anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 17.08.2022

Advertorial

La USV Iași găseşti 4 facultăți și 17 specializări, dotări la standarde europene.Alege să studiezi despre securitatea alimentară! (P)

GALERIE
panorama-usv-iasilogo-usv-iasicurs-usv-iasilaborator-usv-iasi-doicurs-usv-iasi-doicurs-usv-iasi-patrutarg-usv-iasistudenti usvintrare-usv-iasilaborator-usv-iasi-treicurs-usv-iasi-doicurs-usv-iasi-treilaborator-usv-iasi-unulaborator-usv-iasi
 • panorama-usv-iasi
 • logo-usv-iasi
 • curs-usv-iasi
 • laborator-usv-iasi-doi
 • curs-usv-iasi-doi
 • curs-usv-iasi-patru
 • targ-usv-iasi
 • studenti usv
 • intrare-usv-iasi
 • laborator-usv-iasi-trei
 • curs-usv-iasi-doi
 • curs-usv-iasi-trei
 • laborator-usv-iasi-unu
 • laborator-usv-iasi
- +

Dacă termini liceul este important de unde îți începi drumul în viață. Dacă ești părinte vrei să știi ce perspective îi oferi copilului tău. Acum, mai mult ca niciodată, practica și educația ancorate în câmpul muncii sau în mediul de afaceri devin componente esențiale în instruirea tinerilor.

Căutați facultăți, universități care să fie capabile să îi pregătească pentru integrarea în societate!

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” este în proces continuu de modernizare, are profesori tineri, implicați în proiecte de cercetare, consultanță și oferă ajutor absolvenților dincolo de mediul academic.

Alege să studiezi despre cum poți controla un domeniu esențial al lumii – Alimentația! De la materia primă până la prelucrarea produselor alimentare, la produsul finit, controlat și expertizat.

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” îți oferă toate condițiile:

     tehnologii și laboratoare de ultimă generație

     • campus universitar modern

     • pregătire practică în baze proprii

     • 200 de cadre didactice cu expertiză națională și internațională

     • burse de studiu și sociale între 750 și 1200 lei

Facultățile de Agricultură, Horticultură, Ingineria Resurselor Animale și Alimentare și cea de Medicină Veterinară au recunoaștere europeană pentru 17 specializări din topul cerințelor pieței muncii.

Pregătim pentru viitor ingineri pentru agricultură, horticultură, biologie, ingineria și managementul afacerilor agricole, protecția mediului, zootehnie, industria alimentară, alimentație publică și turism, biotehnologii agricole, precum și medici veterinari.

Detalii pe:

https://www.facebook.com/uaiasi/

http://www.uaiasi.ro/admitere/

https://www.youtube.com/channel/UCU-JPbY0PkIEfmUWIYHleBA

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Rivalităţi globale (II)

Lucian DÎRDALA

Rivalităţi globale (II)

Este mult mai greu să articulezi, astăzi, o doctrină a îngrădirii, când ţintele ei sunt regimuri cu care nu demult Occidentul stătea - iar în anumite domenii, încă mai stă - la aceeaşi masă, tratându-le drept actori legitimi.

opinii

Provincialismul trufaş al capitalei

Florin CÎNTIC

Provincialismul trufaş al capitalei

Într-una dintre postările sale educative de pe FB, Dan Alexe sublinia că toţi avem accent şi că cel valah, „dă Bucureshti”, e unul dintre cele mai caraghioase, graiul obişnuit al respectivilor aborigeni fiind şi plin de greşeli de acord. Căci a fi provincial nu e o chestiune de plasare geografică, ci de educaţie, nu?

Caua şi politicaua

Radu PĂRPĂUȚĂ

Caua şi politicaua

Jivină fantastică caua/ e rudă cu bau-baua/ şi politicaua:/ sperie copiii: ai!/ fac pipi în pat: vai!/ Şi vrabia-i pui,/ dar dracul ştie de când îi,/ zice o zicală/ naţională./ 

Valori, performanţe, creativitate (I): Alexandra Dăriescu

Alex VASILIU

Valori, performanţe, creativitate (I): Alexandra Dăriescu

Siguranţă, sensibilitate, putere de adaptare, vecinătate netulburată a maturităţii. Sunt impresiile stabile de care am avut parte la primele audiţii ale pianistei Alexandra Dăriescu.

pulspulspuls

Sângele de frate - Care-i treaba cu Muraru şi murăturile lui despre rotaţie?

Sângele de frate - Care-i treaba cu Muraru şi murăturile lui despre rotaţie?

Multă lume ne-a tot întrebat în ultimele zile cum se face de declaraţiile liderului liberal de la Iaşi, dipotatul Muraru, legate de rotaţia premierilor între PSD şi PNL, au fost aşa de preluate şi mediatizate de tătă presa naţională, asta în timp ce până atunci dipotatul şi-n limbă dacă stătea nu relata nimeni nimicuţa despre el. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.