Kaspersky, echilibrul perfect între protecţie şi performanţă, cât şi cele mai avansate capacităţi de securitate pentru companie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Advertorial

Kaspersky, echilibrul perfect între protecţie şi performanţă, cât şi cele mai avansate capacităţi de securitate pentru companie

GALERIE
K3
  • K3
- +

Ştiaţi că pentru o companie mare, costul mediu de recuperare după o breşă de securitate virtuală este de peste 940.000 USD, de două ori mai mult faţă de un incident comparabil în care este implicată o infrastructură doar fizică ?

În timp ce un atac pe noduri fizice conduce la pierderea temporară a accesului la informaţii critice pentru companie în 36% dintre incidentele raportate, acest procent creşte la 66% când breşa afectează servere şi desktopuri virtuale.

Când vine vorba de securitatea sistemelor virtuale, companiile caută echilibrul perfect între protecţie şi performanţă, precum şi cele mai avansate capacităţi de securitate pentru a păstra siguranţa proceselor esenţiale pentru companie.

În timp ce companiile continuă să implementeze medii virtualizate pe un număr tot mai mare de echipamente IT, există o nevoie crescândă de securitate proiectată special pentru virtualizare. Dar găsirea unei soluţii care oferă capabilităţi de securizare atât pentru infrastructura de desktop virtual (VDI) în creştere, cât şi pentru mediul de servere virtuale, păstrând totodată toate beneficiile de performanţă ale virtualizării, nu este o sarcină uşoară. Cu toate avantajele, virtualizarea creează şi „suprafeţe de atac” suplimentare, oferind infractorilor cibernetici chiar mai multe oportunităţi de a ataca companiile de dimensiuni foarte mari.

Soluţia de securizare a infrastructurii virtualizate trebuie să asigure protecţie neîntreruptă, oferind funcţionalitate îmbunătăţită şi păstrând, în acelaşi timp, eficienţa infrastructurii virtuale.

Arhitectura unică a soluţiei specializate Kaspersky Lab oferă protecţie eficientă pentru echipamente virtuale cu mai multe niveluri (VM), fără a sacrifica performanţa. Rezultatul este un raport mai mare de comasare faţă de soluţiile tradiţionale anti-malware. Scanarea şi vârfurile de actualizare sunt acum eliminate, împreună cu ferestrele de vulnerabilitate sau breşele „instantanee”. Datorită nivelurilor suplimentare de protecţie, combinate cu mecanisme de blocare a atacurilor de reţea, soluţia Kaspersky Lab duce securitatea platformelor de virtualizare ale companiilor la un nivel nou.

 

Kaspersky Lab oferă două tehnologii care permit realizarea echilibrului perfect între securitatea optimă şi păstrarea performanţei

 

În timp ce soluţiile noastre fără agent funcţionează împreună cu tehnologiile hypervisor (precum VMware NSX), soluţia noastră cu agent minimalist oferă niveluri suplimentare de protecţie pentru fiecare VM.

Pentru a proteja VM-urile, companiile trebuie să implementeze un singur echipament virtual de securitate (SVM), în care pot fi transferate sarcinile de nivel de fişier. Acest SVM oferă protecţie anti-malware pentru toate VM-urile conectate la gazdă, fără a consuma alte resurse suplimentare. Toleranţa la eroare şi redundanţa integrate oferă soluţiei de securitate fiabilitatea de care ai nevoie pentru operaţiuni de afaceri de succes.

Implementarea unui Light Agent pe fiecare VM înseamnă că protecţia pe mai multe niveluri şi controalele de securitate bogate în funcţii pot fi adăugate la pachet. Securitatea pentru VM-uri, indiferent dacă este pe bază de agent minimalist, fără agent sau ambele, poate fi gestionată cu ajutorul serverelor endpoint fizice şi a dispozitivelor mobile, dintr-o singură consolă.

Kaspersky Security for Virtualization este strâns integrat în cele mai populare platforme de virtualizare - VMware vSphere cu NSX, KVM, Microsoft Hyper-V şi Citrix XenServer. Soluţia noastră de securitate este optimizată pentru a proteja performanţa platformei exploatând la maxim tehnologiile principale ale hypervizorului, completând şi îmbunătăţind securitatea în sisteme ca de exemplu VMware Horizon şi Citrix XenDesktop VDI.

Soluţia Kaspersky Security for Virtualization poate fi licenţiată în două moduri, în funcţie de nevoile afacerii şi de caracteristicile infrastructurii virtuale: în funcţie de numărul echipamentelor virtuale (desktopuri plus servere) sau în funcţie de numărul procesoarelor fizice ale serverului gazdă.

Toată gama de produse Kaspersky Security este disponibilă in toate judeţele Moldovei şi prin Comservice Company. Comservice Company, prin cei 25 de ani experienţă, împreună cu partenerul său, Kaspersky Lab, care împlineşte anul acesta 20 de ani, aduc o experienţă cumulată pe piaţa IT-ului şi îşi propun să crească siguranţa cibernetică a companiilor. Comservice Company este prezentă pe piaţa Moldovei cu birouri atât în Bacău cât şi în Iaşi.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.