anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 07.08.2020

Lansare inedită la Iaşi: centrale cu economii substanţiale

GALERIE
centrale beretta
  • centrale beretta
- +

Acestea, produse de firma italiană Beretta, sunt destinate doar clădirilor mari. Producătorul promite economii între 15-65% la combustibili 

O firmă din Iaşi aduce pe piaţă o ofertă care promite economii de până la 65% la combustibilii pentru centrale termice destinate clădirilor mari. Unice pe piaţa din România, produse de firma italiană Be­retta, instalaţiile au fost prezentate ieri pentru prima dată la Iaşi la o întâlnire unde, alături de specialiştii ieşeni, au vorbit despre beneficiile sistemului chiar producătorii italieni. „Este vorba de grupuri termice în condensare, adaptate pentru instalarea la exterior sau în camera centralei termice. Utilizarea acestora permite o economie de combustibili faţă de ca­zanele clasice între 15 şi 65%, rezultatele fiind obţinute în urma experimentelor fabricii Beretta. Această economie este calculată şi garantată de producător în funcţie de fiecare aplicaţie în parte“, a explicat Bogdan Ilisei, administratorul firmei ieşene „Kazan“, care a adus pe piaţa din România aceste sisteme. 

De precizat că, alături de economiile la combustibil, instalaţiile permit controlul prin internet al funcţionării echipamen­telor, cu observarea acestei funcţionări atât de către beneficiar, cât şi de către fabrica Beretta Italia. De asemenea, sunt uşor de între­ţinut, fiecare model putând fi verificat sau reparat în mod individual în timp ce celelalte cazane din cascadă funcţionează. „Alături de toate aceste beneficii se poate utiliza în mod maxim spaţiul disponibil: o instalare în cascadă a mai multor unităţi poate fi realizată în linie sau spate în spate. Grupurile termice au asamblate din fabrică toate elementele necesare pentru o conectare facilă la instalaţie. Aceste instalaţii sunt foarte utile şi practice şi pentru clădirile unde se doreşte schimbarea unei instalaţii vechi de încălzire“, a mai adăugat Bogdan Ilisei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dar la Primărie când se ajunge?

Ionuț BENEA

Dar la Primărie când se ajunge?

Arestarea lui Cristin Zămosteanu este doar vârful unui aisberg pe care procurorii trebuie să-l arate la adevărata sa dimensiune.

Filmuletul zilei

opinii

O călătorie ratată

Alexandru CĂLINESCU

O călătorie ratată

Frumoase sunt, în schimb, ilustraţiile, cărţi poştale aflate în colecţia autorului. Altfel, încercarea lui Radu Mârza de a ne fi ghid într-o călătorie care se anunţa promiţătoare este un eşec. Am dus-o până la capăt din obligaţie profesională: mărturisesc însă că am fost tentat să cobor la prima staţie.

Inventica

Neculai SEGHEDIN

Inventica

În anul 1983 eram în Munţii Orăştiei, la Sarmisegetuza Ulpia Traiana. Am intrat în magazinul sătesc, care era „cu de toate”, unde am găsit o carte care m-a fascinat de cum am deschis-o: „Inventica” de Pierre Verone, Editura Albatros, Colecţia Lyceum. Să cumperi cărţi atunci când urci pe munte cu rucsacul în spate, recunosc, nu atestă o inteligenţă prea grozavă, ba dimpotrivă, mai ales atunci când nu eşti chiar o forţă a naturii...

Geopolitrucuri

Nicolae CREŢU

Geopolitrucuri

Aproape că nu e zi care să treacă fără vreo ştire, comentarii şi dezbateri (o vocabulă, aceasta din urmă, mai puţin compromisă decât mulţimea de „talk-show”-uri în care nu numai că nu se dezbate nimic, dar domneşte o „armonie” adormitoare, între eternii lor „abonaţi”, mereu aceiaşi şi tare temători de polemos) gata să citeze ierarhii, rating-uri pe scala cărora România (deci noi, românii) se situează foarte jos. 

pulspulspuls

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Caricatura zilei

Degustare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.