anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 18.05.2022

Eveniment

Invitatie la concertul „De dragul ei” din Aula Bibliotecii Central Universitare

GALERIE
Blue-unu
 • Blue-unu
- +

Am ajuns pe lume datorită femeii. Sunt ceea ce sunt datorită ei.
Femeia a fost cea care m-a facut să experimentez dragostea, bunătatea, răbdarea...
Ea mi-a arătat cum să zâmbesc; m-a învăţat să cred în Dumnezeu, să cred în mine şi să merg înainte, luptând.
Ce ar însemna recunoştinţa mea infimă în comparaţie cu oceanul sacrificiului ei? Cum aş putea să o răplătesc vreodată ?

Mamă, te iubesc nespus!
Scumpă bunică, iubită soră, dragă prietenă, primeşte, te rog, dragostea şi preţuirea mea.
Dar ce-aş mai putea spune cand cuvintele-mi nu pot transmite suficient ?
Pentru că ştiu că sufletului tău cald îi place muzica şi pentru că ştiu că fericirea te face frumoasă şi dragostea te face fericită, te invit la un concert dedicat ţie.

Ştiu că ai multe griji, că timpul tău e preţios, dar mi-aş dori ca sâmbătă, 5 martie, de la ora 18:00 să pui două ore deoparte doar pentru tine, pentru bucuria sufletului tău, pentru limpezirea gîndurilor tale.

Vino la concertul „De dragul ei”* şi îţi promit că nu vei putea pleca din Aula Bibliotecii Central Universitare fără să fi trăit momente speciale.

*Biserica Adventistă de ziua a Şaptea din Iaşi, împreună cu Asociaţia Studenţească AMiCUS Iaşi organizează în data de 5 martie, ora 18:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Iaşi, concertul intitulat „De dragul ei”.Concertul va fi susţinut de solista Luiza Spiridon (http://luizamusic.com/) şi de Grupul Vocal Bărbătesc AZS.

Intrarea este liberă.

Pentru o bună organizare vă rugăm să vă rezervaţi locul la telefon 0741 633 933.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spaima Constituţiei

Cătălin ONOFREI

Spaima Constituţiei

Asta-i pohta ce-au pohtit?

opinii

Omnia Vincit Amor

Florin CÎNTIC

Omnia Vincit Amor

Ca cercetător care a lucrat pe arhiva Mircea Eliade existentă la Colecţiile Speciale ale bibliotecii Regenstein a Universităţii din Chicago, mă întreb în fiecare an, pe 22 aprilie, ce mai rămâne din amintirea marelui istoric al religiilor azi, când discursul demolator este atât de hotărât cu predecesorii „incorecţi politic”. Însă, oricât de înverşunaţi ar fi detractorii lui, un singur lucru nu i-l pot lua: iubirea pe care i-a purtat-o Christinel.

Dorul şi amintirea de-a pururi

Grigore ILISEI

Dorul şi amintirea de-a pururi

În acest Floral 2022, în ziua de 18, cu 80 de ani în urmă, a venit pe lume în Bălăbăneşti, judeţul Covurlui, Ecaterina Şerbu, din 22 noiembrie 1965 Ecaterina Ilisei. S-a petrecut acea naştere de prunc în locul cu pricina, pentru că aici, în aşezarea dintre dealuri şi văi ameţitoare, îi duseseră soarta şi misia pe Constantin Şerbu, subofiţer de jandarmi şi şef de post, şi pe soţia lui Aneta, născută Moldoveanu, din părţile Constanţei, părinţii Ecaterinei. 

Enescu în presa română (I)

Alex VASILIU

Enescu în presa română (I)

Selecţii din interviurile acordate în România de George Enescu au fost publicate sporadic de-a lungul timpului, însă muzicologul şi compozitorul Laura Manolache a avut iniţiativa ordonării cronologice în două volume a unui număr impresionant de răspunsuri la întrebările jurnaliştilor. 

pulspulspuls

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

La sfârşitul săptămânii trecute, mai precis vineri, spre seară, consilierul de taină al primarului Chirica, inegalabilul Radu Botez, a produs o cugetare care a zguduit gândirea geoeconomică actuală în contextul războiului din Ucraina. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X