Lenjerie Cocolino pentru confortul tău în nopțile de iarnă (P)

joi, 29 octombrie 2020, 10:25
3 MIN
 Lenjerie Cocolino  pentru confortul tău în nopțile de iarnă  (P)

Sărbătorile de iarnă se apropie. Vremea afară este geroasă și te predispune să petreci mai mult timp acasă, în confortul dormitorului. Plimbările lungi, fac loc serilor de acasă plăcute și pentru acest lucru ai nevoie de lenjerie Cocolino de iarnă. De asemenea, dacă te gândești deja la ce să dăruiești celor dragi de Crăciun, atunci intră în magazinul online cumparamisim.ro și alege un set de lenjerie de pat Cocolino, moale și pufoasă care aduce confort și căldură în nopțile lungi de iarnă. Astfel, cei dragi ție se pot relaxa la tv cu o ceașcă de cacao fierbinte, în lenjeria Cocolino. La fel cum îți schimbi hainele de vară cu cele de iarnă, poți schimba și lenjeria de pat în funcție de sezon. Nu poți purta haine de lână vara sau rochie de in iarna. De aceea, ar fi o idee bună să schimbi setul de pat din dormitor cu unul potrivit sezonului, astfel încât să fie mai cald și mai confortabil și să dormi mai bine.

Ce țesături sunt potrivite pentru lenjerii de pat în timpul iernii?

Dacă te întrebi ce țesături sunt potrivite pentru lenjerii de pat în timpul iernii, prima din clasament este țesătura fleece. Fleece este un material cu caracteristici tehnice îmbunătățite și a fost dezvoltat în cooperare cu industria textilă europeană. Are o rezistență ridicată la apă (coloană de apă de 8000 mm) și o ușurință extraordinară (cu 25-30% mai ușoară decât poliamida) datorită structurii speciale a cavității din interiorul fibrelor. Această țesătură respirabilă este rezistentă la frig. Se caracterizează prin rezistență sporită, calități izolatoare bune, care permit corpului să rețină căldura naturală. Țesătura nu necesită îngrijiri speciale, se usucă rapid după spălare și nu necesită călcare.

Lenjeria Cocolino – Proprietăți

Proprietățile lenjeriei Cocolino includ faptul că sunt confortabil de purtat, deoarece materialul absoarbe o cantitate mare de umiditate și asigură un echilibru bun de compensare între corpul uman și mediul extern. În plus, cele mai fine microfibre oferă o calitate excelentă la atingere, lejeritate, greutatea extrem de redusă și asigură un confort de utilizare incomparabil. Lenjeria Cocolino este ușor de curățat, are un timp de uscare foarte rapid, nu se încrețește, este foarte elastică.

Când vine vorba de cearșafurile pentru pilote, lenjeria de pat Cocolino este cea mai confortabilă opțiune, deoarece oferă căldură fără greutate. Căldura lenjeriei de pat din fleece este incomparabilă, dar poți opta pentru opțiuni mai subțiri. Fleece este un excelent izolator și  încălzește foarte mult, dar totuși ai grijă să nu te supraîncălzești. Seturile de lenjerii de pat Cocolino pentru dormitor sunt o modalitate excelentă de a înlocui aspectul general al dormitorului tău. Seturile monocromatice sau multicolore, în culori delicate sunt o alegere clasică. Pentru o dispoziție mai festivă, poți alege un set de pat pentru dormitor în culori strălucitoare de Crăciun precum roșu, vişiniu, verde închis sau auriu. O astfel de alegere, deși îndrăzneață, va completa decorul festiv al casei tale. Cumparamisim.ro oferă lenjeria de pat Cocolino în diferite nuanțe pentru a se potrivi preferințelor tale. Aruncă o privire la selecția de lenjerii de pat Cocolino și cu siguranță vei găsi soluții pentru a-ți transforma patul într-un loc pufos și cald pentru a dormi și a te relaxa în serile reci de iarnă.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii