ISJ cumpără 3.707 de tablete pentru elevi cu acces la internet timp de doi ani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 24.09.2021

ISJ cumpără 3.707 de tablete pentru elevi cu acces la internet timp de doi ani

GALERIE
tablete-elevi
  • tablete-elevi
- +

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a demarat procedurile de achiziţie a unui număr de 3.707 tablete, în valoarea totală de 3.083.975 de lei. Pe lângă achiziţia propriu-zisă a dispozitivelor, acestea trebuie să fie însoţite şi de un abonament la internet valabil 24 de luni.

Astfel, operatorii economici pot trimite oferte pe adresa Inspectoratului Şcolar, dispozitivele electronice pe care instituţia doreşte să le achiziţioneze fiind destinate uzului şcolar, cu acces la internet la nivelul zonei de utilizare necesare asigurării activităţilor didactice, adică în judeţul Iaşi.

Conform descrierii realizate de către ISJ, care poate fi consultată pe site-ul de achiziţii publice, „prin achiziţia realizată se va asigura accesul elevilor la procesul de învăţare în mediul on-line, prin dotarea acestora cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informaţiei de tipul tabletelor şcolare astfel încât orele de pregătire din timpul activităţilor didactice să se poată desfăşura on-line, pentru a evita contactul direct al elevilor cu profesorii şi cu ceilalţi elevi, precum şi pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2“, se menţionează în descriere.

Totodată, se menţionează că în suma estimată de 3.083.975 de lei va fi in­clu­să atât valoarea tabletelor, dar şi a abonamentului pe doi ani. De menţio­nat este faptul că va fi selectată cea mai mică sumă, deci costul de achizi­ţie a dispozitivelor poate fi mai mic. Dacă vor fi folosiţi însă toţi banii dis­ponibili, suma finală a unui dispozitiv conectat la internet este de aproximativ 832 de lei. Ofertele din partea ope­ra­torilor economici pot fi trimise până pe 4 decembrie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine, ce, cum în 2024

Pavel LUCESCU

Cine, ce, cum în 2024

Cu ochii pe 2024 când au loc toate alegerile posibile, locale, europarlamentare, parlamentare şi prezidenţiale, toate partidele îşi fac calcule. Dar nu toate au şanse să le nimerească pe alea de succes.

Filmuletul zilei

opinii

Drum fără pulbere (V)

Neculai SEGHEDIN

Drum fără pulbere (V)

Canalul Dunărea-Marea Neagră, inaugurat la 26 mai 1984, este cea mai mare lucrare inginerească din România și una dintre cele mai mari din lume. Este un motiv de mândrie pentru noi, dar este și un simbol al durerii, nedreptății și suferinței!

Atenţie, cade tencuiala!

Radu POPESCU

Atenţie, cade tencuiala!

Chişinăul, la fel ca Iaşul, este un oraş frumos şi cu un enorm potenţial neexploatat. „Născut talent, murit speranţă”, cum se mai zice la noi, şi asta în principal din cauza ghinionului chişinăuienilor de a se fi pricopsit de ani şi ani de zile cu o administraţie locală depăşită de situaţie. 

Între şoşocism şi cîţism

Nicolae CREŢU

Între şoşocism şi cîţism

Sunt oare şi oameni inteligenţi, cei care cu adevărat gândesc cu propriile capete şi nu se lasă prostiţi de fabricanţii de „Imagine”, dispuşi să vadă în ubicuu prezenţa şi mai ales „combativa” Şoşoacă un „fenomen” demn de atenţie? 

pulspulspuls

Iaca ce face dom’ Costel în Casa cu Pătrate când îi are pe procurorii DNA la uşă

Iaca ce face dom’ Costel în Casa cu Pătrate când îi are pe procurorii DNA la uşă

Bun, hai că dosarul ca dosarul, iar percheziţiile de ieri aşijderea, dar oare cum se face, dragi comeseni ai rubricuţei noastre, că la mai puţin de o oră după descinderea mascaţilor şi procurorilor DNA de la Bucureşti în biroul lui din Casa cu Pătrate, deci atenţie: după nu înainte, dom’ Costel de la Cejău aruncă pe pagina lui de Facebook această postare haioasă? 

Caricatura zilei

Submarin francez

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.