Job-uri scoase la concurs în instituţii publice ieşene
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 01.08.2021

Job-uri scoase la concurs în instituţii publice ieşene

GALERIE
locuri de munca
  • locuri de munca
- +

Mai multe instituţii publice au lansat, în ultima săptămână, concursuri pentru recrutarea de personal. Cele mai multe locuri de muncă, şase la număr, sunt disponibile la Direcţia Creşe a Primăriei Iaşi: un inspector de specialitate achiziţii publice, un educator, doi asistenţi medicali şi două infirmiere. 

În mediul administrativ, mai sunt scoase la concurs posturi din primării precum Horleşti (un inspector superior), Schitu Duca (un şef la Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţe), Roşcani (un consilier principal), Ipatele (un consilier asistent), Sireţel (un consilier debutant), Oţeleni (doi referenţi, un inspector şi un consilier) şi Bălţaţi (un consilier debutant, un referent şi un şofer). În acelaşi timp, Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad caută doi ingineri, unul în cadrul Biroului Avize şi Autorizaţii şi celălalt la Biroul Exploatare şi Siguranţa Construcţiilor Hidrotehnice. În sistemul de învăţământ, printre angajatori se numără Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ (un tehnician şi un casier), Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“ (trei bibliografi şi un economist), Institutul de Chimie Macromoleculară „Petru Poni“ (doi muncitori), Casa de Cultură a Studenţilor (un şofer) şi Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din comuna Cepleniţa (un îngrijitor).

Nu în ultimul rând, alte instituţii care au lansat concursuri pentru recrutarea de personal sunt din mediul sanitar: Spitalul CFR (un asistent medical, un registrator medical şi un fochist), Spitalul de Recuperare (trei asistenţi medicali debutanţi) şi Maternitatea „Cuza Vodă“ (un arhivar debutant). Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental de resort, care poate fi accesat la adresa online posturi.gov.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Berbecii care plătesc şi decid

Nicolae GRECU

Berbecii care plătesc şi decid

Pentru revigorarea sportului românesc şi a naţionalelor de fotbal , o strategie pe termen lung este posibilă. Pentru cluburi, este o utopie, unde modelul din Pipera face prozeliţi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Sunt dator să încep acest penultim episod despre iniţierea mea în umilul meşteşug al pescuitului cu undiţa cu rectificarea unei erori din foiletonul trecut.

Creştinul şi concediul*

pr. Constantin STURZU

Creştinul şi concediul*

Pe tesaloniceni, Sfântul Apostol Pavel îi atenţiona: "rugaţi-vă neîncetat" (I Tesaloniceni 5, 17). Iar ucenicul său iubit, Timotei, primea, ca episcop, îndemnul: "stăruieşte cu timp şi fără de timp" (II Timotei 4, 2). Nu putem, aşadar, pune nici măcar o secundă între paranteze rugăciunea sau să ne autosuspendăm din statutul de creştin (sau, mai ales, de preot). A ne lua concediu nu înseamnă a nu ne mai face pravila, a dezlega postul, a sta cu burta la soare în timpul Liturghiei duminicale etc. Avem, însă, două repere în Sfintele Scripturi şi în Sfânta Tradiţie care ne lămuresc cam în ce fel se poate vorbi, totuşi, despre vacanţă în termeni creştini.

Dezvoltare şi dezvoltatori

arh. Ionel OANCEA

Dezvoltare şi dezvoltatori

În anul 1997, am fost, mai mulţi colegi din Primăria Iaşi, într-o vizită de studii administrative la Göteborg. În oraşul suedez se derula un mare şi spectaculos proiect urban pe terenul de trei sute de hectare desfăşurat în lungul canalului Gotha, vizavi de centrul istoric. 

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.