anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 27.05.2022

Advertorial

La USAMV Iași ai 4 facultăți și 17 specializări, dotări la standarde europene (P)

Dotări și specializări la USAMV Iași, motive să înveți aici

GALERIE
sediu-usamv-iasiamfiteatru-usamvsala-lab-usamvbiblioteca-usamvexpeditie-usamvexperiment-usamvlaborator usamv (1)spital animale usamvexperiment-usamv-unuexpozitie-flori-usamvcladire-fac-usamvlaborator-usamvsala-curs-usamv-1utilaje-usamvsp-animale-usamvlaborat-usamvsala-curs-usamv-2sala-curs-usamv-3paine-usamv
 • sediu-usamv-iasi
 • amfiteatru-usamv
 • sala-lab-usamv
 • biblioteca-usamv
 • expeditie-usamv
 • experiment-usamv
 • laborator usamv (1)
 • spital animale usamv
 • experiment-usamv-unu
 • expozitie-flori-usamv
 • cladire-fac-usamv
 • laborator-usamv
 • sala-curs-usamv-1
 • utilaje-usamv
 • sp-animale-usamv
 • laborat-usamv
 • sala-curs-usamv-2
 • sala-curs-usamv-3
 • paine-usamv
- +

Dacă termini liceul este important de unde îți începi drumul în viață. Dacă ești părinte vrei să știi ce perspective îi oferi copilului tău.

Acum, mai mult ca niciodată, practica și educația ancorate în câmpul muncii sau în mediul de afaceri devin componente esențiale în instruirea tinerilor. Căutați facultăți, universități care să fie capabile să îi pregătească pentru integrarea în societate! Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași (în curând Universitatea pentru Științele Vieții) este în proces continuu de modernizare, are profesori tineri, implicați în proiecte de cercetare, consultanță și oferă ajutor absolvenților dincolo de mediul academic.

Alege să studiezi despre cum poți controla un domeniu esențial al lumii – Alimentația! De la materia primă până la prelucrarea produselor alimentare, la produsul finit, controlat și expertizat.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași ( în curând Universitatea pentru Științele Vieții ) îți oferă toate condițiile:

Tehnologii și laboratoare de ultimă generație

Campus universitar modern

Pregătire practică în baze proprii

200 de cadre didactice cu expertiză națională și internațională

Burse de studiu și sociale între 700 și 1200 lei

Facultățile de Agricultură, Horticultură, Ingineria Resurselor Animale și Alimentare (fosta Facultate de Zootehnie) și cea de Medicină Veterinară au recunoaștere europeană pentru 17 specializări din topul cerințelor pieței muncii.

Pregătim pentru viitor ingineri pentru agricultură, horticultură, biologie, ingineria și managementul afacerilor agricole, protecția mediului, zootehnie, industria alimentară, alimentație publică și turism, biotehnologii agricole, precum și medici veterinari.

Detalii pe:

https://www.facebook.com/uaiasi/

http://www.uaiasi.ro/admitere/

https://www.youtube.com/channel/UCU-JPbY0PkIEfmUWIYHleBA

https://www.youtube.com/watch?v=v0vC5byUXPI – România văzută din tractor

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un concurs de arhitectură care poate da Iaşului o nouă clădire emblematică

Toni HRIŢAC

Un concurs de arhitectură care poate da Iaşului o nouă clădire emblematică

Anunţul companiei Iulius apropie de sfârşit o dezbatere publică care în urmă cu trei ani a mobilizat societatea civilă ieşeană. Au fost douăsprezece ore de discuţii aprinse, marcate de suspiciune şi neîncredere. Este însă atributul unui oraş de valoare să scoată o asemenea soluţie după discuţii încinse.

opinii

Franţa: un guvern de tranziţie, dar cu probleme

Alexandru CĂLINESCU

Franţa: un guvern de tranziţie, dar cu probleme

După ce reluaseră sloganul clasic, „să punem stavilă extremei drepte”, au descoperit că extrema stângă, sub conducerea lui Jean-Luc Mélenchon, a devenit mai periculoasă decât partidul lui Marine Le Pen. În consecinţă, executivul actual (căruia comentatorii îi prevăd o viaţă scurtă) a fost alcătuit în aşa fel încât să „ciupească” (scuzaţi termenul) din electoratul mélenchonist.

Cine ocupă scaunul gol?

George PLEȘU

Cine ocupă scaunul gol?

Iaşul are nevoie de un organism care să direcţioneze, să ghideze şi să potenţeze eforturile culturale ale comunităţii, de la administraţia locală şi instituţiile culturale de stat, la societatea civilă, sectorul cultural independent şi până la publicul existent şi dezvoltarea de noi audienţe. Fie că se va chema Institutul Cultural Ieşean sau în orice alt fel, înfiinţarea sa este esenţială pentru a reprezenta interesele industriilor culturale şi creative şi a realiza cât mai rapid o strategie culturală care să facă parte dintr-o viitoare strategie de oraş.

IN MEMORIAM: Am pierdut un model - prof. dr. Victor Strat

dr. Eugen TÂRCOVEANU

IN MEMORIAM: Am pierdut un model - prof. dr. Victor Strat

Alături de alte mari personalităţi chirurgicale, profesorul Victor Strat se înscrie în galeria celor care au contribuit la progresul şi modernizarea chirurgiei din ţara noastră. Şcoala pe care a format-o îi este pe deplin recunoscătoare şi îi va păstra o vie amintire.

pulspulspuls

Agamiţii Dandanache de la Iaşi: o lungă şi tristă poveste de succes

Agamiţii Dandanache de la Iaşi: o lungă şi tristă poveste de succes

Tare ne-am mai amuzat alaltăieri, stimaţi telespectatori, când l-am auzit pe fostul şef liberal nea Şică Orban dezvăluind boborului, la o emisiune teve şi oră de maximă audienţă, şi chiar de ziua lui, cum a trebuit el săracul să-i paraşuteze pe listele parlamentare liberale pe actualul premier Ciucă şi pe actualul menistru al Justiţiei Predoiu, totul la intervenţii din afara partidului (de la Cotroceni, adicătelea). 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.