anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

sambata, 21.05.2022

La poliţele Casco preţul reparaţiilor ajunge triplu faţă de o reparaţie fără Casco

GALERIE
accident
 • accident
- +

Preţurile pot să difere în funcţie de furnizorul de piese, de calitatea pieselor, originale sau after-market, şi în funcţie de capacitatea unui service de a negocia preţul de achiziţie pentru astfel de piese, susţine Omniasig.

Piaţa asigurărilor auto din Româ­nia, un segment dominant al indus­tri­ei, ta­to­nează un subiect important timp de mai mulţi ani, acela al des­pă­gu­birilor plătite de asgurători. În ca­zul poliţelor Casco, prin care com­pa­niile de asigu­rări au, de regulă, cola­bo­rări cu unită­ţi­le reparatoa­re, pre­ţul re­paraţiilor ajunge să fie de trei ori mai mare decât dacă un indi­vid, fără asi­gurare Casco, face repa­ra­ţia separat.

ZF a prezentat pe 8 noiembrie 2021 un caz real al unui client Omni­asig, care de­ţine o poliţă Casco. Per­soa­na a fost pusă în situaţia de a-şi re­pa­ra par­bri­zul fisurat al unui auto­tu­rism mar­ca Ford Fiesta pe asigurarea Casco emi­să de Om­ni­asig. După ce par­brizul a fost înlocuit la re­prezen­tan­ţa Ford, uni­tate cu care asi­gu­ră­to­rul colabo­rea­ză, plata efectuată de că­tre Omniasig către unitatea repara­toa­re a fost de 5.400 lei, în condiţiile în care, la o cău­tare pe internet, preţul unui par­briz pen­tru această maşină ajun­gea la cel mult 1.500 lei, cu tot cu manoperă.

Aflați amănunte de pe zf.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Generaţia de AUR şi sporturile

Nicolae GRECU

Generaţia de AUR şi sporturile

Stimaţi iubitori de fotbal şi sporturi din spaţiul carpato-danubian-pontic, realizăm acum că noi, condeierii, pixarii şi tastatorii în domeniu am greşit în masă în aprecierile noastre.

opinii

Creşterea oraşului

arh. Ionel OANCEA

Creşterea oraşului

După reculul din anii postcomunişti, când falimentul industriei ieşene a distrus zeci de mii de locuri de muncă, dezvoltarea Iaşului a fost previzibilă. În fapt este marele pol de atracţie al regiunii Nord-Est şi unul dintre cele mai mari din ţară.

Lumina de la capătul Luminiţei

pr. Constantin STURZU

Lumina de la capătul Luminiţei

Aşa cum ni se relatează în pericopa evanghelică ce se citeşte mâine în bisericile ortodoxe (de la Ioan 4, 5-42), Iisus are un dialog deloc comod cu o femeie ce venise să scoată apă de la o fântână din Samaria, de lângă cetatea Sihar, acolo unde Domnul, ostenit de călătorie, se aşezase în aşteptarea ucenicilor plecaţi să cumpere de mâncare.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Articolul se referă pe scurt la apariţia componentei romanice a conştiinţei inaţionale a românilor.

pulspulspuls

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

PULS

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

Auzim prin zona băieţilor de la cumătrie că e mare agitaţie în zona acestora, cu tot sprijinul indirect de care beneficiază ei dinspre palatul cel roznovan, pe motiv că sunt prea şuntaţi de concurenţa pe bune care vine dinafara Iaşului cu bani tot mai mulţi de investit în cartiere întregi de blocuri.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.