse-urile au de obicei planuri spațioase, concept deschis, ceea ce caută cumpărătorii cu posibilități financiare mai generoase. Să locuieşti într-un penthouse cu o planificare deosebită este opţiunea ideală pentru persoanele interesate de design interior și care se bucură de spațiul lor. Un aspect aerisit, unic este cu siguranță un mare plus al penthouse-urilor.

O terasă?

Este cu siguranță o necesitate pentru cei cu animale de companie și este locul perfect pentru petreceri de familie. Nu mai spunem nimic despre zona de șezlong pe care o poți avea chiar la tine acasă, iar bronzul natural să poată fi obținut ușor.  O mică grădină pentru iubitorii de plante la ghiveci, o oază de prospețime  și sănătate pentru copii. Iar dacă mai ai şi o meserie creativă în care ai nevoie mereu de inspiraţie, chiar eşti clientul nostru!

Vederi panoramice?

Sigur că puteți avea priveliști superbe și în alte apartamente construite de dezvoltatorul imobiliar Inamstro Romania, dar de multe ori acestea nu pot concura cu priveliștile de la ultimul etaj - mai ales atunci când acestea vin cu valoare adăugată graţie propriul spațiu privat în aer liber.

Pentru a valorifica acest aspect, penthouse-urile din Azimut Copou Iași au ferestre panoramice. Tu vezi lumea înconjurătoare, însă nu ești văzut, un mare plus pe care-l oferă spațiile locative de „la înălțime”.

O mai mică volatilitate a pieței?

În medie, penthouse-urile tind să se vândă cu aproximativ 5 până la 10 la sută mai uşor decât apartamentele obișnuite. Și, de asemenea, tind să fie mai puțin afectate de volatilitatea pieței.

Penthouse-uri cu vedere unică găsiți, desigur, în complexul Azimut Copou Iași. În imediata apropiere aveți acces la parcul „Copou”, club de tenis, centru sportiv modern, universități de top, zone de agrement, spații comerciale la parter, sistem multiparking subteran și o conexiune ușoară cu arterele orașului.

Pentru mai multe detalii și programări pentru a vedea spațiile locative disponibile, puteți apela: +40 751 558 555, +40 758 557 555.

Website: https://www.inamstro.ro/azimut/

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Taxa pe Lăcomia Adăugată

Pavel LUCESCU

Taxa pe Lăcomia Adăugată

Pe termen lung, toată lumea ştie ce-i de făcut, cel puţin dacă te uiţi pe programele economice ale partidelor, cu toate diferenţele şi nuanţele de rigoare, dar pe termen scurt, nu prea ai loc de întors. Şi de unde să iei, când te arde buza, dacă nu de la cei care-şi permit mai mult, care, deşi afectaţi, poate unii chiar falimentaţi ca business, nu ajung să moară de foame, cum s-ar întâmpla cu cei cu venituri mici. E ceea ce ar face orice guvern cu spatele la zid, ar încerca să ia de la cei din straturile socio-economice superioare ale societăţii.

opinii

Migraţia şi apropiatele alegeri europene

Alexandru CĂLINESCU

Migraţia şi apropiatele alegeri europene

Nu e de mirare că migraţia a devenit în ţările occidentale o temă electorală. Specialiştii se aşteaptă, la alegerile pentru Parlamentul european, la o ofensivă a dreptei şi a extremei drepte. Bună parte din populaţie este excedată de criminalitatea în creştere, de sentimentul de nesiguranţă, fenomene a căror cauză e găsită şi în migraţia necontrolată.

Cum a fost la Festivalul George Enescu 2023

Neculai SEGHEDIN

Cum a fost la Festivalul George Enescu 2023

În ziua de 14 septembrie, de Ziua Inginerului, am fost la Festivalul George Enescu, la Ateneul Român.

O întâlnire cu Părintele Simeon Zaharia

pr. Constantin STURZU

O întâlnire cu Părintele Simeon Zaharia

De vreo trei săptămâni suntem mai săraci aici, pe pământ, şi mai bogaţi în Cer. Am pierdut un duhovnic, un rugător, un stâlp al Bisericii. Am câştigat, înaintea Tronului Preasfintei Treimi, un veghetor, un mijlocitor, un ajutor de nădejde. Părintele Ieroschimonah Simeon Zaharia a mers la Domnul, pe Care atât de mult L-a iubit şi slujit, în ziua de 2 septembrie 2023, după aproape 96 de ani de vieţuire în această lume.

pulspulspuls

Hopaa: Lapte - gros aurist pe Pietonal. Ori la bal, ori la spital

Hopaa: Lapte - gros aurist pe Pietonal. Ori la bal, ori la spital

Pentru că premăria nu i-a dat lui Simion de la AUR autorizaţie de miting politic la Iaşi pentru duminica asta, pe Pietonal, probabil de teamă să nu se oprească alaiul în faţa premăriei ca să scandeze anti-Chirica, cum se aude, ei bine, cică fostul amic politic al premarelui a anunţat că va chema membrii de partid la o “plimbare” pe Pietonalul ieşean. 

Caricatura zilei

1000 de km de autostradă în România

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca fortele de ordine, care au asigurat masurile de siguranta pe plaja din Costinesti, au procedat corect in momentul in care s-au folosit de forta pentru ai linisti pe participantii la conflic

vezi raspunsuri