Leaderi de opinie în dermatologie din ţară şi străinătate au fost în mijlocul participanţilor, împărtăşind din experienţa lor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Conferinţa Zilele Gh. Năstase la final

Leaderi de opinie în dermatologie din ţară şi străinătate au fost în mijlocul participanţilor, împărtăşind din experienţa lor

GALERIE
zgn_ziua_1_04zgn_ziua_1_07zgn_ziua_1_08zgn_ziua_1_10zgn_ziua_1_11zgn_ziua_1_14zgn_ziua_1_17zgn_ziua_1_18
 • zgn_ziua_1_04
 • zgn_ziua_1_07
 • zgn_ziua_1_08
 • zgn_ziua_1_10
 • zgn_ziua_1_11
 • zgn_ziua_1_14
 • zgn_ziua_1_17
 • zgn_ziua_1_18
- +

Prezentări susţinute de leaderi de opinie ai dermatologiei, dezbateri şi discuţii pe teme de interes şi săli pline până în ultima zi - astfel poate fi caracterizată pe scurt ediţia de anul acesta a Conferinţei naţionale cu participare internaţională  ”Zilele Gh. Năstase” organizată la sfârşitul săptămânii trecute la Iaşi.

Beneficiind de o audienţă numeroasă - peste 600 de participanţi - conferinţa a reunit dermatologi din ţară şi străinătate, dar şi specialişti din specializări care interferează cu dermatologia.

Le mulţumesc tuturor participanţilor care prin prezenţa lor au susţinut o manifestare de tradiţie şi excelenţă în zona evenimentelor ştiinţifice ale dermatologiei. De altfel, înalta ţinută ştiinţifică a evenimentului a fost confirmată tocmai de această participare numeroasă. Leaderi de opinie în dermatologie din ţară şi străinătate  au fost în mijlocul participanţilor împărtăşind din experienţa lor. De altfel, interesul suscitat de temele propuse a fost evident şi prin faptul că  sălile unde s-au desfăşurat lucrările şi prezentările au fost pline,  inclusiv în ultima zi a conferinţei până după-amiază”, a subliniat prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru, preşedintele conferinţei.

Aceasta a adăugat că manifestarea s-a bucurat de foarte multă susţinere nu doar din partea specialiştilor prezenţi în număr mare,  ci şi din partea unor instituţii şi foruri profesionale cărora doreşte de asemenea să le mulţumească: Universitatea de Medicină şi  Farmacie ”Gr. T. Popa” Iaşi, Spitalul Clinic Judeţean ”Sf. Spiridon” Iaşi şi Societatea Română de Dermatologie – întreg comitetul director al societăţii fiind prezent la manifestarea de la Iaşi. 

Alături de mulţumiri pentru toţi participanţii le transmitem şi o invitaţie pentru ediţia de anul viitor. În mai 2018 îi aşteptăm din nou la Iaşi. Pentru ediţia de anul viitor am stabilit deja tema principală: Provocări Clinice şi Sănătate Publică în Dermatologie”, a încheiat prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru.

Conferinţa naţională cu participare internaţională ”Zilele Gh. Năstase”, ediţia a XXIII-a, s-a desfăşurat la Iaşi în perioada 12-14 mai 2017. Manifestare de tradiţie organizată în fiecare an în luna mai de dermatologii ieşeni, conferinţa reuneşte leaderi de opinie ai dermatologiei, atât din ţară cât şi din străinătate.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.