Lansare inedită la Iaşi: centrale cu economii substanţiale
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Lansare inedită la Iaşi: centrale cu economii substanţiale

GALERIE
centrale beretta
  • centrale beretta
- +

Acestea, produse de firma italiană Beretta, sunt destinate doar clădirilor mari. Producătorul promite economii între 15-65% la combustibili 

O firmă din Iaşi aduce pe piaţă o ofertă care promite economii de până la 65% la combustibilii pentru centrale termice destinate clădirilor mari. Unice pe piaţa din România, produse de firma italiană Be­retta, instalaţiile au fost prezentate ieri pentru prima dată la Iaşi la o întâlnire unde, alături de specialiştii ieşeni, au vorbit despre beneficiile sistemului chiar producătorii italieni. „Este vorba de grupuri termice în condensare, adaptate pentru instalarea la exterior sau în camera centralei termice. Utilizarea acestora permite o economie de combustibili faţă de ca­zanele clasice între 15 şi 65%, rezultatele fiind obţinute în urma experimentelor fabricii Beretta. Această economie este calculată şi garantată de producător în funcţie de fiecare aplicaţie în parte“, a explicat Bogdan Ilisei, administratorul firmei ieşene „Kazan“, care a adus pe piaţa din România aceste sisteme. 

De precizat că, alături de economiile la combustibil, instalaţiile permit controlul prin internet al funcţionării echipamen­telor, cu observarea acestei funcţionări atât de către beneficiar, cât şi de către fabrica Beretta Italia. De asemenea, sunt uşor de între­ţinut, fiecare model putând fi verificat sau reparat în mod individual în timp ce celelalte cazane din cascadă funcţionează. „Alături de toate aceste beneficii se poate utiliza în mod maxim spaţiul disponibil: o instalare în cascadă a mai multor unităţi poate fi realizată în linie sau spate în spate. Grupurile termice au asamblate din fabrică toate elementele necesare pentru o conectare facilă la instalaţie. Aceste instalaţii sunt foarte utile şi practice şi pentru clădirile unde se doreşte schimbarea unei instalaţii vechi de încălzire“, a mai adăugat Bogdan Ilisei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

Cosmin PAȘCA

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

De la o vreme, nu există discurs public (de obicei, agramat) în care Chirica să nu folosească în sens peiorativ „progresul” şi „progresiştii”. Iar mesajul său prinde, pentru că cei mai mulţi ieşeni, care au înlocuit relativ de curând căruţa cu maşina, se simt inconfortabili cu traiul într-un oraş la început de secol 21.

Filmuletul zilei

opinii

Experimentalism

Codrin Liviu CUȚITARU

Experimentalism

„Am compulsia irepresibilă a ordinii perfecte, a alinierii simetrice a lucrurilor. Câtă vreme ea, obsesia, mă tulbura strict în zona domestică - pantaloni puşi la dungă, haine încadrate morbid de simetric în şifonier, tablouri aşezate perfect pe pereţi, mobilier rânduit milimetric-infinitezimal, precum soldaţii la paradele militare din Piaţa Roşie moscovită, şi alimente puse în frigider pe categorii şi sub-categorii draconic delimitate -, viaţa mea mai era cum mai era, dar, brusc, nebunia mi-a infectat şi munca de cercetare şi, mai ales, de scris academic.”

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

Bogdan ILIESCU

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

„The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place./ Cea mai mare problemă în comunicare este iluzia că a avut loc.” George Bernard Shaw

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

Repertoriul creării inegalităţilor e unul vast, atât timp cât fiecare structură teritorială se găseşte într-o situaţie particulară, dar dincolo de fiecare acţiune luată separat a ingineriei teritoriale la care a fost supusă Moldova, acumularea şi cronicizarea acestora a creat spaţiul marginal de astăzi, arhetipul teritoriilor interstiţiale.

pulspulspuls

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Că tot încă mai avem salate beof prin frigidere unii dintre noi, iacătă ca să vedeţi cum se mai leagă câteodată maioneza asta nu numai în bucătăriile gospodinelor din Iaşi, dar şi prin laboratoarele politichiei de Bahlui sau din judeţele vecine, conectate la Iaşi! 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.