anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Conferinţa Zilele Gh. Năstase la final

Leaderi de opinie în dermatologie din ţară şi străinătate au fost în mijlocul participanţilor, împărtăşind din experienţa lor

GALERIE
zgn_ziua_1_04zgn_ziua_1_07zgn_ziua_1_08zgn_ziua_1_10zgn_ziua_1_11zgn_ziua_1_14zgn_ziua_1_17zgn_ziua_1_18
 • zgn_ziua_1_04
 • zgn_ziua_1_07
 • zgn_ziua_1_08
 • zgn_ziua_1_10
 • zgn_ziua_1_11
 • zgn_ziua_1_14
 • zgn_ziua_1_17
 • zgn_ziua_1_18
- +

Prezentări susţinute de leaderi de opinie ai dermatologiei, dezbateri şi discuţii pe teme de interes şi săli pline până în ultima zi - astfel poate fi caracterizată pe scurt ediţia de anul acesta a Conferinţei naţionale cu participare internaţională  ”Zilele Gh. Năstase” organizată la sfârşitul săptămânii trecute la Iaşi.

Beneficiind de o audienţă numeroasă - peste 600 de participanţi - conferinţa a reunit dermatologi din ţară şi străinătate, dar şi specialişti din specializări care interferează cu dermatologia.

Le mulţumesc tuturor participanţilor care prin prezenţa lor au susţinut o manifestare de tradiţie şi excelenţă în zona evenimentelor ştiinţifice ale dermatologiei. De altfel, înalta ţinută ştiinţifică a evenimentului a fost confirmată tocmai de această participare numeroasă. Leaderi de opinie în dermatologie din ţară şi străinătate  au fost în mijlocul participanţilor împărtăşind din experienţa lor. De altfel, interesul suscitat de temele propuse a fost evident şi prin faptul că  sălile unde s-au desfăşurat lucrările şi prezentările au fost pline,  inclusiv în ultima zi a conferinţei până după-amiază”, a subliniat prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru, preşedintele conferinţei.

Aceasta a adăugat că manifestarea s-a bucurat de foarte multă susţinere nu doar din partea specialiştilor prezenţi în număr mare,  ci şi din partea unor instituţii şi foruri profesionale cărora doreşte de asemenea să le mulţumească: Universitatea de Medicină şi  Farmacie ”Gr. T. Popa” Iaşi, Spitalul Clinic Judeţean ”Sf. Spiridon” Iaşi şi Societatea Română de Dermatologie – întreg comitetul director al societăţii fiind prezent la manifestarea de la Iaşi. 

Alături de mulţumiri pentru toţi participanţii le transmitem şi o invitaţie pentru ediţia de anul viitor. În mai 2018 îi aşteptăm din nou la Iaşi. Pentru ediţia de anul viitor am stabilit deja tema principală: Provocări Clinice şi Sănătate Publică în Dermatologie”, a încheiat prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru.

Conferinţa naţională cu participare internaţională ”Zilele Gh. Năstase”, ediţia a XXIII-a, s-a desfăşurat la Iaşi în perioada 12-14 mai 2017. Manifestare de tradiţie organizată în fiecare an în luna mai de dermatologii ieşeni, conferinţa reuneşte leaderi de opinie ai dermatologiei, atât din ţară cât şi din străinătate.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.