La Boheme – Un week-end dedicat femeilor, la Unirea Hotel & SPA
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 25.07.2021

Advertorial

La Boheme – Un week-end dedicat femeilor, la Unirea Hotel & SPA

GALERIE
cina_fppranz_fp_MCP1811 (1024x684)_MCP1815 (1024x684)_MCP1820 (1024x684)
  • cina_fp
  • pranz_fp
  • _MCP1811 (1024x684)
  • _MCP1815 (1024x684)
  • _MCP1820 (1024x684)
- +

Îţi doreşti să o surprinzi cu un cadou special? Şi să-i arăţi cât de mult înseamnă Ea pentru tine?

Invit-o la o cină specială cu muzica live, pe 7 sau 8 martie, sau la un prânz rafinat, acompaniat de acorduri de pian, şi savurează cele mai fine preparate la Restaurant Panoramic!

Cină pe 7 si 8 martie (ora 19) - Preparate rafinate & muzica live

Îţi doreşti o seară specială, cu muzica live şi preparate rafinate, savurate la înălţime?
Vino pe 7 sau 8 martie la Restaurant Panoramic şi sărbătoreşte Ziua Femeii într-un mod unic!

Meniu Cină

Gustare rece - Forest and Waterfall
Somon sous-vide pe piure de mazăre
Sos de smântână cu mărar şi lime
Antricot de vită pe piure de morcov
Prăjitură din somon învelită în petale de valeriană
Reducţie din busuioc şi nuci de pin

Main Course - Spoiled Gourmet

Piept de curcan sous-vide aromat cu portocală
Cartofi zdrobiţi cu shallot şi migdale prăjite
Sos beurre monte aromat cu lime şi portocală
Tăiţei de morcovi
Sau
Muşchiuleţ de porc sous-vide cu salsa
de piersică şi castravete
Lamele de ciuperci deshidratate
Cartofi moi în beurre monte cu turmenic

Desert
Ganache de ciocolată cu portocală confit
Îngheţată de trandafiri

Pachet bar
Martini / Whisky on the rocks (la primire)
Vin Alb Crama Gârboiu demisec (325 ml)
1 Apă plată / minerală

Prânz special de 8 martie (orele 12 - 17)  - Preparate rafinate & recital de pian

Îţi plac acordurile fine de pian şi preparatele rafinate savurate la înălţime?
Invit-o pe femeia din viaţa ta, de 8 martie, la prânzul special, organizat la Restaurant Panoramic!

Ţi-am pregătit un meniu format din Salată Printemps, file de şalău sau cotlet de porc ca preparat principal, o prajitură uşoară şi rafinată şi o selecţie de băuturi fine.

Meniu Prânz

Gustare rece
Salată Printemps
Mix de valeriană şi ruccola, aromate cu busuioc şi ulei de măsline, piept de pui sote, scalii de parmesan şi dressing Caesar

Main Course
File de şalău învelit în praz cu sos de lime şi mărar
Cartofi şi morcovi sote
Sau
Cotlet de porc la grătar
Cartofi ţărăneşti şi ciuperci sote

Desert
Prăjitură Wild Berry cu mascarpone şi fructe de pădure

Pachet bar
Cocktail Bellini cu şampanie / Margarita cu tequila (la primire)
Vin Alb/Roşu Crama Gârboiu demisec (150 ml)
1 Apă plată / minerală

Rezervarea locurilor se face prin achitarea în avans a meniurilor până pe data de 5 martie 2015.
Vă aşteptăm cu drag!

RELATII ŞI REZERVĂRI:
Mobil: +4 (0)723-18.71.75
Mobil: +4 (0)733-58.01.54
Mobil: +4 (0)733-58.01.55
Telefon: +4 (0)232-20.52.78

E-mail: comercial@hotelunirea.ro
 panoramic@hotelunirea.ro

F: www.facebook.com/hotel.unirea
www.facebook.com/restaurantpanoramic

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce mai rămâne din idealurile olimpice

Nicolae GRECU

Ce mai rămâne din idealurile olimpice

O mega-competiţie internaţională cu sportivi aleşi pe sprânceană, pe baza unor calificări la sânge şi în urma căreia cel mai bun trebuie să câştige cel mai mult.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (4)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (4)

Autorul continuă evocarea unor ani din anotimpul paradisiac al copilăriei şi adolescenţei petrecute pe malurile Dunării.

A fi creştin ieri şi azi

pr. Constantin STURZU

A fi creştin ieri şi azi

În viaţă experimentăm mult şi, cel mai adesea, ne alegem cu un gust amar, cu un gol în suflet. Chiar şi când suntem curioşi să aflăm cât mai multe dintr-un domeniu sau altul, ajungem la concluzia că toată ştiinţa noastră nu valorează, în faţa morţii, nici cât o ceapă degerată. Ba chiar şi când avem curiozitatea de a interacţiona cu anumite persoane, riscăm uneori prin a sfârşi dezamăgiţi.

Libertatea, statul şi politica prudenţei: o pledoarie modestă

Ioan STANOMIR

Libertatea, statul şi politica prudenţei: o pledoarie modestă

Ceea ce criza sanitară a impus, în mod dramatic şi poate ireversibil, este politica fricii. Creşterea fără precedent a controlului statal, invadarea unor teritorii care păreau până atunci de neatins, vocaţia domesticirii cetăţenilor, toate acestea sunt simptomele răului pe care administrarea pandemiei l-a născut în societăţile noastre. Liberul-arbitru şi drepturile constituţionale au fost constant şi agresiv erodate. Frica, iar nu prudenţa, a dominat.

pulspulspuls

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

PULS

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

Când credeau şi liberalii noştri de la Iaşi că măcar pe jumate tot or să fie în tabăra câştigătoare, căci oricum jumatea lui Muraru merge cu Cîţu, iar jumatea lui Alexe se duce cu Orban, hop că dinspre Bucureşti vin veşti care răstoarnă toată calimera de la Iaşi.

Caricatura zilei

Răzbunarea lui Bill

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.