Invitatie la concertul „De dragul ei” din Aula Bibliotecii Central Universitare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Invitatie la concertul „De dragul ei” din Aula Bibliotecii Central Universitare

GALERIE
Blue-unu
  • Blue-unu
- +

Am ajuns pe lume datorită femeii. Sunt ceea ce sunt datorită ei.
Femeia a fost cea care m-a facut să experimentez dragostea, bunătatea, răbdarea...
Ea mi-a arătat cum să zâmbesc; m-a învăţat să cred în Dumnezeu, să cred în mine şi să merg înainte, luptând.
Ce ar însemna recunoştinţa mea infimă în comparaţie cu oceanul sacrificiului ei? Cum aş putea să o răplătesc vreodată ?

Mamă, te iubesc nespus!
Scumpă bunică, iubită soră, dragă prietenă, primeşte, te rog, dragostea şi preţuirea mea.
Dar ce-aş mai putea spune cand cuvintele-mi nu pot transmite suficient ?
Pentru că ştiu că sufletului tău cald îi place muzica şi pentru că ştiu că fericirea te face frumoasă şi dragostea te face fericită, te invit la un concert dedicat ţie.

Ştiu că ai multe griji, că timpul tău e preţios, dar mi-aş dori ca sâmbătă, 5 martie, de la ora 18:00 să pui două ore deoparte doar pentru tine, pentru bucuria sufletului tău, pentru limpezirea gîndurilor tale.

Vino la concertul „De dragul ei”* şi îţi promit că nu vei putea pleca din Aula Bibliotecii Central Universitare fără să fi trăit momente speciale.

*Biserica Adventistă de ziua a Şaptea din Iaşi, împreună cu Asociaţia Studenţească AMiCUS Iaşi organizează în data de 5 martie, ora 18:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Iaşi, concertul intitulat „De dragul ei”.Concertul va fi susţinut de solista Luiza Spiridon (http://luizamusic.com/) şi de Grupul Vocal Bărbătesc AZS.

Intrarea este liberă.

Pentru o bună organizare vă rugăm să vă rezervaţi locul la telefon 0741 633 933.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Zboară, Puiule, zboară! Şi cu ce ne ajută că a zburat?

Cosmin PAȘCA

Zboară, Puiule, zboară! Şi cu ce ne ajută că a zburat?

Într-o ţară în care trenurile care transportă butuci la export stârnesc mai multe lacrimi pe Facebook decât imaginile cu pacienţii de la terapie intensivă, un astfel de subiect ar fi trebuit să scandalizeze opinia publică şi să producă un cutremur în structurile de putere din Palatul Victoria şi „conacul” din Modrogan.

Filmuletul zilei

opinii

Canonizare

Codrin Liviu CUȚITARU

Canonizare

„Dispariţia mea fizică devenise o urgenţă istorică... Iată că pigmeii mă venerează în sfârşit! Îmi pun numele pe plăcuţe, îmi sculptează chipul, îmi ridică osanale. S-a făcut dreptate. Acesta a fost dintotdeauna raportul real dintre mine şi ei! Ei, muritorii prosternaţi în admiraţie pentru adevăratul maestru, eu, olimpianul - nu bietul Hermes, ci Zeus, cum ar trebui de fapt să mă cheme, dacă ai mei ar fi fost un pic mai inspiraţi!”

Omul care îşi confunda soţia cu o pălărie* - Capcana Facebook

Bogdan ILIESCU

Omul care îşi confunda soţia cu o pălărie* - Capcana Facebook

„Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one./ Realitatea este doar o iluzie, deşi una foarte persistentă” - Albert Einstein

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

pulspulspuls

Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce

Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce

Filmuleţul cu ameninţarea auditului la adresa şefilor de la Romsilva din judeţe puşi de PSD ca să-şi dea demisia şi să lase locul celor de la PNL, difuzat alaltăieri de băieţii de la Recorder, cică a picat cum mai prost nu numai pentru Gelu Puiu, băiatul de mingi al lui Flutur bucovineanul încă de pe vremea când era şef de ocol la Cârlibaba, cel care dădea telefoanele, sau pentru Alexe de la Iaşi, şeful lui, ci mai ales cică pentru PNL şi Cîţu. 

Caricatura zilei

Urare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.