anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

vineri, 20.05.2022

Advertorial

La Boheme – Un week-end dedicat femeilor, la Unirea Hotel & SPA

GALERIE
cina_fppranz_fp_MCP1811 (1024x684)_MCP1815 (1024x684)_MCP1820 (1024x684)
  • cina_fp
  • pranz_fp
  • _MCP1811 (1024x684)
  • _MCP1815 (1024x684)
  • _MCP1820 (1024x684)
- +

Îţi doreşti să o surprinzi cu un cadou special? Şi să-i arăţi cât de mult înseamnă Ea pentru tine?

Invit-o la o cină specială cu muzica live, pe 7 sau 8 martie, sau la un prânz rafinat, acompaniat de acorduri de pian, şi savurează cele mai fine preparate la Restaurant Panoramic!

Cină pe 7 si 8 martie (ora 19) - Preparate rafinate & muzica live

Îţi doreşti o seară specială, cu muzica live şi preparate rafinate, savurate la înălţime?
Vino pe 7 sau 8 martie la Restaurant Panoramic şi sărbătoreşte Ziua Femeii într-un mod unic!

Meniu Cină

Gustare rece - Forest and Waterfall
Somon sous-vide pe piure de mazăre
Sos de smântână cu mărar şi lime
Antricot de vită pe piure de morcov
Prăjitură din somon învelită în petale de valeriană
Reducţie din busuioc şi nuci de pin

Main Course - Spoiled Gourmet

Piept de curcan sous-vide aromat cu portocală
Cartofi zdrobiţi cu shallot şi migdale prăjite
Sos beurre monte aromat cu lime şi portocală
Tăiţei de morcovi
Sau
Muşchiuleţ de porc sous-vide cu salsa
de piersică şi castravete
Lamele de ciuperci deshidratate
Cartofi moi în beurre monte cu turmenic

Desert
Ganache de ciocolată cu portocală confit
Îngheţată de trandafiri

Pachet bar
Martini / Whisky on the rocks (la primire)
Vin Alb Crama Gârboiu demisec (325 ml)
1 Apă plată / minerală

Prânz special de 8 martie (orele 12 - 17)  - Preparate rafinate & recital de pian

Îţi plac acordurile fine de pian şi preparatele rafinate savurate la înălţime?
Invit-o pe femeia din viaţa ta, de 8 martie, la prânzul special, organizat la Restaurant Panoramic!

Ţi-am pregătit un meniu format din Salată Printemps, file de şalău sau cotlet de porc ca preparat principal, o prajitură uşoară şi rafinată şi o selecţie de băuturi fine.

Meniu Prânz

Gustare rece
Salată Printemps
Mix de valeriană şi ruccola, aromate cu busuioc şi ulei de măsline, piept de pui sote, scalii de parmesan şi dressing Caesar

Main Course
File de şalău învelit în praz cu sos de lime şi mărar
Cartofi şi morcovi sote
Sau
Cotlet de porc la grătar
Cartofi ţărăneşti şi ciuperci sote

Desert
Prăjitură Wild Berry cu mascarpone şi fructe de pădure

Pachet bar
Cocktail Bellini cu şampanie / Margarita cu tequila (la primire)
Vin Alb/Roşu Crama Gârboiu demisec (150 ml)
1 Apă plată / minerală

Rezervarea locurilor se face prin achitarea în avans a meniurilor până pe data de 5 martie 2015.
Vă aşteptăm cu drag!

RELATII ŞI REZERVĂRI:
Mobil: +4 (0)723-18.71.75
Mobil: +4 (0)733-58.01.54
Mobil: +4 (0)733-58.01.55
Telefon: +4 (0)232-20.52.78

E-mail: comercial@hotelunirea.ro
 panoramic@hotelunirea.ro

F: www.facebook.com/hotel.unirea
www.facebook.com/restaurantpanoramic

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Nimic de salvat

Pavel LUCESCU

Nimic de salvat

Încăput pe mâna lui Barna, Ghinea, Drulă, Năsui şi prietenii, USR a devenit un soi de anexă libertariană a PNL, unde ar fi logic să şi sfârşească, alături de gaşca Câţu-Gorghiu.

opinii

Simple notaţii

Alexandru CĂLINESCU

Simple notaţii

Sorin Oprescu mi-a fost dintotdeauna profund antipatic, şi asta înainte să aflu despre matrapazlâcurile lui. Îmi părea un şmecher de „capitală”, un ins cu apucături golăneşti, vulgar şi agresiv. Îl situam cam pe aceeaşi treaptă cu Becali, deşi la acesta din urmă mai puteam detecta nişte urme de umanitate. Am aflat, în urma condamnării lui Oprescu, ceea ce, probabil, ştia destulă lume: doctorul lucra în stil mare, cerea şpăgi colosale, avea - precum mafioţii - oameni de încredere care îl protejau şi îşi asumau treburile riscante. 

Tencuiala antiseismică

Neculai SEGHEDIN

Tencuiala antiseismică

Desigur, o legendă urbană, unul din miturile care însoţesc toate amintirile, povestirile, convingerile legate de cutremur, care au dus la dezvoltarea unei adevărate culturi a seismului în România.

Love story la “om la lună”

George PLEȘU

Love story la “om la lună”

Se face curând un an de zile de când nu am mai scos din player-ul maşinii cd-ul cu albumul În caz de om la lună, strigaţi „om la lună, stânga/ dreapta” după caz.

pulspulspuls

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

PULS

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

Multă lumea ne-a tot întrebat în ultima vreme unde o fi dispărut din peisaj sinatoarea de Iaşi cu cea mai mare greutate (la quintale ne referim, nu la influenţă, evident), dar şi cu gura cea mai mare. Ei bine, stimaţi telespectatori, am apelat pentru un răspuns la această spinoasă problemă a politichiei locale, naţionale şi, de ce nu, chiar evropeneşti am putea spune, la aceeaşi sursă a noastră care ne-a spus câte una sau alta la momentul candidaturii ei la Iaşi pe listele auriste, când mai nimeni nu ştia de un’ s-o ia pe madam: adicătelea amicul Archibald Tănase, stimaţi telespectatori, că sigur vă era olecuţă dor de el, nu-i aşa?

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.