La biserica Toma Cozma din Iaşi începe cursul gratuit de colinde
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

La biserica Toma Cozma din Iaşi începe cursul gratuit de colinde

GALERIE
Event Cover
  • Event Cover
- +

Şi în acest an, conform tradiţiei consacrate, la Biserica Toma Cozma din Iaşi se va desfăşura Cursul gratuit de învăţare a Colindelor – ediţia a XXI-a, organizat de Asociaţia Toma Cozma şi susţinut anul acesta de profesor de canto și dirijor de cor Anca Mădălina Iancu.

Cursul este adresat tuturor persoanelor interesate, în mod special copiilor, elevilor, studenţilor şi tinerilor, iar prima ședință va fi sâmbătă, 13 noiembrie, ora 16.00.

Toţi participanţii care vor dovedi consecvenţă şi seriozitate, vor primi diplome şi numeroase premii surpriză din partea lui Moş Crăciun.

PC Părinte Paroh Mihai Mărgineanu a subliniat: „Prin Cursul gratuit de învăţare a colindelor româneşti, ajuns anul acesta la editia a XXI-a, Parohia Toma Cozma îşi propune să ofere copiilor posibilitatea de a cunoaşte valorile noastre tradiţionale, de a se bucura de Naşterea Domnului şi din perspectiva intonării acestor minunate imne ale evlaviei noastre populare. Având în vedere situaţia cu totul specială pe care o traversăm, anul acesta ne-am propus ca şedinţele să respecte întru totul  măsurile de protejare în faţa Coronavirus, iar dacă situaţia o va impune, vom putea trece şi în on line. Anul acesta am apelat la sprijinul doamnei Romina Turkan Director General la Rominartproduction şi al doamnei profesor de canto și dirijor de cor Anca Mădălina Iancu, astfel încât să acoperim şi o arie de perfecţionare a liniilor melodice şi a modului de intonare a colindelor, pe aceeaşi traiectorie a bucuriei şi a nădejdii în Domnul, pe care în mod firesc o aduce sărbătoarea Naşterii Domnului”.

“Din dorința de a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în inimile copiilor și adulților cu suflet de copil, ne-am gândit să cream un proiect ce va face sa răsune Colindul Autentic Românesc prin glasurile de copii doritori sa participe la acest minunat eveniment”, a afirmat Romina Turkan, Director General la Rominartproduction, partener în cadrul proiectului.

Înscrieri la tel. 0741.70.66.02, Vasilica Onofrei, PR

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Trişorii

Cătălin ONOFREI

Trişorii

Încă un an irosit. Prin cooptarea PSD la guvernare, umilirea electoratului care chiar visa să trăiască într-o ţară normală a devenit totală. Iohannis, Cîţu şi PNL ne-au trezit la realitate.

Filmuletul zilei

opinii

Drepturile şi îndatoririle animalelor

Briscan ZARA

Drepturile şi îndatoririle animalelor

Ne-am obişnuit atât de mult cu bunătatea, grija şi iubirea noastră, încât nu ne mai dăm seama cât de mult rău le facem de fapt. Am transformat puţinele animale care au mai rămas pe Pământ în bibelouri, obiecte de decor, piese de mobilier. Din iubire. Mila noastră omoară azi mai multe fiinţe decât puştile vânătorilor...

Un elefant şi un călăreţ în căutarea unui drum

Cristina DANILOV

Un elefant şi un călăreţ în căutarea unui drum

Oamenii se schimbă atunci când inimile lor se desfac şi minţile lor se deschid, spun terapeuţii. Dualitatea noastră mentală este firească, Supraegoul conştient al lui Freud şi Egoul idealist, imaginea lui Platon, mai precis a vizitiului şi a carului la care sunt înhămaţi doi cai buni, în cazul zeilor, sau un cal bun şi un cal rău, în cazul oamenilor, în temeiul mitului despre ontologie, sunt doar două ipostaze ale dualităţii sistem reflexiv-sistem emoţional care ne patronează existenţa.

Ctitori şi risipitori

Mihai DORIN

Ctitori şi risipitori

Privim spre trecut cu interes profesional şi/ sau empatie, uneori cu frustrare. Oricât am dori să obţinem detaşarea sau obiectivitatea depline, spectacolul istoriei ne implică, aproape cu fatalitate şi emoţional. Iar atunci când vrem să fim foarte raţionali, până la rigorism, se întâmplă să ucidem povestea istoriei, farmecul ei inefabil ori chiar seva. 

pulspulspuls

Lumea halatelor albe: venerabilul domn Usturoi rămâne la butoane la Iaşi

Lumea halatelor albe: venerabilul domn Usturoi rămâne la butoane la Iaşi

Iată stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe că din nou, la ceas de seară, ne-a parvenit o ştire de maximă importanţă pentru suflarea medicală din târgul nostru. 

Caricatura zilei

Degetelezare

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.