anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.10.2020

Karatiștii ieșeni, plini de premii la ultimul campionat național

GALERIE
2020-09-21 at 11.39.46
  • 2020-09-21 at 11.39.46
- +

La sfârșitul săptămânii trecute (18 – 20.09.2020) s-a organizat la Brăila finala Campionatului Național de Karate Tradițional, adresată grupelor de cadeți, juniori, tineret și seniori.

Evenimentul a ajuns la cea de a 29-a ediție sub bagheta Federației Române de Karate Tradițional, prezidată de d-ul Nicolae Mărăndici și organizat de clubul brăilean – Setsu Bama Yama, condus de multiplul campion – Cornel Mușat.
 
Competiția s-a desfășurat pe faleza Dunării într-un loc bine amenajat, cu suprafețe de concurs, respectându-se normele sanitare. Au fost prezenți la concurs 93 de sportive de la 19 cluburi din România.
 
Rezultate sportivi CS ENPI IAȘI:
 
Dragoș Bălăiasa: loc I - kumite-kogo
loc II - kata individual
Aurel Ciubotariu: loc I – kumite
loc II – kumite – kogo
Cristian Bistriceanu loc I – kata individual
 
Rezultate sportivi CS DOJO MASTER IAȘI:
Ciprian Hamăn
Răzvan Popa loc I - kumite echipe
Ioan Posteucă
Sportivii sunt antrenați de Răzvan Popa și Elena Bedreag.
 
Președinte,
Constantin Adăscăliței 6 DAN
Sponsorii care au sprijinit această acțiune au fost: ARCADIA, VEXAL SRL și RLC TDIDENT SRL.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Viitor incert pentru Conferinţa privind Viitorul Europei

Lucian DÎRDALA

Viitor incert pentru Conferinţa privind Viitorul Europei

A sosit, poate, momentul ca liderii UE să caute o personalitate din afara clasei politice: există, în Vest şi în Est, oameni de cultură care reflectează asupra unităţii Europei şi care, dacă ar fi bine completaţi de politicieni şi specialişti, ar putea insufla mai multă energie civică acestui forum ce se doreşte a fi şi un exerciţiu de democraţie participativă.

Filmuletul zilei

opinii

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

Ce va urma

Radu PĂRPĂUȚĂ

Ce va urma

Ce se va întâmpla cu strada mea, numită oficial a Bisericii, dar pe care tomeştenii nu o numesc nicicum? Nu ştiu cum se numeşte strada mai sus, dar pe această şosea se ajunge la Păun şi de aici se intră în drumul Iaşilor care vine dinspre sud. 

Suntem cum gândim

Briscan ZARA

Suntem cum gândim

Sunt atâtea aspecte care caracterizează un om prin prisma minţii lui, că s-ar putea scrie tone de cărţi, de aceea e important să se descopere doar plusurile lui, acelea pe care el le-a considerat cu adevărat importante. Restul sunt înşelătoare. Pentru că timpul unui om şi spaţiul în care se desfăşoară acesta sunt finite, prin urmare nu poate să fie foarte bun în toate domeniile, pe toate planurile, de aceea el alege conform structurii sale, doar anumite laturi ale vieţii pe care să le studieze mai profund, pe care să le respecte, să le considere cu adevărat valoroase.

pulspulspuls

Să râdem cu Peni Hill

Să râdem cu Peni Hill

Tare ridicol mai e şi Peni Hill ăsta, băi frate... Deci, fiţi atenţi aicea: după ce s-a testat şi a aflat că are Covid, omul s-a retras la izolare în vila copilului, şi, din câte ne spun sursele noastre, zice-se că omul s-a c*%$& pe el de frică, nu alta, tremurând ca varga lângă ăla micu’ de acasă. 

Caricatura zilei

4 clase

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.