La FideliaCasa, stabilitate înseamnă: talent, încredere în forţele proprii, orientarea către oameni, perseverenţă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

La FideliaCasa, stabilitate înseamnă: talent, încredere în forţele proprii, orientarea către oameni, perseverenţă

GALERIE
logo-fidelia
  • logo-fidelia
- +

Majoritatea candidaţilor ce se prezintă la un interviu de recrutare răspund la întrebarea legată de aşteptările lor de la compania noastră: ”stabilitate”.


Dar ce înseamnă oare acest termen într-o societate în care legile se schimbăde pe o zi pe alta iar pământul se cutremură fără să ”ne întrebe” dacă ne dorim acest lucru? Mulţi asociază această siguranţă cu existenţa unui salariu fix care le oferă lor certitudinea faptului că au cu ce să-şi plătească facturile, chiria etc.

Există oare posibilitatea unui venit lunar permanent în domeniul imobiliar? Cu certitudine că răspunsul este ”DA!”. Şi spun asta în cunoştinţă de cauză, având în jurul meu exemple de oameni care au această profesie de ani şi care nu se văd  făcând altceva. Cum au reuşit? Dacă îi întreb, îmi răspund simplu: îmi place ceea ce fac şi ... ”îmi iese”.

Într-adevăr, pentru a avea succes într-o profesie, e foarte important să o faci cu plăcere. Dar dincolo de plăcere, mai sunt şi alte lucruri care contează în drumul spre succes: abilităţile pe care le ai, concentrarea, perseverenţa, dorinţa de dezvoltare profesională permanentă, munca şi un mediu în care să poţi performa. FideliaCasa este o companie în care sunt mulţi agenţi care au de ani buni venituri în fiecare lună, ce-i drept diferite. Dar îi văd mereu cu zâmbetul pe buze, salutându-mă uneori în fugă pentru că au treabă - pe teren sau la birou.

Profesia de agent imobiliar e frumoasă - gândiţi-vă că aceşti oameni vă ajută să vă împliniţi unul dintre cele mai frumoase visuri pe care un om le are într-o viaţă: acela de a-şi achiziţiona propria locuinţă. Şi dacă îi vedeţi uneori, după încheierea tranzacţiei la Notariat zâmbind, să ştiţi că zâmbetele acestor oameni nu sunt datorate doar comisionului încasat, ci în primul rând pentru satisfacţia unui lucru dus la bun sfârşit şi pentru bucuria adusă în sufletele clienţilor lor. 

Ca să concluzionez, în FideliaCasa, ”stabilitate” înseamnă: talent, încredere în forţele proprii, orientarea către oameni, perseverenţă, disciplină, muncă. Or mai fi şi altele, dar mă opresc aici îndemnându-vă săpriviţi şi această profesie, de  agent imobiliar, ca fiind una care vă poate oferi acea stabilitate pe care v-o doriţi.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Trişorii

Cătălin ONOFREI

Trişorii

Când Iohannis va realiza că a pierdut definitiv partida s-ar putea să-i vină ideea să măsluiască din nou cărţile!

Filmuletul zilei

opinii

Regula numărul unu

Briscan ZARA

Regula numărul unu

Un şef ales politic nu va fi vreodată unul eficient. Interesele lui vor fi doar personale şi politice (a se citi „de clan”), iar modul lui de lucru cu străinii de partid va fi unul tipic: va ajuta pe unii sau pe alţii pentru a şi-i face apropiaţi şi loiali, iar restul, majoritatea adică, va fi complet neglijată. Şi istoria se repetă.

Sensul lui „To be continued”

Cristina DANILOV

Sensul lui „To be continued”

Ţi s-a întâmplat vreodată ca în timp ce încerci să adormi să te sâcâie insistent proiectul pe care nu ai reuşit să îl finalizezi la serviciu sau să ai în faţa ochiului minţii răzătoarea de legume electrică pe care o tot vezi la reclame şi pe care, din lipsă de timp, nu ai reuşit să o procuri? 

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

pulspulspuls

Un ritual străvechi va avea loc diseară la un birou important din târg

PULS

Un ritual străvechi va avea loc diseară la un birou important din târg

O veste neobişnuită şi străvezie ca figura unui strigoi, numai bună pentru sărbătoarea de astăzi, de Sf. Andrei, a venit ca un vârtej azi noapte, odată cu o rafală de vânt care s-a abătut pe strada din faţa redacţiei.

Caricatura zilei

Crenvurșt nevegetal

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.