La Silk District îți poți plăti apartamentul în maxim 30 de ani! Ce condiții trebuie îndeplinite
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 30.07.2021

Articol susținut de Prime Kapital

La Silk District îți poți plăti apartamentul în maxim 30 de ani! Ce condiții trebuie îndeplinite

GALERIE
1 (8)
  • 1 (8)
- +

Silk District, cartierul care își propune să revoluționeze piața imobiliară din Iași, inovează și în ceea ce privește modul de achiziționare al apartamentelor. Prime Kapital, puternicul dezvoltator imobiliar care a conceput cel mai cool cartier al Iașului, primul de tip brownfield din oraș, pune la dispoziția clienților un program unic în România, de tip ”help to buy”, denumit FlexAssist. 

Persoanele care vor dori să apeleze la programul amintit au posibilitatea de a-și plăti locuința într-un interval de maxim 30 ani de la finalizarea acesteia. Programul presupune plata unui avans de minim 10% din prețul unității. În baza unui ante-contract de vânzare-cumpărare, poți cumpăra locuința la prețul stabilit astăzi și poți de asemenea beneficia de prețuri ce includ reduceri early bird, tipice pentru vânzările la stadiul de proiect. 
 
 
Termenul lung de valabilitate al ante-contractului de vânzare-cumpărare oferă cumpărătorilor posibilitatea de a realiza achiziția în ritmul care li se potrivește cel mai bine. Mai mult, cumpărătorii se vor putea muta în locuință după finalizarea acesteia, în baza unui contract de închiriere încheiat pentru o perioadă de cel puțin 5 ani.  
 
O altă facilitate oferită de FlexAsssist este posibilitatea de a contracta un credit direct de la dezvoltator, pentru achitarea restului de preț. Condițiile de accesare a ineditului program oferit de Prime Kapital sunt accesibile. 
 
După primii ani, clientul are la dispoziție următoarele soluții flexibile:
 
• Poate finaliza achiziția (prin semnarea contractului de vânzare-cumpărare) și achita suma rămasă de plată din surse proprii, credit ipotecar, sau credit de la dezvoltator;
 
• Poate continua să stea cu chirie până la 15 ani;
 
• Poate plăti avansuri suplimentare, fără costuri adiționale, și să beneficieze de reduceri adiționale la rata chiriei.
 
„FlexAssist este un program unic pe piață, prin care sprijinim clienții Prime Kapital și consolidăm angajamentul pe termen lung pentru proiectele pe care le dezvoltăm. Le oferim clienților programe de tipul , o varietate de opțiuni și pachete, iar după predare, asigurăm managementul ansamblului rezidențial în primii cinci ani, asigurându-ne astfel că zonele fără mașini rămân ca atare, că serviciile de mentenanță se fac într-o manieră profesionistă și eficientă din punct de vedere al costurilor. Îi considerăm pe clienții noștri investitori și, în acest fel, ne aliniem interesul cu al lor”, a precizat Maggie Kitshoff, Residential Partner Prime Kapital.
 
Toate detaliile legate de modul în care clienții Silk District, cartierul care va fi situat la doar zece minute de mers pe jos de campusul Tudor Vladimirescu și 20 de minute de Palas, pot accesa programul FlexAssist pot fi găsite pe https://silkdistrict.ro/flexassist/

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

În căutarea Secretarului General

Lucian DÎRDALA

În căutarea Secretarului General

În ceea ce priveşte dimensiunea geografică şi politică, ideea unui secretar general venit din Est pare, şi ea, atractivă. Pe fondul relaţiilor tensionate cu Moscova, ea ar transmite un mesaj de fermitate, date fiind încercările Rusiei de a submina stabilitatea unora dintre ţările din flancul răsăritean.

Filmuletul zilei

opinii

Ciudăţenii şi nu prea

Alexandru CĂLINESCU

Ciudăţenii şi nu prea

Digi anunţă, pentru această toamnă, un curs intensiv de jurnalism cu durata de trei luni. Prima obiecţie care îţi vine în minte este că trei luni înseamnă mult mai puţin decât trei ani de facultate (plus doi pentru un eventual master). Să admitem totuşi că e vorba de nişte cursuri intensive, cu rol de iniţiere în secretele meseriei. 

Drum fără pulbere (I)

Neculai SEGHEDIN

Drum fără pulbere (I)

Întrebat fiind de ce a încheiat pactul cu diavolul, pact care includea şi romanul Drum fără pulbere, scriitorul Petru Dumitriu ar fi răspuns sec: De foame! Judecând după averea pe care o adunase până la fuga sa în Republica Federală Germania, în februarie 1960, se pare că marele romancier era posesorul unei pofte de mâncare insaţiabile! 

Despre tinerii care nu învaţă, nu muncesc şi nu urmează o formă de pregătire profesională

Ciprian IFTIMOAEI

Despre tinerii care nu învaţă, nu muncesc şi nu urmează o formă de pregătire profesională

Avem o problemă cu forţa de muncă, o ştim cu toţii, în special cu lipsa oamenilor pregătiţi profesional/ calificaţi/ disponibili de a munci. Care sunt cauzele acestei probleme? 

pulspulspuls

Domn premare a plecat în concediu în străinătăţuri fără să spună lumii

PULS

Domn premare a plecat în concediu în străinătăţuri fără să spună lumii

Ieri dimineaţă, când se îngâna ziua cu noaptea, ghici cine se îndrepta spre aeroport, stimaţi telespectatori? Da, aţi ghicit, era dom’ premare în persoană. Nu, nu, nu era în drum spre vreo Brazilie, vreun Madagascar sau alt stat cu care nu avem acord de extrădare, nu, nu… Omul cică s-a îmbarcat efectiv ca tot omul, într-o cursă de Altalya, unde a plecat cu famiglia pentru relaxare timp de zece zile, din ce am înţeles. Du pă cum ştiţi, chiar cu o zi înainte de plecare în zona Antalyei au izbucnit masive incendii de vegetaţie şi păduri din cauza caniculei ucigătoare, şi zic unii că premarele a stat niţel la îndoială din cauza asta, a urmărit cu mare atenţie ştirile tematice, apoi a decis că musai să plece, ca să nu piadă banii pe bilete. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.