anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 03.07.2022

Eveniment

Kaspersky Endpoint Security Cloud - protecţie puternică, administrare uşoară

GALERIE
ad_Comservice-Kaspersky-an
 • ad_Comservice-Kaspersky-an
- +

Ştiati că 62% dintre IMM-uri au suferit într-un singur an între 2 şi 5 incidente diferite de pierderi, potrivit studiului Corporate IT Security Risks, realizat de Kaspersky Lab în 2016?
Consecinţele incidentelor de securitate informatică pot fi dezastruoase - dar ele pot fi evitate.


Companiile mici şi mijlocii folosesc între 30 şi 1000 de dispozitive, care nu includ doar PC-uri şi laptop-uri, ci şi smartphone-uri şi tablete. Toate aceste dispozitive sunt expuse unor ameninţări de securitate IT.

Printre primele 5 cauze ale celor mai grave scurgeri de date sunt viruşii şi troienii, exploit-urile şi pierderile cauzate de programe malware pentru dispozitive mobile, programele crypto-ransomware, atacurile de phishing şi neatenţia angajaţilor. Potrivit studiului Corporate IT Security Risks, realizat de Kaspersky Lab în 2016, 48% dintre respondenţi recunosc că a crescut complexitatea infrastructurii IT, iar 62% dintre IMM-uri au suferit între 2 şi 5 incidente diferite de pierderi de date, într-un singur an.

În ciuda varietăţii mari de produse de securitate disponibile pe piaţă în prezent, companiile mici şi mijlocii găsesc cu greu o soluţie completă, pe care să o poată implementa şi pe care să şi-o permită. Kaspersky Endpoint Security Cloud a fost dezvoltată pentru a răspunde cerinţelor IMM-urilor şi echipelor lor IT, subdimensionate, ca şi ale furnizorilor de servicii care le asigură suport.

Soluţia le oferă companiilor o protecţie efectivă pentru staţiile de lucru Windows, servere şi dispozitive mobile cu Android sau iOS, printr-o consolă simplă şi intuitivă. Bazată pe tehnologii de securitate avansate, soluţia Kaspersky Endpoint Security Cloud reuneşte funcţii de protecţie superioară, inclusiv Kaspersky Security Network şi System Watcher, pentru a proteja utilizatorii de ameninţări cunoscute şi în curs de dezvoltare.

Consola centralizată, al cărei management se asigură în cloud, nu necesită abilităţi IT avansate, reducând semnificativ presiunea, uneori deja prea mare, asupra profesioniştilor IT. Poate fi folosită oricând şi de oriunde, pentru a monitoriza şi administra securitatea a până la 1.000 de utilizatori.

În plus, folosirea consolei din cloud nu necesită achiziţii suplimentare de hardware sau software din partea organizaţiilor, pentru a-şi gestiona securitatea IT. Kaspersky Endpoint Security Cloud le oferă IMM-urilor posibilitatea de a alege între o licenţă anuală şi un abonament lunar, făcând mai uşor de bugetat cheltuielile operaţionale sau capitale.

Kaspersky Endpoint Security Cloud le oferă IMM-urilor tehnologii sofisticate, care blochează ameninţările cunoscute sau în curs de dezvoltare, şi posibilitatea de gestionare într-un mod simplu şi avantajos. De asemenea, le permite să profite la maximum de bugetul disponibil, chiar dacă este unul limitat, fie că au propria echipă IT sau au externalizat managementul securităţii. Produsele noastre sunt cunoscute drept cele mai testate şi premiate din industrie, aşa că IMM-urile client se pot concentra pe dezvoltarea afacerii lor , ştiind că sunt protejate de pericolele cibernetice”, spune Vladimir Zapolyansky, Head of SMB Marketing la Kaspersky Lab.

Oferim suport clienţilor in alegerea celei mai potrivite soluţii…”  spune Tudor Colt, Manager vânzări directe Comservice Company.

Fondată în 1992, Comservice s-a transformat din principalul furnizor de soluţii de producţie a documentelor de pe piaţa Moldovei, într-un integrator de soluţii individuale pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiuni sau domeniu in care activează.Toată gama de produse Kaspersky Endpoint Security este disponibilă şi prin Comservice Company.

Comservice Company, prin cei 25 de ani experienţă, împreună cu partenerul său, Kaspersky Lab, care împlineşte anul acesta 20 de ani, aduc o experienţă cumulată pe piaţa IT-ului şi îşi propun să crească siguranţa cibernetică a companiilor.

Comservice Company este prezentă pe piaţa Moldovei cu birouri atât în Bacău, cât şi în Iaşi.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.