anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Conferinţa Zilele Gh. Năstase la final

Leaderi de opinie în dermatologie din ţară şi străinătate au fost în mijlocul participanţilor, împărtăşind din experienţa lor

GALERIE
zgn_ziua_1_04zgn_ziua_1_07zgn_ziua_1_08zgn_ziua_1_10zgn_ziua_1_11zgn_ziua_1_14zgn_ziua_1_17zgn_ziua_1_18
 • zgn_ziua_1_04
 • zgn_ziua_1_07
 • zgn_ziua_1_08
 • zgn_ziua_1_10
 • zgn_ziua_1_11
 • zgn_ziua_1_14
 • zgn_ziua_1_17
 • zgn_ziua_1_18
- +

Prezentări susţinute de leaderi de opinie ai dermatologiei, dezbateri şi discuţii pe teme de interes şi săli pline până în ultima zi - astfel poate fi caracterizată pe scurt ediţia de anul acesta a Conferinţei naţionale cu participare internaţională  ”Zilele Gh. Năstase” organizată la sfârşitul săptămânii trecute la Iaşi.

Beneficiind de o audienţă numeroasă - peste 600 de participanţi - conferinţa a reunit dermatologi din ţară şi străinătate, dar şi specialişti din specializări care interferează cu dermatologia.

Le mulţumesc tuturor participanţilor care prin prezenţa lor au susţinut o manifestare de tradiţie şi excelenţă în zona evenimentelor ştiinţifice ale dermatologiei. De altfel, înalta ţinută ştiinţifică a evenimentului a fost confirmată tocmai de această participare numeroasă. Leaderi de opinie în dermatologie din ţară şi străinătate  au fost în mijlocul participanţilor împărtăşind din experienţa lor. De altfel, interesul suscitat de temele propuse a fost evident şi prin faptul că  sălile unde s-au desfăşurat lucrările şi prezentările au fost pline,  inclusiv în ultima zi a conferinţei până după-amiază”, a subliniat prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru, preşedintele conferinţei.

Aceasta a adăugat că manifestarea s-a bucurat de foarte multă susţinere nu doar din partea specialiştilor prezenţi în număr mare,  ci şi din partea unor instituţii şi foruri profesionale cărora doreşte de asemenea să le mulţumească: Universitatea de Medicină şi  Farmacie ”Gr. T. Popa” Iaşi, Spitalul Clinic Judeţean ”Sf. Spiridon” Iaşi şi Societatea Română de Dermatologie – întreg comitetul director al societăţii fiind prezent la manifestarea de la Iaşi. 

Alături de mulţumiri pentru toţi participanţii le transmitem şi o invitaţie pentru ediţia de anul viitor. În mai 2018 îi aşteptăm din nou la Iaşi. Pentru ediţia de anul viitor am stabilit deja tema principală: Provocări Clinice şi Sănătate Publică în Dermatologie”, a încheiat prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru.

Conferinţa naţională cu participare internaţională ”Zilele Gh. Năstase”, ediţia a XXIII-a, s-a desfăşurat la Iaşi în perioada 12-14 mai 2017. Manifestare de tradiţie organizată în fiecare an în luna mai de dermatologii ieşeni, conferinţa reuneşte leaderi de opinie ai dermatologiei, atât din ţară cât şi din străinătate.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.