anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 14.08.2022

"Jocurile copilăriei” la Palat: ateliere creative pentru copii, în vacanţă

GALERIE
palatul-culturii
  • palatul-culturii
- +

Un nou atelier creativ la Palatul Culturii! Intitulat „Jocurile copilăriei - Statuile” debutează cu vizitarea expoziţiei „Maeştrii picturii româneşti în patrimoniul Muzeului de Artă Iaşi”, unde atenţia se va concentra asupra câtorva dintre cele mai expresive lucrări, semnate de artişti precum: Nicolae Grigorescu, Octav Băncilă, Gheorghe Panaiteanu-Bardasare, Gheorghe Popovici, Constantin D. Stahi. Inspiraţi de operele expuse şi ghidaţi de educatorii muzeali, participanţii vor continua activitatea animând holul Muzeului de Artă, unde vor transpune atmosfera creată de pictori în unul dintre cele mai îndrăgite jocuri ale copilăriei: „Statuile”.

Atelierul este conceput pentru grupuri de min. 5 – max. 20 de persoane şi durează aproximativ 40 de minute. Preţul unui bilet este de 10 lei. Atelierelor de educaţie muzeală DICE - D(istractiv) - I(nteractiv) - C(reativ) - E(ducativ): sunt organizate de Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, prin Secţia Relaţii publice, marketing, logistică, proiecte, programe, cu sprijinul Muzeului de Artă. Pentru detalii şi programări: telefon 0232.275.979 (interior 116); mesaj privat pe pagina de Facebook Atelierele DICE sau e-mail: ateliereledice@palatulculturii.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.