anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 06.07.2022

Două spectacole caritabile la Ateneu, organizat de elevii "speciali":

Liceul "Pavelcu" strânge bani pentru a organiza în vară Festivalul Naţional “PRICHINDEII VESELI”

GALERIE
Liceul Pavelcu spectacol Diferiti dar ImpreunaLiceul Pavelcu spectacol Raza de SoareLiceul Pavelcu spectacol Zambet de CopilLiceul Pavelcu 00 Prichindeii Veseli
 • Liceul Pavelcu spectacol Diferiti dar Impreuna
 • Liceul Pavelcu spectacol Raza de Soare
 • Liceul Pavelcu spectacol Zambet de Copil
 • Liceul Pavelcu 00 Prichindeii Veseli
- +

Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficienţe de Auz “Virgil Florea” Iaşi, invită publicul miercuri, 29 martie 2017, începând cu ora 9,00, la cele două spectacole caritabile organizate în cadrul Campaniei de strângere de fonduri "DIFERIŢI DAR ÎMPREUN|". Profesorii şi elevii liceului organizează, din 2009, spectacole caritabile în vederea strângerii de fonduri pentru a susţine Festivalul Naţional de teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”.

"Acest festival este o ocazie pentru copiii cu deficienţă de auz din toată ţara de a se întâlni, de a se împrieteni şi de a învăţa lucruri noi. Anul acesta, cea de a IX-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”, va avea loc în perioada 9 – 11 iunie 2017", spune Coca Marlena Vasiliu, directorul Liceului “V. Pavelcu”.Spectacolele caritabile vor avea loc miercuri, 29 martie, în Sala “Radu Beligan” a Ateneului Tătăraşi. La spectacolul “RAZ| DE SOARE” vor evolua elevi din cele 6 şcoli speciale din judeţul Iaşi: Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi, Colegiul Tehnic “Ion Holban” Iaşi, Şcoala Gimnazială Specială Paşcani, Liceul Special “Moldova” Tg. Frumos, Liceul Tehnologic Special “Trinitas” Tg. Frumos şi Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi. În aceeaşi zi, 29 martie 2017, între orele 11,30 şi 14,00, are loc spectacolul “ZÂMBET DE COPIL”, organizat cu sprijinul Centrului Logopedic Interşcolar Iaşi, ocazie cu care preşcolari şi elevi din şcolile de masă, prin momentele artistice prezentate, susţin campania Liceului "Pavelcu".

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre cotele de gen

Despre cotele de gen

În principiu, nu ar trebui să ne iluzionăm că introducerea cotelor de gen ar perturba prea mult mecanismele clientelare care continuă să inspire, în România, recrutarea şi promovarea politică.

opinii

Noaptea de Sânziene

Florin CÎNTIC

Noaptea de Sânziene

Într-un răspuns adresat lui Şerban Cioculescu, care criticase Itinerariul său spiritual, Mircea Eliade spunea: „nu scriem un tratat asupra esenţei funcţiunilor spirituale; ci trasăm linii de orientare pe o hartă nelămurită”. Şi noi.

Visez, scriu... (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Visez, scriu... (I)

Odată cu vârsta caut tot mai abitir lucrurile vechi, trecute şi aflate în derivă. Visez, scriu. Constat tot mai clar chestiunea asta. Mai bine zis, mai evident, mai pregnant, căci clar nu e nicidecum. Ba chiar înceţoşat, ca prin sită. 

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Alex VASILIU

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Însemnările de astăzi pot începe cu o întrebare: este bine că există pe meleagurile româneşti atâtea festivaluri? Răspunsul nu poate fi, în principiu, decât afirmativ. Deşi inflaţia acestor întâmplări (şi în domeniul artistic) poate slăbi interesul publicului, care nu mai percepe la adevăratele dimensiuni semnificaţiile de eveniment, există spaţiu de desfăşurare pentru oricine are idei interesante, originale.

pulspulspuls

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Vă povesteam noi ieri aicea, stimaţi telespectatori, despre cum au apărut pe piaţa politichiei de Bahlui primele semne ale conturării unui viitor tandem de candidaturi Cejău-Premărie, în persoanele stimabililor Măricel-Mihăiţă. 

Caricatura zilei

La umplut piscina

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.