Jandarmii ieşeni anunţă că vor sta cu ochii pe cei care nu respectă măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESA

Jandarmii ieşeni anunţă că vor sta cu ochii pe cei care nu respectă măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus

GALERIE
Jandarmi
  • Jandarmi
- +

În zilele de 03 şi 04 octombrie a.c. jandarmii ieşeni vor continua desfăşurarea activităţilor pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, precum şi punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

Se vor lua măsuri în ceea ce priveşte asigurarea ordinii publice la serie de manifestări care se vor desfăşura în aer liber.

Sâmbătă şi duminică, 3-4 octombrie a.c. mai multe echipaje de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor acţiona pe strada Palat şi strada Anastasie Panu din mun. Iaşi, unde se va desfăşura etapa a IV a din cadrul Campionatului Naţional de Super Slalom. Sâmbătă se vor desfăşura antrenamentele, iar duminică vor urma cele două manşe de concurs. Zona va fi închisă circulaţiei auto.

Alte misiuni se vor desfăşura sâmbătă, cu prilejul celei de-a doua ediţii a Cupei Iaşului la Mountain Bike ce va avea loc, în zona Releu Bucium şi la marşul ”Identitate, Armonie, Ortodoxie” care va urma traseul Universitatea A.I. Cuza – str. Lăpuşneanu – Catedrala Mitropolitană Iaşi. Duminică va fi avut în vedere marşul de conştientizare ”Promenada Inimii” cu plecare din Parcul Expoziţiei şi sosire la Palatul Culturii.

La toate aceste manifestări jandarmii vor acţiona pentru punerea în aplicare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV 2, asigurarea climatului de ordine necesar desfăşurării evenimentelor, precum şi pentru asigurarea intervenţiei, în caz de nevoie. Se continuă activităţile de patrulare în sistem mixt cu Poliţia, Iaşi, Paşcani, Hârlău, Tg. Frumos, Răducăneni şi în zonele învecinate.

 

Jandarmeria Iaşi recomandă cetăţenilor să respecte regulile privind distanţarea fizică şi măsuri de autoprotecţie sanitară, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să nu provoace şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.  Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.


 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Cosmin PAȘCA

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Fără un transfer rapid şi real de putere la nivel local, PNL Iaşi nu va avea niciun cuvânt de spus în transferul de putere de la Bucureşti. Va rămâne o organizaţie orfană, o gaşcă tolerată în partid, cu lideri lăsaţi să-şi facă şmenurile prin judeţ, atâta vreme cât nu emit pretenţii la funcţii şi bani de la centru.

Filmuletul zilei

opinii

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

Despre oraşele creative ale României (IV)

George ŢURCĂNAŞU

Despre oraşele creative ale României (IV)

Domeniile considerate creative au înregistrat o creştere importantă a numărului de angajaţi, de la 335,9 mii, în 2011, primul an de creştere economică semnificativă după criza de la finalul primului deceniu al secolului actual, la 506,2 mii angajaţi, în 2019, ultimul an pentru care avem date. Din perspectiva procentuală, creşterea e de aproape 50,7%.

Intermedierea financiară şi băncile străine

Alin ANDRIEȘ

Intermedierea financiară şi băncile străine

În România se înregistrează cel mai scăzut nivel al intermedierii financiare din Uniunea Europeană, nivelul creditelor acordate mediului privat fiind de doar 24,7% din Produsul Intern Brut, comparativ cu un nivel mediu în ţările UE de 85,8%. Acest nivel scăzut al intermedierii financiare are ca efect un acces dificil şi redus la finanţare a populaţiei şi a firmelor private, precum şi costuri mai mari de finanţare. 

pulspulspuls

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Am zis că, pe azi, să sărim faza cu jongleriile de bambilici ale băieţilor ăştia noi de la liberalii ieşeni unşi pe funcţii, căci, ne sugerează amicul Archibald Tănase, îi enervăm deja prea tare pe cei ce i-au votat şi văd acuma cât de tare s-au păcălit. 

Caricatura zilei

La un pahar cu extraterestru

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.