anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

Laboratorul de analize medicale Recumedis

Sănătatea pe primul loc!

GALERIE
spital+lab+ambmarcela
  • spital+lab+amb
  • marcela
- +

Efectuarea analizelor medicale periodice este un pas important, din păcate adesea ignorat, în prevenția și tratarea cu maximum de succes a afecțiunilor de orice tip. Starea de sănătate a fiecărei persoane trebuie verificată periodic, la intervale anuale, sau mai des, în cazul identificării unor simptome deranjante. Detectarea timpurie a bolilor este primul pas spre o vindecare rapidă și eficientă, fără a marca negativ, pe termen mediu și lung, starea generală a pacientului.

Laboratorul de analize Recumedis vine în întâmpinarea pacienților cu o gamă complexă de investigații paraclinice efectuate prompt, în numeroase specialități, la standarde înalte de calitate, cu scopul de a satisface cele mai diverse și exigente cerințe. Echipa laboratorului tratează cu profesionalism și eficiență fiecare pacient.

În cadrul laboratorului de analize Recumedis se pot efectua investigații paraclinice gratuite, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist, în limita fondurilor lunare disponibile acordate de Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dar și contra cost. Laboratorul de analize medicale Recumedis efectuează o gamă largă de analize din următoarele specialități: hematologie, biochimie, imunologie și microbiologie.

Laboratorul este parte integrată a grupului de firme Iașisting, companie cu o vastă experiență în lucrul cu clienții persoane juridice. Astfel, echipa Recumedis a consolidat un sistem integrat prin care să eficientizeze traseul analiză – rezultat, cu scopul de a le oferi acestora cele mai bune servicii într-o singură locație, cu minimum de efort depus din partea lor. În acest sens, persoanele juridice pot beneficia și de serviciile cabinetului de medicina muncii Recumedis, care activează în strânsă legătură cu laboratorul de analize.

De asemenea, persoanele fizice pot beneficia de profesionalismul și dedicarea personalului din cadrul laboratorului, pregătit să răspundă celor mai diverse și exigente solicitări, în cel mai scurt timp posibil și cu cele mai eficiente rezultate.

Personalul laboratorului vă așteaptă cu aparatură și tehnici moderne de procesare a analizelor, într-un spațiu dotat și amenajat în conformitate cu toate cerințele europene din domeniu.

Laboratorul de analize Recumedis este parte a grupului de firme Iașisting și se află în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10. Mai multe detalii și informații se pot obține la tel. 0332/882865 (int.103), fax 0332/882932, mail secretariat@recumedis.ro sau pe www.recumedis.ro.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Otravă şi prostie veche (I)

Cătălin ONOFREI

Otravă şi prostie veche (I)

Recurgeţi la următorul experiment mental: închipuiţi-vă că, în mai 1990, Ion Iliescu şi FSN au luat decizia istorică de a nu mai intra în lupta electorală.

Filmuletul zilei

opinii

Într-o bună zi…

Briscan ZARA

Într-o bună zi…

Anii trec, corpul îmbătrâneşte, voinţa se diminuează şi mai mult, iar la un moment dat chiar spui fără să îţi dai seama că nu mai poţi fizic face lucrurile pe care le-ai tot amânat. Nu te mai ţin balamalele. Nu mai poţi urca pe munte, nu mai poţi alerga, nu mai poţi înota, nici măcar nu mai poţi sta treaz mai târziu de ora 23, nimic. Ai amânat până ce le-ai anulat.

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Consolidarea democraţiei reprezintă un proces eminamente focalizat pe îndeplinirea unor standarde politice: alegeri libere şi corecte, independenţa mass-media, guvernare democratică (stat de drept, eficienţă, transparenţă, corectitudine în alocarea şi cheltuierea fondurilor publice, echidistanţă, imparţialitate), societate civilă, justiţie independentă, combaterea eficientă a corupţiei. 

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Mihai DORIN

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Sau cum Turcia sfidează lumea creştină.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Informaţii interesante ne parvin recent din lumea biznisului ieşean, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Cu Satelitu

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.