iPhone va reveni din 2021 la programul normal de producţie şi lansare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

iPhone va reveni din 2021 la programul normal de producţie şi lansare

GALERIE
iPhone
  • iPhone
- +

După un 2020 dat peste cap de pandemie, programul Apple pentru viitoarea serie de iPhone-uri va reveni la normal, cu primii paşi făcuţi încă din timpul verii.

Întreaga infrastructură aflată în spatele iPhone-urilor, de la designul componentelor la ieşirea pe piaţă a produsului final, a avut de suferit anul acesta din cauza pandemiei, care a afectat producţia şi livrarea componentelor necesare pentru smartphone-urile companiei americane.

Însă, analistul chinez Ming-Chi Kuo este convins că 2021 va aduce revenirea la normal în ceea ce priveşte iPhone-urile, sau cel puţin acesta este scenariul pe care merg în acest moment Apple şi partenerii săi.

Deşi este devreme pentru a şti exact ce efecte va avea pandemia din vară, începerea vaccinării în multe regiuni ale lumii pare să fi dat convingerea şefilor Apple că lucrurile vor reveni la normal.

Revenirea la normal, cu lansări în septembrie, urmate la câteva zile sau săptămâni de disponibilitatea pe piaţă a telefoanelor, este importantă pentru Apple, care mizează pe veniturile generate de noile serii de iPhone-uri în exerciţiile financiare din ultimul trimestru al anului.

Normalitatea în procesul de dezvoltarea a iPhone-urilor presupune începerea producţiei încă de la începutul verii, nu cum s-a întâmplat anul acesta, când unele dintre modelele seriei iPhone 12 se aflau în producţie în luna septembrie. Acelaşi Ming-Chi Kuo spune că iPhone 12 se bucură de o cerere mare, în special versiunile Pro, în cazul cărora Apple s-a confruntat cu lipsuri în ceea ce priveşte componente foto.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.