La USAMV Iași ai 4 facultăți și 17 specializări, dotări la standarde europene (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

La USAMV Iași ai 4 facultăți și 17 specializări, dotări la standarde europene (P)

Dotări și specializări la USAMV Iași, motive să înveți aici

GALERIE
sediu-usamv-iasiamfiteatru-usamvsala-lab-usamvbiblioteca-usamvexpeditie-usamvexperiment-usamvlaborator usamv (1)spital animale usamvexperiment-usamv-unuexpozitie-flori-usamvcladire-fac-usamvlaborator-usamvsala-curs-usamv-1utilaje-usamvsp-animale-usamvlaborat-usamvsala-curs-usamv-2sala-curs-usamv-3paine-usamv
 • sediu-usamv-iasi
 • amfiteatru-usamv
 • sala-lab-usamv
 • biblioteca-usamv
 • expeditie-usamv
 • experiment-usamv
 • laborator usamv (1)
 • spital animale usamv
 • experiment-usamv-unu
 • expozitie-flori-usamv
 • cladire-fac-usamv
 • laborator-usamv
 • sala-curs-usamv-1
 • utilaje-usamv
 • sp-animale-usamv
 • laborat-usamv
 • sala-curs-usamv-2
 • sala-curs-usamv-3
 • paine-usamv
- +

Dacă termini liceul este important de unde îți începi drumul în viață. Dacă ești părinte vrei să știi ce perspective îi oferi copilului tău.

Acum, mai mult ca niciodată, practica și educația ancorate în câmpul muncii sau în mediul de afaceri devin componente esențiale în instruirea tinerilor. Căutați facultăți, universități care să fie capabile să îi pregătească pentru integrarea în societate! Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași (în curând Universitatea pentru Științele Vieții) este în proces continuu de modernizare, are profesori tineri, implicați în proiecte de cercetare, consultanță și oferă ajutor absolvenților dincolo de mediul academic.

Alege să studiezi despre cum poți controla un domeniu esențial al lumii – Alimentația! De la materia primă până la prelucrarea produselor alimentare, la produsul finit, controlat și expertizat.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași ( în curând Universitatea pentru Științele Vieții ) îți oferă toate condițiile:

Tehnologii și laboratoare de ultimă generație

Campus universitar modern

Pregătire practică în baze proprii

200 de cadre didactice cu expertiză națională și internațională

Burse de studiu și sociale între 700 și 1200 lei

Facultățile de Agricultură, Horticultură, Ingineria Resurselor Animale și Alimentare (fosta Facultate de Zootehnie) și cea de Medicină Veterinară au recunoaștere europeană pentru 17 specializări din topul cerințelor pieței muncii.

Pregătim pentru viitor ingineri pentru agricultură, horticultură, biologie, ingineria și managementul afacerilor agricole, protecția mediului, zootehnie, industria alimentară, alimentație publică și turism, biotehnologii agricole, precum și medici veterinari.

Detalii pe:

https://www.facebook.com/uaiasi/

http://www.uaiasi.ro/admitere/

https://www.youtube.com/channel/UCU-JPbY0PkIEfmUWIYHleBA

https://www.youtube.com/watch?v=v0vC5byUXPI – România văzută din tractor

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.