Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Iurie Darie, prezent la Pastele Artistilor. Clipe emotionante cu Anca Pandrea

GALERIE
iurie darie, pastele artistilor
  • iurie darie, pastele artistilor
- +

Scena romaneasca de teatru si film s-a mutat pentru o zi la un restaurant cu staif din Bucuresti.

Pentru ca an de an pierdem cate o mare valoare, artistii romani, cati au mai ramas dintre ei, si-au propus sa se bucure de fiecare moment impreuna.

Asa ca 150 de actori si interpreti dragi din muzica romaneasca au sarbatorit "Pastele celor singuri". Mircea Albulescu, Cristina Stamate, Ion Dichiseanu sau Mitica Popescu sunt doar cativa dintre cei care ne-au urat Hristos a Inviat!

Nu e nici pe departe Pastele celor singuri asa cum a fost numita aceasta petrecere. O mare familie a artistilor romani s-a adunat astazi in aceasta sala si parca bucuria revederii se citeste pe fiecare chip. Sunt colegi si preteni buni si spun ca au ca avere milioane de amintiri frumoase de depanat.

Sunt tot mai rare ocaziile in care oamenii pe care noi toti ii iubim se intalnesc in acelasi loc. Se simt atat de bine impreuna incat savureaza cu placere fiecare clipa."Suntem o generatie aparte", ne spune Cristina Stamate.

"De cate ori viata de ofera un lucru iesit din comun cred ca primim un fel de surplus de adrenalina si de speranta ca viata poate fi si frumoasa." - Cristina Stamate.

"Este pentru noi o bucurie si o speranta de prietenie si de relatii care se vor strange si se vor mentine" - Ileana Stana Ionescu.

Cu pofta de viata ne-a intampinat si Mircea Albulescu. E fericit si glumeste cand isi aduce aminte ca dupa petrecerea de Sf Ion in compania colegilor a lesinat si a ajuns la Urgente.

 ''M-am simtit extraordinar, e adevarat ca am murit intre timp in Piata Amzei , dar e cu totul altceva. Eu sunt altul, eu sunt mereu altul. Numai cine moare acum, traieste bine acum", spune Mircea Albulescu.

Intre multe urari, melodii de dor si cateva pahare de bautura, Ion Dichiseanu ne-a spus care este secretul longevitatii sale. Imbracat la patru actorul a recunoscut ca le-a incercat pe toate, dar cu masura.

"Varsta aseaza niste mai putin placute pe fata noastra si asa si la trup. Eu am stiut sa imi dau peste mana, si la bautura si la mancare si la tot, si la amor am fost cumpatat", a declarat Ion Dichiseanu.

Dincolo de veselie, artistii realizeaza ca de la an la an raman tot mai putini. Unii emotionati pana la lacrimi, altii plin de umor. Anca Pandrea a aparut la Pastele Artistilor cu o fotografie a lui Iurie Darie prinsa de haina.

Citeste mai departe,,,

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri