Lanțul de cafenele 5 to go, de acum, şi în Iulius Mall Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

COMUNICAT DE PRESA

Lanțul de cafenele 5 to go, de acum, şi în Iulius Mall Iaşi

GALERIE
01020304
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
- +

Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să savureze o cafea delicioasă, la noua locaţie din Iaşi a brandului 5 to go. Cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est, cu peste 100 de unităţi deschise în doar trei ani, este prezent la primul etaj al mall-ului, în zona magazinului Koton.

Brandul este recunoscut pentru implementarea în România a conceptului de preț unic pentru toate produsele. Astfel, la început, fiecare produs avea prețul unic de 5 lei, iar ulterior a fost dezvoltată gama 5 to go Plus, care păstrează conceptul inițial de fix price, însă are la bază multiplii de 5.

La 5 to go, se foloseşte o cafea cu aromă intensă, care se constituie într-un blend unic, creat special pentru lanțul de cafenele. Acesta este un amestec echilibrat de Arabica din Cerrado și cele mai fine varietăți de Robusta, provenite din câmpiile înalte ale Americii Centrale. Toate acestea se regăsesc într-o cafea cu note de citrice, gust persistent de ciocolată și accente de pâine prăjită. Aroma și textura băuturilor sunt redate cu ajutorul unor tehnici concepute de către barista profesioniști.

Ambianţa cafenelei 5 to go este construită în jurul ideii de spațiu prietenos, urban, cu ușoare influențe scandinave. În amenajare, au fost folosite materiale precum lemn, fier, tencuieli naturale, cu ajutorul cărora se obțin efecte interesante și apreciate de către clienţi.

O altă particularitate este reprezentată de paharele cu desene inspirate din mișcarea artistică „Pop-art”, apărută în anii ‘50. Astfel, s-au conturat personajele care pot fi observate pe paharele brandului: Miss Latte, Mr. Cappuccino și Mr. Big.

5 to go a luat naștere în anul 2015, odată cu lansarea primei cafenele, în Bucureşti. Brandul s-a bucurat de un succes rapid, ajungând să se dezvolte și în alte orașe din țară, precum: Iași, Cluj-Napoca, Constanța, Câmpina, Ploiești, Pitești, Vâlcea, Târgoviște, Brașov, Sinaia și Craiova.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.