Liceul "Pavelcu" strânge bani pentru a organiza în vară Festivalul Naţional “PRICHINDEII VESELI”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Două spectacole caritabile la Ateneu, organizat de elevii "speciali":

Liceul "Pavelcu" strânge bani pentru a organiza în vară Festivalul Naţional “PRICHINDEII VESELI”

GALERIE
Liceul Pavelcu spectacol Diferiti dar ImpreunaLiceul Pavelcu spectacol Raza de SoareLiceul Pavelcu spectacol Zambet de CopilLiceul Pavelcu 00 Prichindeii Veseli
 • Liceul Pavelcu spectacol Diferiti dar Impreuna
 • Liceul Pavelcu spectacol Raza de Soare
 • Liceul Pavelcu spectacol Zambet de Copil
 • Liceul Pavelcu 00 Prichindeii Veseli
- +

Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficienţe de Auz “Virgil Florea” Iaşi, invită publicul miercuri, 29 martie 2017, începând cu ora 9,00, la cele două spectacole caritabile organizate în cadrul Campaniei de strângere de fonduri "DIFERIŢI DAR ÎMPREUN|". Profesorii şi elevii liceului organizează, din 2009, spectacole caritabile în vederea strângerii de fonduri pentru a susţine Festivalul Naţional de teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”.

"Acest festival este o ocazie pentru copiii cu deficienţă de auz din toată ţara de a se întâlni, de a se împrieteni şi de a învăţa lucruri noi. Anul acesta, cea de a IX-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”, va avea loc în perioada 9 – 11 iunie 2017", spune Coca Marlena Vasiliu, directorul Liceului “V. Pavelcu”.Spectacolele caritabile vor avea loc miercuri, 29 martie, în Sala “Radu Beligan” a Ateneului Tătăraşi. La spectacolul “RAZ| DE SOARE” vor evolua elevi din cele 6 şcoli speciale din judeţul Iaşi: Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi, Colegiul Tehnic “Ion Holban” Iaşi, Şcoala Gimnazială Specială Paşcani, Liceul Special “Moldova” Tg. Frumos, Liceul Tehnologic Special “Trinitas” Tg. Frumos şi Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi. În aceeaşi zi, 29 martie 2017, între orele 11,30 şi 14,00, are loc spectacolul “ZÂMBET DE COPIL”, organizat cu sprijinul Centrului Logopedic Interşcolar Iaşi, ocazie cu care preşcolari şi elevi din şcolile de masă, prin momentele artistice prezentate, susţin campania Liceului "Pavelcu".

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Operaţiunea „Gunoiul”

Cătălin ONOFREI

Operaţiunea „Gunoiul”

Când normalul pare ceva complet anormal.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Super-mega

Briscan ZARA

Super-mega

Fără teama că exagerez spun că viitorul nu sună deloc bine pentru televiziunile clasice, le prevăd o dispariţie totală sau cel puţin o trecere în planul doi, cam cum este azi teatrul radiofonic. În curând oricare cetăţean cu o cameră de luat vederi sau un telefon performant va putea avea propriul lui show cu invitaţi importanţi în sufrageria casei. Şi e o activitate perfectă şi fructuoasă pentru noile generaţii care nu îşi găsesc rostul pe lume.

Situaţia femeii reflectată în statisticile oficiale

Ciprian IFTIMOAEI

Situaţia femeii reflectată în statisticile oficiale

În România, femeile reprezintă 51,1% din totalul populaţiei rezidente (stabile), care se referă la persoanele care au locuit la reşedinţa obişnuită o perioadă neîntreruptă de cel puţin 12 luni înainte de momentul de referinţă. 

Comemorarea unui martir

Mihai DORIN

Comemorarea unui martir

Duminică, 21 februarie ac, Episcopia Romano-Catolică de Iaşi a oficiat o ceremonie de comemorare a preotului martir, Dumitru Matei, executat cu exact 70 de ani în urmă, la 21 februarie 1951, la închisoarea Jilava, în urma unei sentinţe de condamnare la moarte pronunţată de Tribunalul Militar Bucureşti.

pulspulspuls

Iată care e noua socoteală politică cu vicii! Mihăiţă a dat cu oiştea-n gard

Iată care e noua socoteală politică cu vicii! Mihăiţă a dat cu oiştea-n gard

Una la rece pe azi din cotloanele fierbinţi ale politichiei de Bahlui, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.