anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

Advertorial

La FideliaCasa, stabilitate înseamnă: talent, încredere în forţele proprii, orientarea către oameni, perseverenţă

GALERIE
logo-fidelia
 • logo-fidelia
- +

Majoritatea candidaţilor ce se prezintă la un interviu de recrutare răspund la întrebarea legată de aşteptările lor de la compania noastră: ”stabilitate”.


Dar ce înseamnă oare acest termen într-o societate în care legile se schimbăde pe o zi pe alta iar pământul se cutremură fără să ”ne întrebe” dacă ne dorim acest lucru? Mulţi asociază această siguranţă cu existenţa unui salariu fix care le oferă lor certitudinea faptului că au cu ce să-şi plătească facturile, chiria etc.

Există oare posibilitatea unui venit lunar permanent în domeniul imobiliar? Cu certitudine că răspunsul este ”DA!”. Şi spun asta în cunoştinţă de cauză, având în jurul meu exemple de oameni care au această profesie de ani şi care nu se văd  făcând altceva. Cum au reuşit? Dacă îi întreb, îmi răspund simplu: îmi place ceea ce fac şi ... ”îmi iese”.

Într-adevăr, pentru a avea succes într-o profesie, e foarte important să o faci cu plăcere. Dar dincolo de plăcere, mai sunt şi alte lucruri care contează în drumul spre succes: abilităţile pe care le ai, concentrarea, perseverenţa, dorinţa de dezvoltare profesională permanentă, munca şi un mediu în care să poţi performa. FideliaCasa este o companie în care sunt mulţi agenţi care au de ani buni venituri în fiecare lună, ce-i drept diferite. Dar îi văd mereu cu zâmbetul pe buze, salutându-mă uneori în fugă pentru că au treabă - pe teren sau la birou.

Profesia de agent imobiliar e frumoasă - gândiţi-vă că aceşti oameni vă ajută să vă împliniţi unul dintre cele mai frumoase visuri pe care un om le are într-o viaţă: acela de a-şi achiziţiona propria locuinţă. Şi dacă îi vedeţi uneori, după încheierea tranzacţiei la Notariat zâmbind, să ştiţi că zâmbetele acestor oameni nu sunt datorate doar comisionului încasat, ci în primul rând pentru satisfacţia unui lucru dus la bun sfârşit şi pentru bucuria adusă în sufletele clienţilor lor. 

Ca să concluzionez, în FideliaCasa, ”stabilitate” înseamnă: talent, încredere în forţele proprii, orientarea către oameni, perseverenţă, disciplină, muncă. Or mai fi şi altele, dar mă opresc aici îndemnându-vă săpriviţi şi această profesie, de  agent imobiliar, ca fiind una care vă poate oferi acea stabilitate pe care v-o doriţi.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

NATO în faţa unei noi extinderi

Lucian DÎRDALA

NATO în faţa unei noi extinderi

Pentru Alianţă, cererile de aderare ale Suediei şi Finlandei sunt uşor de gestionat din perspectiva compatibilităţii. Există însă unele presiuni şi constrângeri de cu totul altă natură.  

opinii

Metamorfozele lui Eugenides

Codrin Liviu CUȚITARU

Metamorfozele lui Eugenides

Deşi unii comentatori vorbesc despre o „moarte” a postmodernismului american - prin revenirea romanului recent la epic, la poveste -, în realitate nu asistăm acum decît la remodelarea vechilor structuri moştenite de la Barth sau Hassan şi la reconsiderarea funcţiilor esenţiale ale ficţiunii. Reabilitarea instrumentarului epic reprezintă contribuţia estetică a „generaţiei următoare”, în interiorul căreia strălucesc deja Jeffrey Eugenides (laureat al Premiului Pulitzer în 2003) şi Jonathan Franzen (distins cu National Book Award în 2001). 

Politica monetară şi inflaţia

Alin ANDRIEȘ

Politica monetară şi inflaţia

În ultima perioadă se discută foarte mult despre creşterea preţurilor şi reducerea puterii de cumpărare, dar mai puţin despre soluţii şi măsurile ce ar trebui adoptate de autorităţi. Preţurile de consum au crescut în România şîn aprilie?ţ cu 3,7% comparativ cu luna martie 2022, astfel rata anuală a inflaţiei în luna aprilie 2022 comparativ cu luna aprilie 2021 a atins nivelul de 13,8% cel mai ridicat din 2004 când rata inflaţiei a fost 11,9%ş1ţ. 

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Mircea MORARIU

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Nu trebuie să fii un observator din cale afară de atent al vieţii politice interne pentru a băga de seamă că dl. prof.dr. Sorin Cîmpeanu este unul dintre cei mai activi miniştri din guvernul Ciucă. Apare aproape zilnic la câte un post de televiziune cu acoperire naţională (şi, slavă Domnului!avem multe), face mereu anunţuri legate de schimbări în sistemul de învăţământ, în procedurile de evaluare,vrea să se renunţe la teze, schimbă pe nepusă masă structura anului şcolar, cheamă pe neaşteptate studenţii din online în sălile de curs, anunţă că profesorilor le va fi prin lege interzis să îşi mediteze propriii elevi. 

pulspulspuls

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

PULS

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

Pentru că tot am adus ieri vorba de postări lugubre, pomenind-o pe aia a conţilierului premarelui Chirica, musiu fost vice Botez, care făcea apologia rublei ruseşti, iacătă că unii cetitori mai atenţi ca noi ne-au şi probozit olecuţă, pe motiv că nu vedem şi pe alţii, mai importanţi, care bat câmpii prin bălăriile cu ciulini ale facebook-ului cu şi mai multă graţie.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.