anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

duminica, 02.04.2023

JustAll - Wolters Kluwer România (P)

GALERIE
customarticle
 • customarticle
- +

Acces la platforma de documentare juridică Sintact.ro, ultrabook performant cu 3 ani garanție și soluții de finanțare cu plata în rate egale, începând de la 79* EUR/ lună

Wolters Kluwer Romania anunță încheierea unui parteneriat cu unul dintre furnizorii consacrați de soluții de închiriere din România, pentru a oferi un pachet complet dedicat profesiilor liberale: acces la platforma de documentare juridică Sintact.ro, laptop performant, Windows 11 și soluții de finanțare cu plata în rate egale.

Ești informat, ești echipat

JustAll – Soluție completă pentru profesioniști, include:

 • Laptop Asus Ultrabook, licență Windows 11 (preinstalată) și garanție 3 ani;
 • Soluție de plată în rate egale dedicată profesiilor liberale;
 • Acces nelimitat în perioada contractuală la platforma de documentare juridică Sintact.ro Expert Plus, dezvoltată de Wolters Kluwer România.

Asus Ultrabook este un partener de încredere pentru sarcinile de zi cu zi la birou, dar și pentru întâlniri în oraș sau o deplasare la instanță. Este adaptat pentru activitatea dinamică, ceea ce îl face o alegere inteligentă pentru profesioniștii de astăzi. Variantele de laptop disponibile, Optim și Premium, cu configurații corelate cu nevoile și stilul de lucru al abonatului, au garanție 3 ani și oferă serviciul “Pick-up & Return” – next business day - în cazul unei probleme hardware, beneficiezi de ridicarea laptopului de acasă, în următoare zi lucrătoare după solicitare.

Soluție de finanțare cu aprobare rapidă și minimum de acte necesare

Profesioniștii care aleg JustAll beneficiază de analiza rapidă a solicitării de finanțare în baza unui număr redus de documente. Termenul standard de răspuns este de doar o zi lucrătoare. Echipamentele se închiriază pe o perioadă de 36 de luni, fără obligația de a le cumpăra. La finalul termenului de închiriere, abonatul alege fie să înceteze contractul și să returneze echipamentul închiriat, fie să îl achiziționeze.

Printre categoriile profesionale cărora li se adresează pachetul complet JustAll se numără cabinete de avocatură, societăți profesionale civile de avocați, notari publici, executori judecătorești, practicieni în insolvență, experţi tehnici, experți contabili și contabili autorizaţi, auditori financiari, consultanţi fiscali ș.a.

Modulul Expert Plus din platforma legislativă Sintact.ro asigură accesul la cea mai vastă bază de informații juridice din România: Legislație românească și europeană: include integral legislaţia românească cu toate variantele consolidate, pentru orice dată calendaristică (trecut, prezent, viitor) aleasă de utilizator, pentru peste 209.000 de acte, dar și actele normative ale Uniunii Europene publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L (legislaţie): peste 54.000 de acte, de la data aderării României la Uniunea Europeană (2007) până în prezent; Monitorul oficial partea a VI-a; Jurisprudenţă românească și europeană: peste 15 milioane de spețe recente, astfel cum au fost emise de instanțele judecătorești și peste 18.000 de spețe prelucrate cu note sau comentarii; Reviste juridice: colecțiile complete ale unor publicații precum Pandectele Române, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Drept al Afacerilor, Revista Română de Drept European, Revista Dreptul, Revista Forumul Judecătorilor, Revista Penalmente Relevant, Revista Studii și Cercetări Juridice; Comentarii la nivelul articolelor de lege: peste 24.000 de articole de lege comentate (101 de seturi de comentarii) de către specialiști de marcă, organizate în 14 pachete distincte și grupate în patru module (Legal, Business, Fiscal şi Public); Modele de documente: peste 1.134 de modele de contracte, modele de cereri şi acţiuni în justiţie, ce pot fi utilizate ca model pentru operațiuni juridice curent, Navigator fiscal și legal.

Documentele necesare pentru analiza dosarului de finanțare sunt Declarația de impozit pentru ultimul an fiscal închis (declarația unică pentru cabinete individuale, declarația 204 pentru societăți) și Registrul de încasări și plăți pe ultimele 3 luni. La finalul contractului, abonatul are posibilitatea de a alege între 3 variante: opțiunea de returnare a echipamentelor și achiziționarea unora noi; opțiunea de a continua închirierea sau solicitarea unei oferte de achiziționare pentru echipamentele închiriate.

Pentru informații pe larg, vizitați link-ul JustAll – Soluție completă pentru profesioniști

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.