Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

JustAll - Wolters Kluwer România (P)

GALERIE
customarticle
  • customarticle
- +

Acces la platforma de documentare juridică Sintact.ro, ultrabook performant cu 3 ani garanție și soluții de finanțare cu plata în rate egale, începând de la 79* EUR/ lună

Wolters Kluwer Romania anunță încheierea unui parteneriat cu unul dintre furnizorii consacrați de soluții de închiriere din România, pentru a oferi un pachet complet dedicat profesiilor liberale: acces la platforma de documentare juridică Sintact.ro, laptop performant, Windows 11 și soluții de finanțare cu plata în rate egale.

Ești informat, ești echipat

JustAll – Soluție completă pentru profesioniști, include:

  • Laptop Asus Ultrabook, licență Windows 11 (preinstalată) și garanție 3 ani;
  • Soluție de plată în rate egale dedicată profesiilor liberale;
  • Acces nelimitat în perioada contractuală la platforma de documentare juridică Sintact.ro Expert Plus, dezvoltată de Wolters Kluwer România.

Asus Ultrabook este un partener de încredere pentru sarcinile de zi cu zi la birou, dar și pentru întâlniri în oraș sau o deplasare la instanță. Este adaptat pentru activitatea dinamică, ceea ce îl face o alegere inteligentă pentru profesioniștii de astăzi. Variantele de laptop disponibile, Optim și Premium, cu configurații corelate cu nevoile și stilul de lucru al abonatului, au garanție 3 ani și oferă serviciul “Pick-up & Return” – next business day - în cazul unei probleme hardware, beneficiezi de ridicarea laptopului de acasă, în următoare zi lucrătoare după solicitare.

Soluție de finanțare cu aprobare rapidă și minimum de acte necesare

Profesioniștii care aleg JustAll beneficiază de analiza rapidă a solicitării de finanțare în baza unui număr redus de documente. Termenul standard de răspuns este de doar o zi lucrătoare. Echipamentele se închiriază pe o perioadă de 36 de luni, fără obligația de a le cumpăra. La finalul termenului de închiriere, abonatul alege fie să înceteze contractul și să returneze echipamentul închiriat, fie să îl achiziționeze.

Printre categoriile profesionale cărora li se adresează pachetul complet JustAll se numără cabinete de avocatură, societăți profesionale civile de avocați, notari publici, executori judecătorești, practicieni în insolvență, experţi tehnici, experți contabili și contabili autorizaţi, auditori financiari, consultanţi fiscali ș.a.

Modulul Expert Plus din platforma legislativă Sintact.ro asigură accesul la cea mai vastă bază de informații juridice din România: Legislație românească și europeană: include integral legislaţia românească cu toate variantele consolidate, pentru orice dată calendaristică (trecut, prezent, viitor) aleasă de utilizator, pentru peste 209.000 de acte, dar și actele normative ale Uniunii Europene publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L (legislaţie): peste 54.000 de acte, de la data aderării României la Uniunea Europeană (2007) până în prezent; Monitorul oficial partea a VI-a; Jurisprudenţă românească și europeană: peste 15 milioane de spețe recente, astfel cum au fost emise de instanțele judecătorești și peste 18.000 de spețe prelucrate cu note sau comentarii; Reviste juridice: colecțiile complete ale unor publicații precum Pandectele Române, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Drept al Afacerilor, Revista Română de Drept European, Revista Dreptul, Revista Forumul Judecătorilor, Revista Penalmente Relevant, Revista Studii și Cercetări Juridice; Comentarii la nivelul articolelor de lege: peste 24.000 de articole de lege comentate (101 de seturi de comentarii) de către specialiști de marcă, organizate în 14 pachete distincte și grupate în patru module (Legal, Business, Fiscal şi Public); Modele de documente: peste 1.134 de modele de contracte, modele de cereri şi acţiuni în justiţie, ce pot fi utilizate ca model pentru operațiuni juridice curent, Navigator fiscal și legal.

Documentele necesare pentru analiza dosarului de finanțare sunt Declarația de impozit pentru ultimul an fiscal închis (declarația unică pentru cabinete individuale, declarația 204 pentru societăți) și Registrul de încasări și plăți pe ultimele 3 luni. La finalul contractului, abonatul are posibilitatea de a alege între 3 variante: opțiunea de returnare a echipamentelor și achiziționarea unora noi; opțiunea de a continua închirierea sau solicitarea unei oferte de achiziționare pentru echipamentele închiriate.

Pentru informații pe larg, vizitați link-ul JustAll – Soluție completă pentru profesioniști

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri