La Bucureşti s-a deschis cel mai mare showroom Tesla din estul Europei
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

La Bucureşti s-a deschis cel mai mare showroom Tesla din estul Europei

GALERIE
Showroom-Teslounge-Bucharest-4-scaled
  • Showroom-Teslounge-Bucharest-4-scaled
- +

Teslounge Bucharest, singurul finanţator pentru achiziţia de maşini Tesla în România, a anunţat joi deschiderea primul showroom independent din România dedicat maşinilor Tesla şi estimează că va finanţa achiziţia a cel puţin 300 de autovehicule marca Tesla în România.

"Teslounge Bucharest anunţă deschiderea primul showroom independent din România dedicat maşinilor Tesla. Are o suprafaţă de peste 250 de metri pătraţi şi este cel mai mare din Sud-Estul Europei. Mai mult, din luna martie, modelul Tesla Y va fi disponibil în premieră în România", a anunţat compania.

Începând cu luna februarie, clienţii din România pot descoperi popularele maşini electrice la showroom-ul Teslounge din Bucureşti. Acesta va fi deschis pentru public din data de 22 februarie.

"Mă bucur că am reuşit, prin intermediul Teslounge, să aducem pe piaţa din România maşini Tesla şi să facem posibilă achiziţia direct din showroom a acestor modele. Scopul nostru este să oferim publicului din ţară aceste autovehicule, care sunt atât de râvnite la nivel internaţional, dar şi să susţinem procesul de achiziţie. Acum, cei interesaţi de un model Tesla pot veni la showroom şi pot testa maşinile. Oferim clienţilor noştri asistenţă pe tot traseul de cumpărare, de la test-drive şi până la serviciile de service”, a declarat Vlad Măcelaru, director de marketing şi vânzări, Teslounge Bucharest.

Teslounge Bucharest este singurul finanţator pentru achiziţia de maşini Tesla în România.

"Teslounge Bucharest aduce pe piaţa din România opţiunea de a oferi celor interesaţi de achiziţia modelelor Tesla servicii complete de finanţare. Compania oferă suport financiar şi de leasing în condiţii avantajoase. Astfel, împreună cu lideri din sectorul finanţărilor auto şi al asigurărilor, compania oferă produse gândite special pentru achiziţionarea acestor maşini. Investiţia este realizată cu aportul exclusiv al Teslounge Rent & Lease", anunţă compania.

Pentru 2021, Teslounge Bucharest estimează că va finanţa achiziţia a cel puţin 300 de autovehicule marca Tesla în România. În sprijinul celor interesaţi şi în contextul acordării subvenţiei oferite de statul român pentru achiziţia autovehiculelor electrice, Teslounge Rent & Lease este singura companie validată în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi "Rabla Plus".

În cazul automobilelor electrice, în 2020 au fost înmatriculate peste 2.800 de unităţi în România. Dintre acestea, peste 50 de autovehicule au fost marca Tesla. Un factor important în creşterea adopţiei este ecotichetul oferit de statul român, în cuantum de 45.000 lei, sumă record în Europa, care se poate cumula cu prima de casare şi bonusurile aferente, în valoare de 10.000 lei. Astfel, clienţii pot beneficia de o subvenţie totală de 55.000 lei.

Singurul service autorizat Tesla din Uniunea Europeană este în Viena, iar clienţii sunt ajutaţi să trimită maşina în Austria, dacă e necesar.

În ceea ce priveşte planurile Tesla pentru România, compania a anunţat că va instala superchargere în patru oraşe: Bucureşti, Piteşti, Timişoara şi Sibiu. În prezent, Model 3 este primul automobil electric care a depăşit borna de 100.000 unităţi produse într-un an.

"Considerând popularitatea de care deja se bucură acest automobil în rândul clienţilor din România, posibilitatea plasării comenzilor pentru noile modele S şi X şi demararea producţiei de Model Y în Germania începând cu jumătatea acestui an, Teslounge se aşteaptă la o cerere în continuă creştere în 2021", spun reprezentanţii companiei.

Compania Teslounge Rent & Lease SA deschide cel mai mare centru de finanţare şi showroom independent Tesla din Europa de Est. Investiţia deschide publicului român posibilitatea să experimenteze îndeaproape modelele Tesla, dar oferă şi servicii financiare, suport logistic şi asistenţă în procesul de achiziţie.

Introdus în 2017, Model 3 a devenit rapid prima maşină electrică ce a depăşit 100.000 de unităţi produse într-un singur an.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

Dan CONSTANTIN

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti.

Filmuletul zilei

opinii

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Nichita DANILOV

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru.

Noii infractori

Dana ȚABREA

Noii infractori

În cadrul Maratonului dramaturgiei israeliene pe scene româneşti, derulat între 14 şi 16 aprilie, cele cinci teatre partenere (Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul „L.S. Bulandra” Bucureşti şi Teatrul de Stat din Constanţa), propun publicului, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului, montări ale pieselor unor autori israelieni de prestigiu, precum Edna Mazia, Hillel Mittelpunkt, Zadok Zemach, Savyon Liebrecht sau Hanoh Levin.

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Michael ASTNER

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Ultima întrebare a interviului (din Die Welt) luat de Mara Delius politologului Mark Lilla (despre care am scris săptămâna trecută) pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de 150 de intelectuali din SUA (majoritatea de stânga!, cum m-a asigurat la telefon un prieten…).

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.