anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Jonas Kjellberg, cofondatorul platformei Skype, vine la Iaşi

GALERIE
Jonas Kjellberg
 • Jonas Kjellberg
- +

El va participa la un eveniment de business şi tehnologie ce va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 14.00 la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” Iaşi.

Cofondatorul platformei Skype, Jonas Kjellberg, ajunge la finalul săptămânii la Iaşi, unde va participa la IQ Digital Summit, cel mai mare eveniment de business şi tehnologie din zona Moldovei, un proiect iniţiat de Banca Comercială Română (BCR).

La evenimentul care se va desfăşura vineri, 27 mai, începând cu ora 14.00 la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” Iaşi vor fi prezenţi şi Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, şi Iurie Ţurcanu, viceprim-ministrul pentru Digitalizare din Republica Moldova, care vor participa la prima dezbatere din seria Digitalination despre transformarea digitală a statului. Discuţia dintre cei doi miniştri de resort va fi moderată de Radu Puchiu, care este parte din echipa Upgrade 100, dar şi cofondatorul H.appyCities şi iniţiatorul proiectului DES Hub, o platformă colaborativă de urmărire a digitalizării României. Totodată, evenimentul de la Iaşi reuneşte şi alţi invitaţi relevanţi în domeniu, cum ar fi Richard van Hooijdonk (fondator Trendforce.one) sau Radu Georgescu, unul dintre cei mai importanţi antreprenori români din domeniul IT. Li se alătură Sergiu Manea (CEO BCR), Marian Ignat (Head of Retail Distribution BCR), Dan Zaharia (Extind & Fab Lab), Marian Petrescu (Continental), Bogdan Ţermure (HiO), Alexandru Holicov (Adservio), Delia Iliasa (SanoPass), Sebastian Gabor (Digitail) şi Gavriluţ Dragoş (Bitdefender).

“(…) Ne-am dorit ca Iaşi să fie primul mare oraş unde are loc IQ Digital Summit, pentru că aici există o mare comunitate de antreprenori care creează business cu impact, dar şi pentru că onorăm astfel contribuţia regiunii la dezvoltarea ştiinţei în România şi, implicit, a progresului prin inovaţie”, a spus Sergiu Manea, CEO BCR. Invitaţii vor dezbate în faţa publicului interesat subiecte din sfera tehnologiei informaţiei, cum ar fi provocările aduse de digitalizarea statului şi a serviciilor publice, ori evoluţia tehnologiei şi impactul asupra oamenilor. Evenimentul IQ Digital Summit este realizat de Upgrade 100 împreună cu George – suita de aplicaţii şi servicii digitale BCR. Linkul unde vă mai puteţi înscrie doar astăzi este https://iqdigital.ro/iasi/#tickets

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.