LEIER BRIKSTON își continuă activitatea și susține lupta celor din linia întâi contra COVID-19 prin donaţii în valoare de 60.000 lei pentru spitalele din Iași (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Advertorial

LEIER BRIKSTON își continuă activitatea și susține lupta celor din linia întâi contra COVID-19 prin donaţii în valoare de 60.000 lei pentru spitalele din Iași (P)

GALERIE
leier-nou
  • leier-nou
- +

Traversăm cu toții o perioadă intensă, încărcată de evenimente mai puțin obișnuite care pun la încercare atât mediul economic cât și mediul social.

Simțurile noastre detectează temeri și/sau oportunități iar instinctele ne ajută să găsim soluții de adaptare continuă, în dorinta fiecăruia de a merge mai departe.

Facem lucruri pe care le-am uitat! Facem lucruri normale! Facem lucruri la care nici nu ne-am gândit!  Vom face lucruri la care nici nu ne gândim!

Echipa LEIER BRIKSTON: „Am ales să continuăm și să ajutăm!”

Cu rapiditate am implementat măsurile și recomandările legale de protejarea sănătății celor din jurul nostru, fie că sunt membri ai familiei, colegi de muncă, beneficiari, furnizori, clienți, parteneri sau instituții de stat. Astfel, toată echipa este la muncă și operațiunile de business în fabrică funcționează la capacitate maximă” declară Adrian Minzat, manager general LEIER BRIKSTON.

În același timp am fost și rămânem preocupați să ajutăm comunitatea locală. Atenția principală ne-am îndreptat-o către toți cei care sunt în linia întâi a acestei lupte, respectiv cadrele medicale ale spitalelor din Iași. Astfel, am sponsorizat cu dezinfectanți și echipamente de protecție în valoare de aproximativ  60 mii RON mai multe spitale din Iași dintre care SPITALULUL CLINIC DE BOLI INFECȚIOASE „SF. PARASCHEVA”, SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ „SF. SPIRIDON (UPU-SMURD), SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFIZIOLOGIE și SPITALUL DE OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE „ELENA DOAMNA”. Ne bucurăm că putem ajuta și îndemnăm pe toți cei care vor și au capacitate, să o facă necondiționat.” a declarat Adrian MINZAT, manager general LEIER BRIKSTON.

Despre LEIER BRIKSTON

LEIER BRIKSTON este unul dintre principalii jucători ai pieței românești de materiale pentru zidărie. Fabrica de la Iași a intrat în anul 2018 în portofoliul Grupului LEIER, un producător cu peste 40 de fabrici și peste 2700 de angajați la nivel internațional. În România, Leier are acum trei fabrici  funcționale, la Unirea în judeţul Alba (Leier Rom), la Iaşi (Brikston) și la Sighişoara (Siceram). Grupul continuă să se dezvolte în România, investind în două noi linii de fabricație a produselor din beton, una la fabrica din Iași și una într-o fabrică nouă la Arad.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.